• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte çatı ağrısı

safiye-tanrkulu123

safişş
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2016
169
38
98
34
Merhaba ben 27 haftalık hamileyim bazen bağdaş kurup oturuyorum kalkarken pelvik bölgende ağrı oluyor birde bi kaç gün içerisinde bel ve kalçadada ağrı var nedeni ne acaba bebek için tehlikesi varmı

Normal canım , vücudun doğuma kendini hazırlıyor yavaş yavaş...
İlk hamileliğimde hiç bilmedim , ikincisinde 7 ay civarı başladı şuan üçüncüye hamileyim ve 16. Haftalarda çok daha erken başladı ama tecrübelerime dayanarak normal karşılıyorum ben ;)
Rabbim hepimize hayırlı kolay doğumlar nasip etsin inşallah...

Merhaba ben 27 haftalık hamileyim bazen bağdaş kurup oturuyorum kalkarken pelvik bölgende ağrı oluyor birde bi kaç gün içerisinde bel ve kalçadada ağrı var nedeni ne acaba bebek için tehlikesi varmı
Canım seni korkutmak istemem ama 24.haftamda başlayan sag tarafdaki kalça agrım benim 1 aydan fazla yataga hapsetti diger kalan 1 ayda koltuk deyneklerıyle yürüyorum doktorların söyledigi mr röntgen çek bazılarıda gebelikden dio ama bukadarının gebelikten oldugunu sanmıyrm.. Tedavi için doğumumu bekliyrm 5 hafta kaldı.. Umarım benim gibi olmadan geçer agrın

Amin inşallah yalnız daha erkenmi bilmiyorum ama gece yatarken çok zorlanmaya başladım bel ve bacak ağrıları çok oluyor ve bebeğin pozisyonundan heralde göğüs kafesime çok batıyor inşallah bebeğin canı acımıyordur sizde de öyle olmuşmuydu yada oluyormu

Amin inşallah yalnız daha erkenmi bilmiyorum ama gece yatarken çok zorlanmaya başladım bel ve bacak ağrıları çok oluyor ve bebeğin pozisyonundan heralde göğüs kafesime çok batıyor inşallah bebeğin canı acımıyordur sizde de öyle olmuşmuydu yada oluyormu
Cnm ben beter oldum klcmda başldı agrı kitlndm bck aramı dahi açamıydm kbldymdm annem ve ablm tvlte gtrdu

Ayy çok zormuş gerçekten yaa şimdi dahada ağırlaştın tabi aynısındır Allah yardımcımız olsun sağ sağlim alalım kucaklarımıza miniklerimizi

Normaldir inşallah canım. Anatomin bozuluyor sonuçta. Bunlar vücudun adaptasyon ağrısı da olabilir. Magnezyum takviyesini ihmal etme.

Back