Y yogurtpuding Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2023 74 29 25 Çarşamba 11:29 Konu Sahibi yogurtpuding #1 Gebelikte oluşan burun tıkanıklığına çözüm bulan var mı doktorumla görüştüm deniz suyu önerdi ama burnumu açmıyor ne yapabilirim geceleri uyuyamıyorum hava nemlendirici kullanıp işe yarayan var mı
Gebelikte oluşan burun tıkanıklığına çözüm bulan var mı doktorumla görüştüm deniz suyu önerdi ama burnumu açmıyor ne yapabilirim geceleri uyuyamıyorum hava nemlendirici kullanıp işe yarayan var mı
Taranta babu Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Aralık 2017 388 256 34 Çarşamba 11:49 Konu Sahibi yogurtpuding #2 Pahalı ama bende işe yarayan tek şey sinomarin (ent yazan). Kronik burun tıkanıklığımın tek çaresi.
Y yogurtpuding Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2023 74 29 25 Çarşamba 14:02 Konu Sahibi yogurtpuding #3 Taranta babu .!.: Pahalı ama bende işe yarayan tek şey sinomarin (ent yazan). Kronik burun tıkanıklığımın tek çaresi. Genişletmek için tıkla... Şuan Nurse Harvey’s kullanıyorum ama pek işe yaradığı söylenemez
Taranta babu .!.: Pahalı ama bende işe yarayan tek şey sinomarin (ent yazan). Kronik burun tıkanıklığımın tek çaresi. Genişletmek için tıkla... Şuan Nurse Harvey’s kullanıyorum ama pek işe yaradığı söylenemez
gelengiden Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.846 16.795 Çarşamba 14:03 Konu Sahibi yogurtpuding #4 yogurtpuding .!.: Şuan Nurse Harvey’s kullanıyorum ama pek işe yaradığı söylenemez Genişletmek için tıkla... Yavrum bu nurse gerçekten işe yaramıyor ya doğum yaptıktan sonra çocuk için gaz damlasını bunu verirlerse alma hiç işe yaramıyor
yogurtpuding .!.: Şuan Nurse Harvey’s kullanıyorum ama pek işe yaradığı söylenemez Genişletmek için tıkla... Yavrum bu nurse gerçekten işe yaramıyor ya doğum yaptıktan sonra çocuk için gaz damlasını bunu verirlerse alma hiç işe yaramıyor
Matmazel - Guru Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2021 6.676 21.703 Çarşamba 14:06 Konu Sahibi yogurtpuding #5 Başucunuza sogan koyun deneyin bi belki ise yarar
Y yogurtpuding Üye Kayıtlı Üye 15 Mart 2023 74 29 25 Çarşamba 14:20 Konu Sahibi yogurtpuding #6 gelengiden .!.: Yavrum bu nurse gerçekten işe yaramıyor ya doğum yaptıktan sonra çocuk için gaz damlasını bunu verirlerse alma hiç işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Başka marka deniyim en iyisi
gelengiden .!.: Yavrum bu nurse gerçekten işe yaramıyor ya doğum yaptıktan sonra çocuk için gaz damlasını bunu verirlerse alma hiç işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Başka marka deniyim en iyisi
gelengiden Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2023 4.846 16.795 Çarşamba 14:20 Konu Sahibi yogurtpuding #7 yogurtpuding .!.: Başka marka deniyim en iyisi Genişletmek için tıkla... Evet ama doktoruna sor