Gebelikte bulantıı

Canım benim de bulantılarım çok.bulanacak olduktan sonra bişey fayda etmiyor ama öneriler şu şekilde;
-Sabah uyanınca kalkmadan bir kaç tane çubuk kraker atıştır
- Bol su iç
- Zeytin ve peynir gibi tuzlu gıdalar tüket ( bu bende biraz işe yarıyor.)
-Mide yanması için talcid,rennie gibi ilaçlar içebilirmişiz bir zararı yokmuş.
geçmiş olsun :)

7 haftalık gebeyim aşırı bulantım var bulantıya ne iyi gelir

bu durumlarda canın ne istiyorsa sana neyin iyi geleceğini düşünüyorsan onu ye yada iç. bende 9. aydayım artık son 2 haftadayım şükür bulantılarım bitti ama bazen kahve içince geçecek gibi geliyordu ve onu içince geçiyordu bazende limon yiyerek geçeceğini düşünüyordum onu içiyordum. gebelikteki mide bulantısı malesef normal üşütme bulantısı gibi olmadğı için nane limon flan bi fayda etmiyor. o an düşün ve ne iyi geliyorsa kendin bulmaya çalış

Offff o bulantilar!.. sabah bulantisi deniyor ama tum gun siddetli sekilde hissediliyor. Biseyleri yiyememek bi tarafa kokulardan tiksinmek de bi tarafa akliniza birden gelen yumurta sarimsak yada yogurt bile kusmaniza sebep oluyor.. ben 11+4 gunluk hamisim ve 4.haftadan beri bulantilarim devam ediyor. Simdiye kadar limon disinda hicbisey iyi gelmedi. (Limon da kismen iyi geldi) sabredin, yeter ki bebis saglikli olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…