Gebelikte bulantı

Neden yolunda olmasın ki. Düşük ihtimali mi var. Doktor birsey mi dedi

yoo şükür herhangi bi düşük belirtim yok ilk gebeliğim 5 haftalıkken düşmüştü.Bunu bildiği için tedbiir amaçlı progestana başladım keseyi görür görmez geçen haftada kalp ritimlerini gördüm.Bu hafta gümbür gümbüg duyarız kalp sesini dedi. yani şimdilik 1 hafta geriden gelmesi durumunda bir sıkıntı yok o farkta zamanla kapanacak dedi.bugün 8+1 oldum ctesi kontrolüm var.bazı forumlarda eğer belrirtiler bi anda kesilirse kalbi durabilir dio bebeğin korktm :KK43:

yoo şükür herhangi bi düşük belirtim yok ilk gebeliğim 5 haftalıkken düşmüştü.Bunu bildiği için tedbiir amaçlı progestana başladım keseyi görür görmez geçen haftada kalp ritimlerini gördüm.Bu hafta gümbür gümbüg duyarız kalp sesini dedi. yani şimdilik 1 hafta geriden gelmesi durumunda bir sıkıntı yok o farkta zamanla kapanacak dedi.bugün 8+1 oldum ctesi kontrolüm var.bazı forumlarda eğer belrirtiler bi anda kesilirse kalbi durabilir dio bebeğin korktm :KK43:
Sen boşver onları içini ferah tut gerisini Allaha bırak.

Ah bulanti demeyin oglumda 4+3 te basladi tam 4 ay cektim simdi yine hamileyim 10. Hafta bitiyor 5 haftadir bulanti kusma perisanim ilac kullandim ise yaramadi zofer di galiba dr verdi ama icerigini okuyunca almaktan vazgectim sabah 7 de basliyor gece yatana kadar bu yuzden ne oglumla ne evimle ilgilenemiyorum erken yatiyorum sabah gozumu acmamla basliyor ne yapicam bilmiyorum son 1 haftadir kendimide besleyemiyorum :KK43:((

X