Gebelikte bulantı

Neslihan Deneri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
6
1
36
Merhaba kızlar 9 haftalik hamileyimm ve bulantı nedeniyle başımı yastiktan kaldiramiyorum çok halsiz ve iştahsızim bi kaç gün önce kanama oldu hastaneye yatırıldım ve su an progestan kullanıyorum ilacı içmeye başladıktan sonra bulantı iyice arttı. .Çözüm önerisi olan var mı nasıl önleyebilirim bulantıyi

Canim ben onzyd adli bi ilac kullanmistim gercekten cok faydasini gordum tavsiye ederim sabahlari ac karna yatakta emiyorsun sonra butun gun ne bulanti ne kusma benim birde kucuk bebegim var o ilac sayesinde kizimla ilgilenebildim..bi dr sor istersen..

Kraker yemek, limon ya da erik yemek biraz bastırıyor miğdeyi. Az az ama sık birşeyler atıştırmak gerekli. Aç kalmak çünkü daha çok bulatıya neden oluyor.

Ben 18. Haftamdayim. Gecen haftaya kadar kusmalarim cok siddetliydi. Dramamine,emedu ve daha neler neler kulla dim hic biri fayda etmedi... en son zofran zydis verdi. Dil ustu hapi. 8-10 gun kullan birak dedi. Ben 9 gundir kullaniorum ama gunde yarisini emdim. Butun emmedim (1 gun disinda)
yarin icmeyecegim bakalim geri gelecekmi gorecegiz...

Kızlar benim de çok yeni ama midem çok bulanmaya başladı daha önce hiç böyle olmamıştım
Mutfağa giremiyorum bulaşıklara bakamıyorum...Bazen de bir şeyler yerken çok iştahla başlıyorum sonra birden ağzıma bir tat geliyor ve yediğim şeyi yemeyi bırakıyorum... Bu gidişle aç kalacağım.

Sizin baya erken başlamış. Benim geçen gün çok oldu geçti bi daha olmaz inşallah. Ben de mutfağa girmek bile istemiyorum

6+5 günlük hamileyim.henüz kalp atışı duymadım ama bende 1 haftadır bulantılar başladı.sevdiğim yemeğin kokusunu bile duysam içim kalkıyor.daha bebeğim canlanmamışken bu bulantıların başlaması iyi birşey mi ? arkadaşlar

Benim 5. Haftada baslamisti. Allah yardimcin olsun cnm. Zor bir durum...

Ayyy ilk dört ay bende öyle oldum çok zordu, sabah uyanmamla başlıyor ve gün boyu sürüyordu kusmaktan kaburgalarım ağrıyordu ama giderek azaldı ve şu an yok denecek kadar , umarm seninde çabuk gecer canm ....

Bulanti bebeğin tutunmaya kendine yer yapmaya çalıştığını gösterir. Benim 3 ay sürdü

Bulanti bebeğin tutunmaya kendine yer yapmaya çalıştığını gösterir. Benim 3 ay sürdü

ilk bebeğimi kaybetmiştim. bundada bulantı başlayınca sevinim mi üzülimmi bilemedim.3 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz. inşallah güzel haberlerle dönerim.

ilk bebeğimi kaybetmiştim. bundada bulantı başlayınca sevinim mi üzülimmi bilemedim.3 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz. inşallah güzel haberlerle dönerim.
İnşallah hayirlisiyla kucağına alırsın düşünme Allah daha iyisini bilir

bende şuana kadar hiç kusmadım hep tuttum kendimi yada yattım.ama dün öğleden sonra birden bulantımdan eser kalmadı.göğüs hassasiyetim devam ediyor ama. bazı yerlerde bulantı bitince bebeğe bişey oluyor diye yazmışlar.Kontrolüm ctesi nasıl beklicem bilemedim böyle olup sorunsuz hamileliği geçen varmı aranızda. lütfen bilgi verin (

Bünyeye göre değişir benim 3. Aydan sonra geçti toplam 1 ay sürdü bulanti ama bebek gayet iyi maasallah. Toplam zaten 2 kez çıkardım ama bulanti olmasi iyi birşey. Bebeğin daha iyi tutundugunu kendine iyice yer yaptığını gösterir diye duymuştum.

benm 6 hafta sonunda başladı 2 haftadırda devam ediyordu.bende seviniyordum bulanıyor diye zorlansam bile ama umarım herşy yolundadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…