- 22 Şubat 2015
- 6
- 1
- 36
-
- Konu Sahibi Neslihan Deneri
Sizin baya erken başlamış. Benim geçen gün çok oldu geçti bi daha olmaz inşallah. Ben de mutfağa girmek bile istemiyorumKızlar benim de çok yeni ama midem çok bulanmaya başladı daha önce hiç böyle olmamıştım
Mutfağa giremiyorum bulaşıklara bakamıyorum...Bazen de bir şeyler yerken çok iştahla başlıyorum sonra birden ağzıma bir tat geliyor ve yediğim şeyi yemeyi bırakıyorum... Bu gidişle aç kalacağım.
İnşallah olmaz bir daha o kadar şiddetli umarım senin de..Sizin baya erken başlamış. Benim geçen gün çok oldu geçti bi daha olmaz inşallah. Ben de mutfağa girmek bile istemiyorum
6+5 günlük hamileyim.henüz kalp atışı duymadım ama bende 1 haftadır bulantılar başladı.sevdiğim yemeğin kokusunu bile duysam içim kalkıyor.daha bebeğim canlanmamışken bu bulantıların başlaması iyi birşey mi ? arkadaşlar
Benim 5. Haftada baslamisti. Allah yardimcin olsun cnm. Zor bir durum...
Yanlis hatirlamiyorsam 6. Haftada duymustum ben de.ÖYlemi ben henüz kalp atışı duymadım ama bu hafta bakıcak doktor.Sen 5 haftalıkken kalp atışını duymuşmuydun ?buyüzdende endişeliyim biraz....
Bulanti bebeğin tutunmaya kendine yer yapmaya çalıştığını gösterir. Benim 3 ay sürdü6+5 günlük hamileyim.henüz kalp atışı duymadım ama bende 1 haftadır bulantılar başladı.sevdiğim yemeğin kokusunu bile duysam içim kalkıyor.daha bebeğim canlanmamışken bu bulantıların başlaması iyi birşey mi ? arkadaşlar
Bulanti bebeğin tutunmaya kendine yer yapmaya çalıştığını gösterir. Benim 3 ay sürdü
İnşallah hayirlisiyla kucağına alırsın düşünme Allah daha iyisini bilirilk bebeğimi kaybetmiştim. bundada bulantı başlayınca sevinim mi üzülimmi bilemedim.3 gün sonra kalp atışını dinlemeye gideceğiz. inşallah güzel haberlerle dönerim.
Bünyeye göre değişir benim 3. Aydan sonra geçti toplam 1 ay sürdü bulanti ama bebek gayet iyi maasallah. Toplam zaten 2 kez çıkardım ama bulanti olmasi iyi birşey. Bebeğin daha iyi tutundugunu kendine iyice yer yaptığını gösterir diye duymuştum.bende şuana kadar hiç kusmadım hep tuttum kendimi yada yattım.ama dün öğleden sonra birden bulantımdan eser kalmadı.göğüs hassasiyetim devam ediyor ama. bazı yerlerde bulantı bitince bebeğe bişey oluyor diye yazmışlar.Kontrolüm ctesi nasıl beklicem bilemedimböyle olup sorunsuz hamileliği geçen varmı aranızda. lütfen bilgi verin (
Bünyeye göre değişir benim 3. Aydan sonra geçti toplam 1 ay sürdü bulanti ama bebek gayet iyi maasallah. Toplam zaten 2 kez çıkardım ama bulanti olmasi iyi birşey. Bebeğin daha iyi tutundugunu kendine iyice yer yaptığını gösterir diye duymuştum.