- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 34
Arkadaşlar 2 gündür ol böbreğimle mesanem arasında kramplı ağrılar oluyordu. Özellikle geceleri hiç yatırmıyordu. Bugün kadın doğum uzamnına gittim kendi doktorumu bulamadım başka bir doktordan yardım aldım. Önce ultrasonla baktı böbreğe yüksek ihtimalle böbrek taşı düşürüyosunuz dedi.İdrar tahliinde de bunu doğrulayan testler yüksek çıkmış. Fakat doktor bol su içeceksin bişey yapamayız dedi. Ne kadar büyüklükte bir taştır,kaç tanedir, bebeği bu durum nasıl ne kadar etkiler hiç bişey demedi. 21. haftamdayım böyle bir durum yaşayan varsa nasıl bir yol izlediniz. Acaba birde üroloji uzamnına görünsem mi bilemedim. Eğer kullanmam gereken bir ilaç olsaydı doktor vermezmiydi bugün anlamadım bol su içiyodum zaten şimdi iki katına cıkardım pet şişeyle yatıyorum. Birde şimdi detaylı ultrasonda gebelik şekerini işaret eden şeyler var demişti özeldeki doktor yediklerine dikkat edeceksin dedi. Şeker ölçümü için 24. haftayı beklicez ozamana kadar yediklerimede dikkat etcem tatlı konusunda 2 gündür ne yediğim ne içtiğim hiç bişey anlamadım ne yapacağımı bilemiyorum.
Son düzenleme: