- 25 Şubat 2015
- 1.787
- 2.303
-
- Konu Sahibi CoffeCoffe
Merhaba canım,bende 21. Haftadayım,bende de sağ böbrekte büyüme varmış,çok sancı yapıyordu,dün serum taktılar,ultrasonda gördü doktor büyüme olduğunu,birde enfeksiyon çıktı,antibiyotiğe başladım. Sen MaşAllah 36. Haftana ulaşmışsın,bi sıkıntı yaşadın mi? Nasıl bir yıl kedim bu vakte kadar ? Yardımcı olursan sevinirimarkadaslar 23.haftama yeni girdim ve sağ böbreğimde büyüme olmaya başlamış.. benim gibi olan varmı? neler yaptınız?
Merhaba canım,bende 21. Haftadayım,bende de sağ böbrekte büyüme varmış,çok sancı yapıyordu,dün serum taktılar,ultrasonda gördü doktor büyüme olduğunu,birde enfeksiyon çıktı,antibiyotiğe başladım. Sen MaşAllah 36. Haftana ulaşmışsın,bi sıkıntı yaşadın mi? Nasıl bir yıl kedim bu vakte kadar ? Yardımcı olursan sevinirim
NOT : Alıntı yapmadığım için mesajı görmedin sanırım ,o yüzden tekrar yazdım
Günaydınmerhaba, geçmiş olsun öncelikle.. bebek şekil değiştirince buyume durdu.. bebegın baskısından kaynaklanırmıs.. hattaa eskı teyzelerden bı tanesı dedıkı elmayı ıkıye kes, goguslerının bıtımıne tam ortasına koy ve ayaklarını kaldırıp uzan bebek yer degıstırır dedı.... bunu bıle denedım... ondanmı bılemıyorum ama buyume durdu..sancıda.... çok şükür.. bende neticede elma zararsız dıye kaybedecek bırsey yok deyıp denedım vallaıstersenız sızde deneyın..ama zaten ılerleyen haftalarda %80 döner dedı dr...inşallah iszdede oyle olacaktır...
Günaydın
Zaten şuan bebeğin eşi altta inin yukarı çıkmasını bekliyoruz,bebekte ultrasonda hep yüz üstü secde pozisyonunda yatıyor. İnşAllah onunla alakalıdır canım.
Elma olayını bende denerim,ne olacak ki zararlı bir şey değil dediğin gibi
Elmayı 2ye bölüp tam iki göğsün orta kısmına mi koyuyoruz yoksa koltuk altına böbrek taraflarına mi koyuyoruz orayı anlamadım
Yardımınız için şimdiden teşekkürler,Rabbim bekleyen herkesi sağlıkla bebeklerine kavuştursun inşAllah
Merhaba canım,bende 21. Haftadayım,bende de sağ böbrekte büyüme varmış,çok sancı yapıyordu,dün serum taktılar,ultrasonda gördü doktor büyüme olduğunu,birde enfeksiyon çıktı,antibiyotiğe başladım. Sen MaşAllah 36. Haftana ulaşmışsın,bi sıkıntı yaşadın mi? Nasıl bir yıl kedim bu vakte kadar ? Yardımcı olursan sevinirim
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Denicem inşallah işe yararvalla çok batıl birşey denedim ben, bebeğin baskı yaptıgı yer değişsin diye yani böbregi rahat bıraksın diye eskilerden bir teyse dedi ki, bir elmayı ikiye kes ve iki göğsünün arasına ( hafif alta doğru ) koyup uzan dedi, aynını yaptım yarım saat öyle uzandım, benım devamında böbrek büyümem durdu çünkü bebeğin oldugu açı değişti, bunu bizzat ben yaşadım, zararlı birşey olmadıgı içinde denedim ve işe yaradı, umarım karater takmanıza gerek kalmaz, geçmiş olsun....
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Denicem inşallah işe yarar