• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Bitmeyen lekelenme

Siyahhhinci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
2.430
2.099
133
32
Merhaba arkadaşlar tüp bebek kasım gebesiyim. 5. Haftamdan beri 3 günde bir 2 3 gün süren kahve rengi lekelenmelerim devam ediyor şuan 10+4 teyim. Doktor bebeğin sağlıklı olduğunu ve aktif kanama alanı olmadığını söylüyor sabah akşam litunus fitil kullanıyorum 100mg progrsteron içeriyor içeriği ve haftada 1 pruluton vuruluyorum. iğneyi olunca kesiliyor iğnenin 3. Akşamı tekrar başlıyor. Sorum şu Gebeliğinde böyle sürekli her hafta lekelenen ve sağlıkla gebeliği devam edenler var mı? Ne kadar sürdü lekelenmeler. benimle aynı durumu yaşayanlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar tüp bebek kasım gebesiyim. 5. Haftamdan beri 3 günde bir 2 3 gün süren kahve rengi lekelenmelerim devam ediyor şuan 10+4 teyim. Doktor bebeğin sağlıklı olduğunu ve aktif kanama alanı olmadığını söylüyor sabah akşam litunus fitil kullanıyorum 100mg progrsteron içeriyor içeriği ve haftada 1 pruluton vuruluyorum. iğneyi olunca kesiliyor iğnenin 3. Akşamı tekrar başlıyor. Sorum şu Gebeliğinde böyle sürekli her hafta lekelenen ve sağlıkla gebeliği devam edenler var mı? Ne kadar sürdü lekelenmeler. benimle aynı durumu yaşayanlar varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
Canım tesadüfen gördüm yazını. Hala devam ediyor mu çok can sıkıcı ya 🤦🏻‍♀️ Belki 12.haftadan sonra tamamen kesilir Allah’ın izniyle. Bende başına gelen üyelerin yorumlarını beklicem merakla. Bebiş sağlıklı olsunda tek 9 ay böyle lekelenenleri duymuştum 🤦🏻‍♀️

Benim gebeligimde 9 ay lekelenme oldu. Bebegim saglikla dogdu. Hamilelikte progesteron hap kullandim ben de hep. Rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin

Benim 8. haftada kanamam olmuştu, 16. haftaya kadar lekelenmem devam etti.

Bende aynı şekilde oldum 12. Haftada bitti ama benimkiler ikizdi bu arada ,insan tedirgin oluyor suan tekrar hamileyim kendiliğinden oldu çok şükür ve aynı lekeleme devam ediyor

Geçmiş olsun canım. benim normal gebelik fakat kan uyuşmazlığı sebebiyle ilk 3 ay kanamam oldu kahverengi ama cok sukur simdi sorun yok sıkma canını doktorum bana eger bebegin sağlıklıysa seni birakmaz hic korkma demişti öylede oldu bırakmadi beni !.

Benim gebeligimde 9 ay lekelenme oldu. Bebegim saglikla dogdu. Hamilelikte progesteron hap kullandim ben de hep. Rabbim hayirla kucaginiza almayi nasip etsin
Canım cevabın içim çok teşekkür ederim ☺️ umut oluyor böyle yazılar okuyunca
Benim de 17. Haftaya kadar sürmüştü her gün
Progresteron ilaçları kullandığınız halde mi oldu peki
Benim 8. haftada kanamam olmuştu, 16. haftaya kadar lekelenmem devam etti.
Daha sonra 16. Haftada direk kesildi mi ilaç falan kullandınız mı bu süreçte bu arada hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Bende aynı şekilde oldum 12. Haftada bitti ama benimkiler ikizdi bu arada ,insan tedirgin oluyor suan tekrar hamileyim kendiliğinden oldu çok şükür ve aynı lekeleme devam ediyor
Evet çok tedirgin oluyorum 5. Haftada bir kanamam oluştu sonra ara leklenmelerim devam ediyor. 9. Hafta da birdaha kırmızı kan şeklinde leklenmem oldu ama şuan sadece kahve rengi

Canım tesadüfen gördüm yazını. Hala devam ediyor mu çok can sıkıcı ya 🤦🏻‍♀️ Belki 12.haftadan sonra tamamen kesilir Allah’ın izniyle. Bende başına gelen üyelerin yorumlarını beklicem merakla. Bebiş sağlıklı olsunda tek 9 ay böyle lekelenenleri duymuştum 🤦🏻‍♀️
İnşllah canım yani hergün olmuyor ama arada 3 günde bir gibi oluyor ara ara lekelenmelerim kahve rengi şeklinde devam ediyor😓 bende bu durumunyaşayanların tecrübelerini okuyarak içim biraz rahat eder belki dedim 🙈☺️

Canım cevabın içim çok teşekkür ederim ☺️ umut oluyor böyle yazılar okuyunca

Progresteron ilaçları kullandığınız halde mi oldu peki

Daha sonra 16. Haftada direk kesildi mi ilaç falan kullandınız mı bu süreçte bu arada hepinize çok teşekkür ederim cevaplarınız için

Evet çok tedirgin oluyorum 5. Haftada bir kanamam oluştu sonra ara leklenmelerim devam ediyor. 9. Hafta da birdaha kırmızı kan şeklinde leklenmem oldu ama şuan sadece kahve rengi
15.-16. Haftada 2-3 günde bir gelmeye başladı sonra tamamen kesildi. Tabi sürekli iğne yaptırdım, progestanı hem ağızdan hem fitil olarak kullandım. Bu süreç bitene kadar hep evdeydim, yürüyüş, avm, market gezme dolaşma hiç olmadı. Sizde dinlenin, ilaçlarınızı kullanın, geçecek bu süreç sağlıkla kavuşun inşallah.

Back