• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte Beta hcg düşüklügü

Neslihanaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2022
26
15
3
27
Merhaba, adet takvimimde baktigimda persembe regl gozukuyordum eminim. Carsamba lekelenme oldu yarini yani persembe hicbir sey yok. Cuma da regl olmayinca suphelendim test yaptim negatif cumartesi dayanamadim yaptim negatif. Sonra adet takvimime bakim dedim pat pazar gunu reglin ilk gunu gözüküyor. Iyi tamam dedim. Ama ben yine regl olmadi. 3 gun yani sali gunu gecikince test yaptim pozitif cikti. Aksamina kan testi verdim kan degerim 242,2 cikti. Cumartesi gunu doktora gittim degerin cok düşük anormallik var dedi. Dedim cok erken geldim biliyorum içim rahat etsin diye geldim dedim. Karindan gozukmedi aa hicbir gozukmuyo soyle boyle alltan bakayim mi dedi. alttan bakildi kese aa burda bak dedi 4 hafta 1 gunluk dedi. Hicbir sey yapma dedi. Ne gibi dedim tahlil felan. Folik asit kullanabilirsin dedi. Haftaya gel yine dedi. Beni oyle korku icinde birakti ki. Boyle bir sey basina gelen var mi. Aksam gidip beta hcg mi tekrarlicam yukselmis mi diye. Normal kasık agrilarim vardo. Doktorun yanina gittikten sonra psikolojik galiba agrim surekli olmaya basladi

20220528_103530.jpg
4 hafta 1 gunluk ultrason fotosu da bu

Geç döllenme olmuş olabilir. 242 beta ile kese görülmez aslında ama ilginç olmuş.inşallah sağlıkla devam eder. Siz betanıza bir kez daha baktırın bence.

Merhaba, evet o yazdigim gunun aksami gittim yaptirdim 984 cikti. Suan tam 5 haftalik. Yarin baska bir doktora gidecegim.

Merhaba, adet takvimimde baktigimda persembe regl gozukuyordum eminim. Carsamba lekelenme oldu yarini yani persembe hicbir sey yok. Cuma da regl olmayinca suphelendim test yaptim negatif cumartesi dayanamadim yaptim negatif. Sonra adet takvimime bakim dedim pat pazar gunu reglin ilk gunu gözüküyor. Iyi tamam dedim. Ama ben yine regl olmadi. 3 gun yani sali gunu gecikince test yaptim pozitif cikti. Aksamina kan testi verdim kan degerim 242,2 cikti. Cumartesi gunu doktora gittim degerin cok düşük anormallik var dedi. Dedim cok erken geldim biliyorum içim rahat etsin diye geldim dedim. Karindan gozukmedi aa hicbir gozukmuyo soyle boyle alltan bakayim mi dedi. alttan bakildi kese aa burda bak dedi 4 hafta 1 gunluk dedi. Hicbir sey yapma dedi. Ne gibi dedim tahlil felan. Folik asit kullanabilirsin dedi. Haftaya gel yine dedi. Beni oyle korku icinde birakti ki. Boyle bir sey basina gelen var mi. Aksam gidip beta hcg mi tekrarlicam yukselmis mi diye. Normal kasık agrilarim vardo. Doktorun yanina gittikten sonra psikolojik galiba agrim surekli olmaya basladi
Canım lekelenmen nasıldı aynı şeyi yaşamışız benim adetim ilk günü olacakti bugün test verdim negatif senin gibi 3 gün gecikince yani cumartesi günü mu versem mi ? Olsa çıkmaz miydi ?

Kızlar benim ilk betam 10.10 çıktı 2. Gün yaptım 20.80 çıktı yüzde 60 artmış ama sanki çok düşük geldi değer 🥺🥺 nolur bana yardım edin

Evet ne yazık ki 7 gün sonra tekrar yaptırdım ve 37 çıktı yani kimyasal bir gebelik artık aşırı düşük :KK43:
çok geçmiş olsun :( bilirim insan çok üzülüyor ama şöyle düşün sağlıksız olmuş demek ki. Sen döngünü takip et yine doktora gidip kan tahlili vs yap değerlerin için vitaminlerine falan baktır. Tez vakitte inşallah tekrardan kalırsın hamile canım :( yumurtlama tarihlerini hemen takip etmeni öneririm. çok geçmiş olsun :(

çok geçmiş olsun :KK43: bilirim insan çok üzülüyor ama şöyle düşün sağlıksız olmuş demek ki. Sen döngünü takip et yine doktora gidip kan tahlili vs yap değerlerin için vitaminlerine falan baktır. Tez vakitte inşallah tekrardan kalırsın hamile canım :KK43: yumurtlama tarihlerini hemen takip etmeni öneririm. çok geçmiş olsun :KK43:
Çok teşekkür ederim doktor dış gebelik olabilir dedi kürtaj önerdi :( inşallah bir gün olur :(

Benim de öyle
4.69 du, 2 gün sonra 9.84 oldu, 2 gün sonra 9.71 adetim gecikeli 5 gün oldu, işin kötüsü kimyasal mı dış mı onuda anlamadım kanamam gelmedi
Doktor bana dış gebelik dedi :( kürtajdan çok korkuyorum umarım kendisi düşer hakkımızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah 🤲

Geç döllenme olmuş olabilir. 242 beta ile kese görülmez aslında ama ilginç olmuş.inşallah sağlıkla devam eder. Siz betanıza bir kez daha baktırın bence.
Benim regl iki gün geçti 3. Gün kasık sancısı ile gitmiştim bhcg 650 çıktı kese filan da gözükmüyordu. Sizin şimdi durum nedir?

Back
X