- 28 Mayıs 2022
- 26
- 15
- 3
- 27
- Konu Sahibi Neslihanaa
Merhaba, adet takvimimde baktigimda persembe regl gozukuyordum eminim. Carsamba lekelenme oldu yarini yani persembe hicbir sey yok. Cuma da regl olmayinca suphelendim test yaptim negatif cumartesi dayanamadim yaptim negatif. Sonra adet takvimime bakim dedim pat pazar gunu reglin ilk gunu gözüküyor. Iyi tamam dedim. Ama ben yine regl olmadi. 3 gun yani sali gunu gecikince test yaptim pozitif cikti. Aksamina kan testi verdim kan degerim 242,2 cikti. Cumartesi gunu doktora gittim degerin cok düşük anormallik var dedi. Dedim cok erken geldim biliyorum içim rahat etsin diye geldim dedim. Karindan gozukmedi aa hicbir gozukmuyo soyle boyle alltan bakayim mi dedi. alttan bakildi kese aa burda bak dedi 4 hafta 1 gunluk dedi. Hicbir sey yapma dedi. Ne gibi dedim tahlil felan. Folik asit kullanabilirsin dedi. Haftaya gel yine dedi. Beni oyle korku icinde birakti ki. Boyle bir sey basina gelen var mi. Aksam gidip beta hcg mi tekrarlicam yukselmis mi diye. Normal kasık agrilarim vardo. Doktorun yanina gittikten sonra psikolojik galiba agrim surekli olmaya basladi