S sunakrl Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2023 53 19 3 33 26 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sunakrl #1 merhaba kızlar 8 haftalık gebeyim. semizotu yemegi yemek istiyorum bir sakıncası olur mu bu konuda fikri olan var mı yardım rica ediyorum
merhaba kızlar 8 haftalık gebeyim. semizotu yemegi yemek istiyorum bir sakıncası olur mu bu konuda fikri olan var mı yardım rica ediyorum
P Papatya016 Aktif Üye Kayıtlı Üye 19 Haziran 2021 3.602 En iyi cevaplar 1 7.101 88 26 Eylül 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi sunakrl #2 sunakrl .!.: merhaba kızlar 8 haftalık gebeyim. semizotu yemegi yemek istiyorum bir sakıncası olur mu bu konuda fikri olan var mı yardım rica ediyorum Genişletmek için tıkla... Demir deposu diyorlar semizotu için bence zararı değil faydası olur ama bu kadar içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza sorun bence
sunakrl .!.: merhaba kızlar 8 haftalık gebeyim. semizotu yemegi yemek istiyorum bir sakıncası olur mu bu konuda fikri olan var mı yardım rica ediyorum Genişletmek için tıkla... Demir deposu diyorlar semizotu için bence zararı değil faydası olur ama bu kadar içiniz rahat etmiyorsa doktorunuza sorun bence