N nisko Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 28 7 1 22 Dün 18:39 Konu Sahibi Konu Sahibi nisko #1 Arkadaşlar merhaba benim betam 132 çıktı ama belim ağrıyor sürekli kasık ağrımda devam ediyor normal mi
Arkadaşlar merhaba benim betam 132 çıktı ama belim ağrıyor sürekli kasık ağrımda devam ediyor normal mi
merak dolu Üye Kayıtlı Üye 25 Nisan 2024 698 134 18 24 Dün 18:55 Konu Sahibi Konu Sahibi nisko #2 nisko .!.: Arkadaşlar merhaba benim betam 132 çıktı ama belim ağrıyor sürekli kasık ağrımda devam ediyor normal mi Genişletmek için tıkla... Adetin geciktimi benimde bugün adet günüm ama başlamadı yarın test yapacağım belim ağrıyor göğüslerim felaket acıyor sende durumlar nasıl
nisko .!.: Arkadaşlar merhaba benim betam 132 çıktı ama belim ağrıyor sürekli kasık ağrımda devam ediyor normal mi Genişletmek için tıkla... Adetin geciktimi benimde bugün adet günüm ama başlamadı yarın test yapacağım belim ağrıyor göğüslerim felaket acıyor sende durumlar nasıl
K kaktusella Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2024 63 37 3 30 Dün 18:55 Konu Sahibi Konu Sahibi nisko #3 İlk haftalarda benimde adet ağrısına benzer kasık ağrılarım oluyordu. Doktora danıştım, rahim büyüdüğü için normal demişti
İlk haftalarda benimde adet ağrısına benzer kasık ağrılarım oluyordu. Doktora danıştım, rahim büyüdüğü için normal demişti
N nisko Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 28 7 1 22 Dün 19:01 Konu Sahibi Konu Sahibi nisko #4 merak dolu .!.: Adetin geciktimi benimde bugün adet günüm ama başlamadı yarın test yapacağım belim ağrıyor göğüslerim felaket acıyor sende durumlar nasıl Genişletmek için tıkla... 2 gün geçti
merak dolu .!.: Adetin geciktimi benimde bugün adet günüm ama başlamadı yarın test yapacağım belim ağrıyor göğüslerim felaket acıyor sende durumlar nasıl Genişletmek için tıkla... 2 gün geçti
N nisko Yeni Üye Kayıtlı Üye 24 Aralık 2024 28 7 1 22 Dün 19:02 Konu Sahibi Konu Sahibi nisko #5 kaktusella .!.: İlk haftalarda benimde adet ağrısına benzer kasık ağrılarım oluyordu. Doktora danıştım, rahim büyüdüğü için normal demişti Genişletmek için tıkla... Tedirgin oldum biraz çok küçük olduğu için herhalde
kaktusella .!.: İlk haftalarda benimde adet ağrısına benzer kasık ağrılarım oluyordu. Doktora danıştım, rahim büyüdüğü için normal demişti Genişletmek için tıkla... Tedirgin oldum biraz çok küçük olduğu için herhalde