• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte bel ağrısı

YigitAras

Vicdan, insanın içindeki tanrıdır.
Kayıtlı Üye
6 Mart 2017
63
39
38
40
Merhaba, 5 haftalık hamileyim. Doktora gitmek için acele etmiyorum ama 2 gündür şiddetli bir bel ağrısı yaşıyorum ara ara. Bu durumda olan ya da daha önce yaşamış birileri var mı acaba? Normal mi acaba bu durum? İlk gebeliğimde hiç böyle şeyler yaşadığımı hatırlamıyorum ama bu gebeliğimde ya kasığım ağrır ya belim ağrır sürekli bir yerlerim ağrıyor. Yaşım 36 bu arada. Yaştan dolayı böyle bir gebelik geçiren var mı acaba?

Evet agrır normal. 3 aydan sonra rahatlarsın son aylar bida baslar.

Evet agrır normal. 3 aydan sonra rahatlarsın son aylar bida baslar.
Teşekkürler cvp yazdığınız için. Bir de afedersiniz akıntı olması da normal mi? Dediğim gibi ilk gebeliğimin üstünden 10 yıl geçti ve çok rahat bir gebelik geçirmiştim, şimdi bunları yaşayınca korkuyor insan haliyle.

Teşekkürler cvp yazdığınız için. Bir de afedersiniz akıntı olması da normal mi? Dediğim gibi ilk gebeliğimin üstünden 10 yıl geçti ve çok rahat bir gebelik geçirmiştim, şimdi bunları yaşayınca korkuyor insan haliyle.
Nasıl akıntı kanlı mı

Benim ilk haftalar aşırı bel ağrım olmuştu ortadan ayrılacağım zannederdim. Daha sonra kendiliğinden geçti. Bebek yerleşirken olabiliyormuş sanırım rahim genişlediği için falan.

Back