Kızlar merhaba. Yeni üyeyim 33+4 haftalık hamileyim. 22. Haftamda detaylı ultrasona girdim perinatolog her şeyin yolunda olduğunu söyledi fakat rapora rektumda sıvı izlendi takip edilsin yazmış ve bunu bize hiçbir şekilde dile getirmedi. Ben normal takipli olduğum doktora gittiğimde bunu öğrendim. Daha sonraki muayenelerimde doktorum rektumda sıvı göremediğini dile getirdi ama İçime kurt düştüğü için 33. Haftamda tekrar perinatoloğa gittim ve baktığında bebeğimin bağırsağında en geniş yerinde 12 mm genişleme olduğunu ama bunun ilk baktığı zamanla aynı olduğunu ve artmadığını söyledi. Anal atrezi (kapalı anüs) olabilir dedi. 4 gündür dünyam karardı resmen. Doğmadan bir şey diyemeyiz. Son haftada geçebilir bunu bilemeyiz vs gibi konuşuyor 2 doktorumda. Haftaya başka bir perinatalog için randevu aldım ama içim içimi yiyor. Başına böyle bir durum gelen oldu mu bilgilendirirseniz çok sevinirim
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Gebelikte bebekte bağırsak genişlemesi
- Konu Sahibi YMN1711
- Başlangıç Tarihi