Gebelikte bebek hareketlerini ne zaman hissetiniz

Ilk 18. haftada hissetmistim ama bebek oldugunu anlamadim sizdeki gibi :)
19. haftada bagirsak hareketi gibi hissedilmeye basladi.
20. haftadan sonra belirgin hissediliyor artik takla atiyor herhalde. Bir saga vuruyor bir sola :)

İlk 16 17 haftalarda damar atması gibi hissetmistim ama çok çok duzensizdi 20 21 22 de biraz daha hissettirdi ama yine duzensizdi bu hafta itibariyle daha düzenli gibi hareketleri ve daha sert

19. Haftaya girdiğim gün hissettim. Gıdıklar gibi başladı ve içerden biri dürter gibiydi. Şimdi arada sağlam tekme atıyor.

17 haftalıkken bende pıt pıt göz seyirmesi gibi birşeyler hissediyordum şimdi 18. Haftanın içindeyim bir kaç saat önce ard arda 3 kez çok net hissettim 3. Vuruşu baya netti ve eminim yani çok şaşırdım bir an :D

Benimki gibimiydi.Ilk gebelik diye bisey anlamiyorum. Arkadaşlarım hissetmen lazimdi felan diyince endise duydum .
Evet evet benim de ilk gebeligim :) hatta ilk gun anlamadim barsak hareketidir filan diye düşündüm. Ama ertesi gun ertesi gün hep ayni sekilde olumca hiiii demek ki boyleymis dedim :) seyirme gibi böyle :) artık biraz daha belirgin olmaya başladı.. doktorum bana 20 haftadan önce hissetmeyi bekleme demisti.. gercekten 19 bitti 20.nin basinda hissetmeye basladim. Öncesinde en ufak birsey bile hissetmemistim.

18 haftadayim hareket hissetmiyorum.Daha dogrusu damar atmasi gibi seyler hissediyorum pit pit diye. Karnim küçük.Erkek cinsiyeti.Ne zaman hissederim canim skiliyor bu duruma
ben ilk 17 de tekmeyi hissetmiştim ama o damar atması hissi başladıysa her an tekmeleride hissetmen yakın demektir

18 haftadayim hareket hissetmiyorum.Daha dogrusu damar atmasi gibi seyler hissediyorum pit pit diye. Karnim küçük.Erkek cinsiyeti.Ne zaman hissederim canim skiliyor bu duruma
20 21 gibi canım 24 e kadar hissetmemen normal ilk gebelik te

Back
X