- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
- Konu Sahibi Delibilearasiralafanlar
18 haftadayim hareket hissetmiyorum.Daha dogrusu damar atmasi gibi seyler hissediyorum pit pit diye. Karnim küçük.Erkek cinsiyeti.Ne zaman hissederim canim skiliyor bu duruma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah :)O damar atmasi bebegin cnm ilk ole basliyo daha sonra hareketleniyo oglumda 12 haftada bu gebeligimde 14 haftada basladi pit pitlar 2 haftadir hareketlerini hissediyorum suan durmuyo bile yakinda hissedersin sende
Benimki gibimiydi.Ilk gebelik diye bisey anlamiyorum. Arkadaşlarım hissetmen lazimdi felan diyince endise duydum .O hissettiğin iste canim :). Ben de stres yapmıştım ne zaman hissedicem diye.. 19 haftamin bittigi gun hissetmeye basladim elhamdullilah :))
Evet evet benim de ilk gebeligim :) hatta ilk gun anlamadim barsak hareketidir filan diye düşündüm. Ama ertesi gun ertesi gün hep ayni sekilde olumca hiiii demek ki boyleymis dedim :) seyirme gibi böyle :) artık biraz daha belirgin olmaya başladı.. doktorum bana 20 haftadan önce hissetmeyi bekleme demisti.. gercekten 19 bitti 20.nin basinda hissetmeye basladim. Öncesinde en ufak birsey bile hissetmemistim.Benimki gibimiydi.Ilk gebelik diye bisey anlamiyorum. Arkadaşlarım hissetmen lazimdi felan diyince endise duydum .
ben ilk 17 de tekmeyi hissetmiştim ama o damar atması hissi başladıysa her an tekmeleride hissetmen yakın demektir18 haftadayim hareket hissetmiyorum.Daha dogrusu damar atmasi gibi seyler hissediyorum pit pit diye. Karnim küçük.Erkek cinsiyeti.Ne zaman hissederim canim skiliyor bu duruma
Hadi insallah Hayirlisiyla:)ben ilk 17 de tekmeyi hissetmiştim ama o damar atması hissi başladıysa her an tekmeleride hissetmen yakın demektir
20 21 gibi canım 24 e kadar hissetmemen normal ilk gebelik te18 haftadayim hareket hissetmiyorum.Daha dogrusu damar atmasi gibi seyler hissediyorum pit pit diye. Karnim küçük.Erkek cinsiyeti.Ne zaman hissederim canim skiliyor bu duruma