Merhaba kızlar.Baştan sona tüm sayfaları okudum.Ahmet efenin sağlıklı olmasına çok sevindim,minik ömer için çok ağladım.Allah hepinize sabır versin.KAsım anneleri grubuna üyeyken,son kontrolümde amniyo sıvısınn azlığını söyleyince doktor araştırmaya başladım.Bugün de bu grubu bulup okudum.Ben şuan 25+3 haftalığım.21. haftamda doktor bana az mı su içiyosun demişti hayır dedim içiyorum,en az 3 litre içmen lazım dedi tamam dedim.Başka bileyden bahsetmedi. Ben 3 litre su içip 1 ay sonra tam 25 haftalık kontrolüme gittim ve yine azmı su içtin dedi sadece. Ben de hayır dediğiniz gibi içtim dedim. Demekki yetmemiş daha fazla sıvı tüket dedi.tamam ama sorunmu var dedim,bebeğin sıvısı normalden az dedi.Eğer böyle az devam ederse 30 haftadan sonra erken almak zorunda kalabiliriz dedi. Şok oldum birden.NAsıl yani bu sıvı başka şekilde düzelmezmi dedim. Dışardan yapabileceğimiz hiç bişey yok dedi. Bol sıvı al 3 hafta sonra gel bakalım dedi. Ben 3 hafta sonrasına randevu almıştım. Ama burda yazılanları okuyunca özellikle baharın yazdıklarını,az evvel arayıp 1hafta daha erkene aldım randevumu.Ayrıntılı ultrasyonda bunu söylemediler herşey normal dediler.yine doktor ne böbrek ne akciğer gelişimiyle ilgili de bişey demedi.Çok uzattım biliyorum ama ne olur bana da dua edin.Bu ilk bebeğim.