Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

merhaba arkadaşım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Rabbim tümsıkıntılarını gidersin sağlıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin yazılardan da okuduğun gibi bahar bize umut oldu inş onun hamilelğinde yaşadığı sıkıntıları hepimiz burdan okuduk Rabbim büyük yavrusunu kucağına aldı inş. hastalığıda gün geçtikçe düzelecek Allahın izniyle çok mutlu olacaklar sende kendini üzme ve hamileliğini güzel geçirmene bak kontrollarine düzenli git ve sık gitmeye çalış hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama gebeliğin 24.haftasında farkedildiğine göre ii bir drla karşılaşmışsın çogunlğu bu durumu anlayamıyor bile nedensen bu haftalarda ortaya çıkıyor bu belirtiler burdaki arkadaşlardan öğrendiklerime göre aynı haftalarda karşılaşıyoruz bu durumlaa ama sebebini bilemiyoruz araştırılmasını çok isterim ya da araştıran drlar varsa çaresinide bulsalarda bizlerde tedavimi olacak ne olacaksa olup sağlıklı bebek sahibi olabilsek.... canım Rabbime sığın inş. sağlıcakla bebeğine kavuşursun dualarımızdasın bu arada bebeğin kızmı erkekmi?

iyi dilekleriniz için teşekkr ederim ben buna yürekten inanıyorum bebeğime sağlıkl kavuşucam inşallah.24. haftamda suyumun çok azaldığı rutin kontrollerimde anlaşıldı fakülte hastenesine gittim profesörlere gittim ama çaresi yok su azalmasının malesef.24. haftada ortaya çıkmasının sebebi ise bebeğin organ gelişimi 24. haftada tamamlanıyormuş ondan.ben kötü ihtimalleri aklıma hiç getirmiorum o yüzden tedavisini doktora sormadım bile ama bi bilgim olursa sizlerle de paylaşırım cnm.ben sadece ve sadece allaha inanıorum bebeklerimizi yoktan var eden rabbim onu benim kucağıma sağlıkla vericek buna eminim yüce rabbim hiçbirmize acılarını yaşatmasın artık.....

buarada söylemeyi unuttum benim bebişimde erkek.zaten erkek bebeklerde sık rastlanan bi durummuş bu.adı da ömer olucak inşallah paşamın

buarada söylemeyi unuttum benim bebişimde erkek.zaten erkek bebeklerde sık rastlanan bi durummuş bu.adı da ömer olucak inşallah paşamın

oyyy benim paşama arkadaş olcak inşallah ömer paşa..rabbim yardımcın olsun cok zor ve sıkıntılı bi dönemdesin cok iyi biliyorum bende sen gibi elim karnımda gezdim suyum olmadıgından hareketlerinide hissedemiyordum.hergün ya saglık ocaklarına yada dogum evine gittim kalp atıslarını dinlemek için..ama bu haftalara kadar geldiyse inşallah rabbim onu senin kucagına aldıracaktır canım sen hiç üzülme dua et bekle bebeginle konus az cok karnında toplanarak varlıgını hissettirecektir takip etmeye calıs normal sekilde devam et hayatına inşallah rabbim yardımcınız olur sıkıntınızı giderir..kimsenin yasamasını istemiyorum ya böyle zor seyleri.hele ki daha dünyaya gelmemiş melekler için bunları söylemelerine cok kızıyorum..benim paşama hayatla bagdasmıyacak dediler..dedikleri cıkmadı inşallah rabbim sizinde yüzünüzü güldürür canım dua et

sizin bebeğinizi okuduktan sonra umutlarım iki kat arttı umarım allah acil şifalar verir hepimizin bebişine.biraz hareket etmese hemen moralim bozuluo zaten korkuorum bişy oldu diye ama çok şükür bugune kadar iyi gidioruz inşallah bizde sizin gibi doktorları yanıltıp geliriz buraya başkalarına umut olmaya.korkuorum bde suyu yok koluna bacağına bşy olur dye gerçi doktr o korur kendini sen içini ferah tut dedi ama yinede aklıma gelio.bebeğimi sağlıkla sıhhatle kucağıma bi alsam dünyalar benm olucak.bende sizin için hep dua ediorum artık...geçicek inşallah hepimiz unutucaz bugunleri

aynen bende suyum olmadıgını söylediklerinden dolayı hep dar yerde nasıl gelişir büyür hareket eder diye hep korktum ve son 1 ay benm oğlum hep yan yattı kafa kısmı sol tarafta ayakları sag tarafta durdu dönmedi cok korktum hep aynı yönde yatarken o yattıgı tarafta sorun olurmu diye ama cok sükür hiç bişeyi yok maşallah oğlumun.beniğm son 2ay belkide daha fazla bi süre suyum hep 2 yada 3cm.'di...kordonu kendisi hepsi 3cm suyun içinde dediler yinede rabbim çok büyük yardım etti hiç sıkıntımız olmadı. bence senin bebeğinde hayırlısıyla dünyaya gelecektir sonrasında kosturuluyo ama iyi olsunlarda gecer hepsi inşallah canım.ilk bebeğin mi buarada ve hangi ildesin?

evet bizede aynen size söylenileni söylediler bende oynadığı zaman çok mutlu oluorum şuanda ters pozisyonda bilmiorum döner mi dönmez mi.ilk bebeğimiz bizim.edirnenin ilçesinde yaşıoruz ama istanbula da doktora gttm doğum için özel bi hastanede mi yapsam fakültede mi karar veremedim henüz.siz nerde yaptınız??sağlıklı sıhhatlı olsunlarda biz koşturmaya razıyız.hepsi iyi olucak inşallah dualarımızla

buarada avatardaki sizin oğlunuz dimi bahar hanım maşallah çok tatlı bi bebiş akşam eşime bile gösterdim sevdik ekrandan bebişinizi bizde alıcaz inşallah sizin gibi kucağımıza.durumu nasıl şmdi gelişmeler iyidir umarım???

canım inş. seni çok güçlü gördüm inş. bebişinde senin gibi çok güçlü olacak ve hayata tutunacak Allahın arslanı Hz Ömer gibi çok kuvvetli olacak çok güzel isim düşünmüşsün Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

evet cnm güçlü olmaya çalışıorum bde artık tevekkül ediyorum sonuçta rabbim onu bna nasip ettyse alıcm kucağıma kaderden ötesi yok.aslında bşka isim düşünmüştk ama bu olay başımıza gelnce ömer adını düşündük hz ömerden dolayı.rabbim inşallah onu bna verir ve allah yolunda yetiştrmeyi nasip eder.mevlananın bi sözü var dert etme dua et dye bnde dua ediorum.başıma çok şey geldi hep allahım dualarımı duydu biliorum ki yne duycak szde dua edin allah herşeyi yapma gücüne sahip emin olun o bizi duyuyo

ben bursada yaşıyorum canım bizimde ilk bebeğimiz.gecen yıl bir tane de düşük yapmıstım 6haftalıktı anlamadım onu düştü..bize 24.hafatada bu sorunu sölediklerinde hep özellere gittik kimse kabul etmedi haytala bagdaşmaz bu bebek dogsada cok yasamaz biz bu sorumlulugu alamayız dediler hep fakülteye sevk edildik. ama iyiki de dogumu fakültede yaptım.cünkü oğlum doğdugunda ilk önce ciğerleri acılma yapmamış müdahale edilmiş nefes almasını saglamışlar..özelde bu cihaz yokmuş yani belkide kaybedebilirdik..! suyum az oldugundan ciğerlerinde sorun olabilir dediler zaten hep.ama haftam ilerleyince ciğer geliştirici iğne vurmadılar.özellikle 2kez söyledim ciğer geiştirici iğne vurulmasını kabul etmediler..38haftalıkta dogum yaptım 3360gr 53cm dogdu oglum..aslında kimselere inanamıyosun ben dogumdan 1hafta önce yine fakülteye kontrole gittiğimde bebegin gelişimi durdu 2kg hala mesanede de idrar yok böbrekler calısmıyo denildi.yine aglaya aglaya bi kontrol gecirmiş olduk.özele gittik o gün özeldeki doktor 3kilo bebek dedi. yani her denilenede cok inanma kalp atıslarını duy nst ye girdiğinde gerisini hiç düşünme.konus onunla seni üzmemesi için anlaşma yap mesela :) inşallah rabbim hayırlısıyla sizinde yüzünüzü güldürecek..evet teyzesiii resimdeki benim oglummm bugün kırkımız cıktı banyomuzu yaptık babannemize gitcez irazdan dualarımdasın canım hiç üzme kendini

oo maşallah siz büyümüşsünüz bile:)ayrıca çokta güzel ölçülerde doğmuş bebiş maşallah maşallah hızla iyileşicek annesi.beni daha nstye almadılar hiç istanbula özele gdiorum kontrole ama 32. haftamda fakültedeki profesöre gidicem gerekirse bende fakültede doğum yaparım dediğiniz gibi daha donanımlı ciğer geliştirici iğneyi bende sormuştum şu aşamada gerek yok doğumdan bir gün önce bile yapılsa olur demişlerdi bakalım bizim bebiş ne kadar olmuş önümüzdeki cuma kontrolümüz var ne diycek bakalm dr.zaten hareket ettiği sürece doktorlar ne derse desin inanmıorum içerisi kapalı bi kutu allahtan başka kimse bilemez kesin olarak.size iyi kırk uçurmalar:))

öncelikle Rabbim kimselere yaşatmasın diyorum ama olur da birgün hamileliğinde benim gibi bebeğinin POLİKİSTİK BÖBREK HASTASI oldugunu öğrenen arkadaslar olurda buralara girerse benim oğlum inşallah onlara umut olur diyerek resimlerini yüklemek istedim..tek yapmanızı istediğim şey sanki bişey yokmuş gibi bebeğinizle konusun sürekli ve her zaman dua edin,başkalarının da duasını alın..

Eklentiler

• $IMG_1886.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 130
  • $IMG_1717.jpg
    25,6 KB · Görüntüleme: 140
öncelikle Rabbim kimselere yaşatmasın diyorum ama olur da birgün hamileliğinde benim gibi bebeğinin POLİKİSTİK BÖBREK HASTASI oldugunu öğrenen arkadaslar olurda buralara girerse benim oğlum inşallah onlara umut olur diyerek resimlerini yüklemek istedim..tek yapmanızı istediğim şey sanki bişey yokmuş gibi bebeğinizle konusun sürekli ve her zaman dua edin,başkalarının da duasını alın..

cnm maşallah oğlun çok tatlı allah uzun ömürler versin.çokta iyi yapmışsın bunları koymakla bana çok büyük umut oldunuz bende hergün bebeğimle konuşuyorum doktor kontrolümüz vardı cumartesi günü yine aynı şeyleri duydum yaşamaz diyolar bebeğim için ama ben eminim bebeğimin sağlıkla doğacağına.sadece artık yatmaktan çok sıkıldım suyum olmadığı için bebeğim rahat etsin diye hep yatıyorum ve sabırsızlıkla kokusunu duyacağım günleri bekliyorum

bahar hanım ben yeni üye olduğum için size özel msj yollayamıyorum çokta fazla kullanmayı bilmiyorum internetimde problem vardı ondan giremedim bikaç gündür cumartesi kontrole gttk hala aynı şeyi söylüo doktorlar suyu olmadığı için böbrekler çalışmıyo diyolar kanlanma varmış ama çalışmıyomuş doğunca belli olcak kesin ne olduğu diyolar kısmet bakalım allah ne yazdıysa onu görücez.sizin durumunuz nasıl ahmetefenın değerleri düzelmeye başladı mı onun içinde hep dua ediyorum allah yardım edicek cnm ikimizde inşallah.ama hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum umarım herşey güzel olur

canımmm hiç üzme kendini inşallah rabbim senin ömer'ininde rızkını bol eyleyecektir..dinlen sen bosver bişey yokmus gbi dua et hep benmde suyum yoktu hatta son 2ay artık hep 2-3 cm suyum kalmıstı cocuk gelişemez dediler bu kadar az suyun içinde ama binlerce kez şükürler olsun dedikleri cıkmadı ben cok agladım ama hep sanki bişey yokmus gibi dogdu içime..bugünde şimdi geldik kan verdik inşallah degerlerimiz biraz daha düşmüştür bizimde..üre ve kreatin degerlerimiz normalin 2katı ama dümeye basladı öyle cok cok düşmüyor hafta 1 2 sayı düşüyor sınırı 50 bizim cıkan üre degerimiz104...daha önceleri üremiz 114tü şimdi 104e düştü sadece potasyum dengelenmiyor oda bi düzene girse hayırlısıyla dahada rahatlıycaz inşallah...dua ediyoruz senin içinde canım kac haftalık oldunuz siz32 oldunuz demi artık nst'ye aldılar mı hiç çok öpüyoruz oğlusumla seni teyzesiii..hiç üzme kendini

bnde sanki bşy olmıycakmış gbi hissediorum ama acaba öyle olmasnı istedgm için mi öle hssediorum bilmiorum konuşuorum hep oğlumla maşallah şimdilik gelişimi iyiymiş cumartesi 32. haftaya giricez daha nstye hiç almadılar ama son kontrolde kalp atışı ve kordon basıncı iyi dedi doktor inşllah rabbim kötü şeyler yaşatmaz.maşallah bak 45 günde baya düşmüş oğluşunun değerleri daha da iyi olcak annesi çok güçlü bi bebek o.valla resimlernden seviorum onu resmen benide hayata bagladı.rabbim ömrünü uzun etsinn

aminn canım benim inşallahh rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ve rızkını boolll eylesin inşallah canım

maşallah oğluna dünyaya gelen büyür diyorlarya maşallah büyümüş inş Rabbim hastalıklarına da şifa versin diyorsunya polikistik denenlere umut olsun diye tüm gebeliğim boyunca duyduğum bir hastalık oldu inş. Rabbim tekrar hamilelik nasip ederde duymayız görmeyiz böyle hastalıklar umudumuz oldunuz Ahmet efe ve annesi Rabbim size hayırlı sağlıklı ömür versin tüm ailenizle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…