- 28 Aralık 2009
- 897
- 677
bizede söylenen böbreklerde büyüme var her ikisindede polikistik böbrekten şüpheleniolar ama kesin bi bilgi yok.suyum çok az olduğu için aniden ölebilir dediler ciğerleri gelişmez dediler doğsada yaşayamaz dediler bebeği alalım dediler ama ben artık bunları duymuyorum sadece allaha sığındım onu benden almasın derdini veren o dermanını da versin diye bebeğim hala güçlü bi şekilde hayata tutunmaya çalışıo hareket edio hissediyorum herşey geçicek biliyorum...sizde dua edin bebeğim için lütfenn
merhaba arkadaşım öncelikle hamileliğin hayırlı olsun Rabbim tümsıkıntılarını gidersin sağlıcakla yavruna kavuşmayı nasip etsin yazılardan da okuduğun gibi bahar bize umut oldu inş onun hamilelğinde yaşadığı sıkıntıları hepimiz burdan okuduk Rabbim büyük yavrusunu kucağına aldı inş. hastalığıda gün geçtikçe düzelecek Allahın izniyle çok mutlu olacaklar sende kendini üzme ve hamileliğini güzel geçirmene bak kontrollarine düzenli git ve sık gitmeye çalış hangi ilde yaşıyorsun bilmiyorum ama gebeliğin 24.haftasında farkedildiğine göre ii bir drla karşılaşmışsın çogunlğu bu durumu anlayamıyor bile nedensen bu haftalarda ortaya çıkıyor bu belirtiler burdaki arkadaşlardan öğrendiklerime göre aynı haftalarda karşılaşıyoruz bu durumlaa ama sebebini bilemiyoruz araştırılmasını çok isterim ya da araştıran drlar varsa çaresinide bulsalarda bizlerde tedavimi olacak ne olacaksa olup sağlıklı bebek sahibi olabilsek.... canım Rabbime sığın inş. sağlıcakla bebeğine kavuşursun dualarımızdasın bu arada bebeğin kızmı erkekmi?