Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Kusura bakmayın drdan sonra memlekete gittim ve yazamadım..herşey normal dedi dr.şükür.. Sadece benim mide şişligim var hiç yiyip içmek istemiyorum ..

herşeyin normal olmasına sevindim inş hayırlısyla tamamlarsın senin mide rahatsızlığın için geçmiş olsun bahar arkadaşımız en son cuma kontrole gidecekti daha da haber alamadık keşke tel nosu falan almış olsaydık inş giriş yaptığında hayırlı haberlerini alırız

Hally bahar gecen doktora gitmiş bu sefer asistanlar değilde hocaları bakmış daha olumlu konuşmuş. Haftasına göre ii demiş. Sezeryanla alıncakmış bebek yan pozisyonda yatıyormuş. Inş gzl doğum haberlerini alırız.

merhaba . bende bebeğimi 22. haftada su bitmesi ve multikistik böbrek nedeniyle kaybettim. siz daha sonra araştırma yaptınızmı. lütfen bana bilgi verirmisiniz.

merhaba,

ben daha sonra bir araştırma yapmadım. açıkcası bu olayı unutmaya ve düşünmemeye çalıştım. çünkü duygusal olarak çok etkileniyorum. 4 defa düşük yapmış bir arkadaşım var, şu an hamile çok şükür bir sorun yok ama her dakika bir şey olacakmış gibi yaşıyor korkuyla. bi de benim başıma gelenleri biliyor tabi. onun gibi olucam, bir sonraki hamileliğimde hep endişe içinde olucam diye çok korkuyorum. o yüzden hiçbir şey öğrenmeyip, test, araştırma işlerini bir kenara bırakıp kaderci davranmak istiyorum. doğru mu bilmiyorum ama... bebeğimi kaybettikten sonra neden öldüğünü öğrenmek onu geri getirmiycek.. o yüzden boş geliyor bana.

tabiki bu görceli bir kavramdır. ama bir sonrakı gebelikte biliçli olup daha tetbirli davranmak daha ii. tabıkı herşeyi Allah bilir o nasip ederse olur. ama genetiklik varsa araştırmada fayda oldugu için ben herşeyi yaptırdım. şuan en azından korkularımı yendim. benden veya eşimden kaynaklanan birşey olmadığını .sadece ben hap kullanmıştım ondan olabileceğini düşünüyorz. aklımda soru işareti hiç kalmadı. inş birdaha sağlıklı bebişlerimiz olur. burda gzl şeyler paylaşırız.

hally..gecenki kontrolüm sb3544 arkadasımızında dediği gbi oldu hoca kendisi baktı yan yatıyo buyüzden 38.haftada sezaryana alınabilirsin dedi.dua etki inşallah doğumdan sonra tek böbregini bari kurtaralım ve bebek hayata tutunabilsin dedi inşallah rabbim yardımcı olcaktır hep dua ediyoruz.bugün tekrar kontrolümüz var 16.00dabakalım ne dicekler inşallah hoca kendisi bakar yine bugün 37+5 olduk inşallah hayırlı haberlerle geri dönmek nasip olur.. buaralar pek giremedim hatimim vardı yarım onu tamamlamaya calısıyordum.. rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun dualarınızı eksik etmeyin bizden

baharcım bugun doktordan döndüğünde bizi gzl haberlerini vermek için mutlaka yaz. inş gzl haberlerle gelirsin.

Rabbim inş çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin Allah kolaylık versin doğumunda dualarımız seninle

Merhaba kızlar baharın bebeği dünyaya gelmiş Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inş amniyon sıvısı çok azdı ama bebeği maşallah çok güçlü söylenen herşeye inat hayata sımsıkı tutundu inş daha da ii olacak bu da hepimize umut olsun arkadaşımızdan dualarımızı eksik etmeyelim bebeği küvezden sağlıkla en kısa zamanda çıksın annesinin kucağında büyüsün inş

merhaba kızlar bende bahar hanımla aynı sorunu yaşıyorum malesef benm bebeğiminde 24. haftada suyunun çok az olduğu anlaşıldı bütün doktorlar böbreklerde problem görüo şuanda 29. haftadayım bebeğim hala yaşıo ve inanıorum ki çokta sağlıkla doğucak sonuçta allah istedği herşeyi yapma gücüne sahip bahar hanımın bebeğinin durumunu merak ediorum bilgisi olan var mı???

merhaba arkadasım benim oğlum herseye herkese ve her söylenene inat dünyaya geldi şuanda 36-37günlük oldu.dua edenlerden Allah razı olsun bizde cok sıkıntı yaşadık her kontrolümüzde aglattılar hamilelik diye bişey yaşamadık.38haftadayken bebegin yan yattıgından dolayı mecburen sezaryanla dogum oldu küveze aldılar cocugumu. 24gün yoğun bakım tarafında kaldı bende yanındaydım.şuanda sıkıntı hala aynı polikistik böbrek deniliyo her iki böbrekte kistlerle kaplı..idrarını yapıyo bazen aglıyor ama yapıyor çok şükür.ve hastaneden taburcu oldgumuzdan beri hala kontrollere gidiyoruz şimdi de hastaneden geldik kan alıyorlar kan degerlerine göre nefroloji hocası tekrar ilaç vermek için cagarıyor bizi bu sekilde gitmesini bekliyoruz.ki eger terslik olur kan degerlerinde aşırı bir artış olursa diyalize baglanır dedi doktor inşallah atlatcaz ya canım..nefrolog hocanın bize dediği sadece anne sütü..şu anda bebek ve geişimleri cok hızlı oldugundan anne sütüyle inşallah atlatcak dedi..sadece dua edip bekliyoruz rabbim rızkını verdiyse zaten hayata tutunacak oğlum..tabi buraya yazdıgım kadar kolay rahat bi günlerim gecmiyo,,o agladıkca bende aglıyorum acaba bişey oldumu nefes alıyomu bakıyomu idrarını yapmış mı hep diken üstündeyim ama bugünümüze binlerce kez şükürler olsun..bu sayfadaki arkadaslar benim o zor günlerimi biliyorlar rabbim kimselere yaşattırmasın..senin bebeğinde inşallah iyi olur.saglıklı sıhhatli şekilde doktorları utandırarak dünyaya gelir..bana kimse demedi bu cocuk yaşıycak diye.hatta doguma girerken dahi sonucunun kötüde olacagını biliyosun demi diye hatrlattılar..sezaryanda yarı bayıltmak istediler bebeğinin ilk bagarışını duyarsın dediler bende YA DUYAMAZSAM??dediğimi hatrlıyorum sonra bayılmısım zaten rabbim kimseleri zorda bırakmasın.cok sıkıntılı günlerdi ama şuanda dediğim gibi cok sükür yanımda kucagımda allahım sanada nasip etsin.her dediklerine inanma.ve kontrollere sık sık git 2haftada gel diyorsa bekleyemem okadar bebegimde sıkıntı var zaten de 10günde hafatda bir falan git o şekilde al randevunu.senin derdini senden baska inan düşünen yok olmuyo kendini hiç üzme bol bol dua et.bizede yaz,haberdar et gelişmelerden..rabbim bebeğinin rızkını bol eylesin.hayırlısıyla dünyaya getirip kucagınıza almayı nasip etsin..herkese inşallah dualarımdasın canım

MERHABA CNM böbreklrinde sıkıntı derken ne gibi kesin bilgi verdiler mi çünkü büssürü böbrek problemi var . kimisi polistik kimisi multikistik. iyi bir doktora git h,iç birşeyi kafana takma. herşey yoluna girer.

çok saolun bende sizin ve bebeğiniz için dua edicem 6 haftadır gözyaşı dökmediğim gün kalmadı ama bende inanıyorum bebeğimin sağlıkla sıhhatle doğacağına umarım sizin probleminiz de kısa zamanda düzelir bidaha hiç kötü günler yaşamak zorunda kalmayız hiçbirimiz bende geceleri uyku uyuyamıyorum ya kalbi durursa die 6 haftadır ellerim karnımda yaşıyorum dua etmekten başka yapçk hiç bişeyim yok doktorlarda takdiri ilahi diyo umarım herşey hepimiz için çok güzel olur sizde bebeğinizin durumunu mutlaka yazın benm için çok büyük umut oldunuz allah evladınızı sizden ayırmıycak eminim o bunca şeye rağmen nefes alıyosa herşey normale dönücek sizde inanın....

cnm sen hiç üzülüp ağlama dua et devamlı bak baharın bebeği inatla geldi herşeye rahmen annesini bırakmadı. senin için dua edicem inşallah sende kucağına alırsın bebeğini burda bahar gibi gzl haberler verirsin. üzülürsen bu sefer bebeğin daha fazla zarar görür.

bizede söylenen böbreklerde büyüme var her ikisindede polikistik böbrekten şüpheleniolar ama kesin bi bilgi yok.suyum çok az olduğu için aniden ölebilir dediler ciğerleri gelişmez dediler doğsada yaşayamaz dediler bebeği alalım dediler ama ben artık bunları duymuyorum sadece allaha sığındım onu benden almasın derdini veren o dermanını da versin diye bebeğim hala güçlü bi şekilde hayata tutunmaya çalışıo hareket edio hissediyorum herşey geçicek biliyorum...sizde dua edin bebeğim için lütfenn

artık ağlamamaya çalışıorum dediğim gibi doktorların dediklerini duymuyorum tamamen allaha emanet ediyorum bebeğimi inşallah bende bahar hanım gibi güzel haberler vericem size burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…