merhaba,
ben daha sonra bir araştırma yapmadım. açıkcası bu olayı unutmaya ve düşünmemeye çalıştım. çünkü duygusal olarak çok etkileniyorum. 4 defa düşük yapmış bir arkadaşım var, şu an hamile çok şükür bir sorun yok ama her dakika bir şey olacakmış gibi yaşıyor korkuyla. bi de benim başıma gelenleri biliyor tabi. onun gibi olucam, bir sonraki hamileliğimde hep endişe içinde olucam diye çok korkuyorum. o yüzden hiçbir şey öğrenmeyip, test, araştırma işlerini bir kenara bırakıp kaderci davranmak istiyorum. doğru mu bilmiyorum ama... bebeğimi kaybettikten sonra neden öldüğünü öğrenmek onu geri getirmiycek.. o yüzden boş geliyor bana.
[/QUOTE
merhaba arkadaşım yaşadıklarımız çok zor korkularla yaşamak dahada zor gerçekten ama tedbirimizide almak zorundayız elimizden geldiği kadar araştırp gidebileceğimiz ulaşabileceğimiz kişilere ulaşıp araştırma yaptırmamız gerektiğini düşünüyorum işe yarar yada yaramaz bunu Allah bilir tabikide gidenleri geri getirmeyecektir yaptırdıklarımız ama vereceğimiz bir kan tahliliylede varsa bir hastalık ortaya çıkacak tedavisi olacak ve bir ömür mutlu olmamıza sebep olacaktır inş. diye düşünüyorum