Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

salsa 84 ne guzel hamıleymişin çok sevindim rabbım inş bizlerede nasip eder benimde 2,5ay önce 22 haftalık gebeliğim sonlandırıldı. bebeğimin hiç suyu kalmamıştı böbrekleri çalışmadığı için. kordon sentez otopsi falan yaptırdık kendinden oluşan bi rahatsızlık ikinci çocuga geçme ihtimakli düşük dediler. çok korkuyorum altı ay sonra düşünün dediler. inş bizde sağlıklı sıhatlı bebeğimiz olur.

evet hamileyim cok sukur ama nasil yani hangi korkularla gecen aralikta bebegimin suyu biti sonlandirdik nedeni yok hersey olabilirmis ama ikinci gebelikte ayni sey yasamasin dediler piskolojim dusuncelerim hamilelere bakisim bebeklere bakisim herseyim degisti mayis ayinda doguracaktim bebegimi ve doguracagim ay ikinci bebegime hamile kaldim ayni ay dusuk yaptim besinci haftamda kendiliginden dustu ve bu aralik yine hamile kaldim ilk zamanlar hic dusunmedim korkudan simdide hamileyim korkularla yasiyorum eger yasin buyuk degilse sana bekle derim baska bebegin varsa da bekle biraz piskolojin vucudun herseyin hazir olsun ama saglikli hamilelikler yasarsin insallahh istedigin zaman olsun ve saglikla kucagina alirsin bebegini gecmis olsun cok yeni kaybetmissin seni okadar iyi anliyorum ki

merhaba kızlar;

çoğunuzun yazdıklarını okudum çok üzüldüm yaşadıklarınıza gerçekten :2:
inşallah Allah hepinize sağlıklı bebekler nasip eder tekrardan...

ben yeni hamileyim ikinci çocuğum..ilk dr gittiğimde dr ultrason da sadece 14mm kesesini gördü 1 hafta sonra tekrar bakarız olmazsa alttan ultrasonla dedi..
fakat ben bu gün başka bir dr gittim orada kalp atışlarını duyduk..fakat dr suyu az 2-3 hafta sonra gel tekrar bakarız dedi..böyle hamileliklerde genelde sonlandırırz dedi...
böyle ilk aylar da bunu yaşayan var mı kafam çok karıştı..bu çarşamba tekrar gidicem dr çok endişeliyim :2:

inşallah canım inşallah cok küçük daha onlar ya ben hiç bir hastalıgı konduramıyorum onlara hepsi allaha emanet olsunlar rabbim bidaha acılarını göstermesin kimselere

canım öncelikle inşallah bebişini rabbim sana bagışlar..benim bu konuyla ilgili net bilgim yok benim hamileliğimde taaa 24.haftada suyumun azaldıgını söylediler öncesinde sorun yoktu..ama diğer arkadasların malesef daha erken farkedilip sonlandırılmış rabbim yanınızda olsun canım duanı eksik etme herseyin hayırlısı inşallah bi gelişme olursa burda bizimlede paylaşırsan seviniriz canım

Sağol canım inşallah herkesin bebeğini bağışlasın...
Çarşamba dr gidicem ilk gittiğim dr.a bakalım görebilecek mi bu kez bebeği...
23ünde gitmistim ilk ultrason baktiginda kese 14mmdi.. 26sında başka dr kalp atışlarını duyup bebeği gördü ..3gunde çıkarmı ortaya bilemiyorum ?
bu çarşambaya ilk gittiğim dr gidicem bakalım o ne diyecek

merhaba. sen içini ferah tut hiç birşey olmaz. daha oluşma evresinde başka doktorlara gidip hiç kafanı karıştırma derim.inşallah bebişini birşey olmaz. benım hamileliğimin ilk haftalarımda herşey güzeldi 16. haftada suyu azaldığı belli olmuştu.

ben daha 25a yeni gircem eşimde 26. doktor altı ay bekleyin dedi. şuan korunuyoruz folik asit başladım. dikkat ediyorum anladığım kadarıyla sen arka arkaya hamile kalmışın. doktorum anne vucudunu toparlasın ondan sonra daha ii olur dedi. tabiki herşeyi allah bilir. İnş bu sefer bebişini kucağına alırsın.

canim folik asit cok onemliymis hic ihmal etme hep kulan arka arkaya hamile kaldim ama nasil okadarini soyliyim dr uc ay iliski yasaklamisti bebegimi kaybetikten sonra ama zaten ben alti ay hic bir sekilde yakinlasamadim kocama piskolojim allak bulakti altinci ayda birlikte olmaya basladim ama her birliktelikte aglayarak uzulerek anlatamam ( o ay hamile kalmisim zaten ve dustu hemen ve kismet buguneymis korkularla iste dr ucuncu aydan sonra gebelik dusunebilirsin demisti bana

bugünkü kontrolümüzü de yine moral bozukluguyla atlattık... onların bişey söylediği yok die kendim sordum gelişimi nasıl mesanede idrar varmı dedim gelişimi normal ama mesanesinde idrar göremiyorum dedi ne demek yani böbraklari tamamen mi durmuş çalışmıyo dedim cevap bile vermedi haftaya pazartesi bakalım tekrar cok uzatmayalım arayı dedi inanmadım özele gittik oda dedi mesanede idrar görünmüyo.ama büyük ihtimal haftaya gttiğinde dogum yaptırırlar yaptırması da lazım dedi. henüz bebebk asagıya dönmemiş nolcak bilmiyorum fakülteye göre 2kilo göründü özeldeki doktor3kilodan fazla ölçtü kime inancagmı bilmez oldum allahım yardım et...

canım benım sen içini ferah tut rabbım herşeyi veren bi bakrsın doğunca hiç birşey olmaz bebişine. inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın bize burda gzl fotograflarını paylaşırsın.

mesanede idarar olmadan yada idrarını yapamadan yasayabilir mi cocuk hiç bilmiyorum ya benden besleniyo suanda tamam ama idrar yapamıyo kafam almıyo ya nedemek bu

çarşambayı iple çekiyorum zaten, artık her kendimi kötü hissettiğimde evet şimdi birşey olacak diye yaşıyorum sürekli.
başka bir dr gidiş sebebimiz de eşim göreve gidecek yanımda da olamayacak 2 ay bebek görülmedi boş gebelik mi acaba diye endişelendiğim için gidelim görünür belki rahat edersin dedi gördük ama iyi mi oldu kötümü oldu bilmiyorum

bir de kızlar şunu merak ediyorum acaba ultrason cihazları farklı sonuçlar çıkarabilir mi ortaya çünkü üç gün önce sadece bebek yok kalp atışı yok kese 14mm iken 3 günden sonra bebek göründü,kalp atışlarını duyduk... ama sıvısı olması gerekenden az düşebilir dendi...:2:

cnm kimiultrosyon cihazı son model yani detaylı kimisi normal. zaten detaylı ultrosyonda herşey daha net belli oluyormuş.sen üzülme içini ferah tut

ah canım Allah yardımcın olsun umarım herşey yoluna girer bu beklenen sürede...
bol bol dua et..

farklı drların farklı yorumlarınada ne demeli bilemiyorum..!

mesanede idarar olmadan yada idrarını yapamadan yasayabilir mi cocuk hiç bilmiyorum ya benden besleniyo suanda tamam ama idrar yapamıyo kafam almıyo ya nedemek bu

canım benım kızımın mesanesinde 16. haftadan 22 haftaya kadar hiç idrar olması ama yaşıyıordu bebeğim. bi hafta daha bekle allahtan umut kesilmez. senın içinde hep dua edicem rabbım inş kucağına almayı nasip eder.

inşallah canım..sonun da ne olcak bilmem

canım çok merak ediyordum kontrolünü bu kadar mı fark olur iki dr arasında inş 3kilo diyenin dediği gibiyse gelişiminde sıkıntı yok demekki Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bir sonraki kontrole ne diyecek bakalım bu arada facebookta melek anneleri grubunda da böyle paylaşımlarımız oluyor katılmak isterseniz özel mesajla ismimi göndereyim facebooktan görüşmek birazda ii oluyor burdan çoğu kişi zamanla girmez oluyor ama ordan az çok takip edebiliyoruz birbirimizi

merhaba arkadaşım kalp atışını duymanız güzel bi haber 8.haftada falansan kese yeni oluşmuştur sıvının azlığına bu kadar kısa zamanda karar veriliyormu bilmiyorum ama sık sık kontrollere git onlar 3hafta dediyse sen 2.hafta git inş. çarşamba günü ii haberler alırsın bu arada ilk çocuğunda böyle sıkıntılar yaşamışmıydın?

cnm bana özelden melek annelerinin adresini verirmisin rica etsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…