- 9 Aralık 2014
- 69
- 24
Sabirla bekle stres yapma zor ama dağıtçak bişiler bul sürekli düşünme eskileri bol sabırlı süreç diliyorum hersey güzel olcak inan hayal kur doğum anını kavuşma aniniaminnnnnnn inşallah çok saol bu sefer yavrularımızı kucağımıza alalım sağlıkla hayırla inşallahRabbim biliyor çoooook istiyorum
Insallah canim inşallah benim 7senedir onca tup bebek tedaviler sonrasi kendiliginden olmustu benimde içim rahat elimden geleni yaptim Allah verdi Allah aldi diyorum Saglikla zamaninda yavrunu kucagina all insallahh banada dua et lütfen tekrar olsun bebeğimAmin cnm Rabbim sabır versin size de inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi hep inşallah.
Bir kere oldu diye bir daha olacak diye bir şey yok kesinlikle elimizden geleni yapıp tevekkül etmek lazım.
Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
Aminnnn Rabbim tez zamanda gönlüne göre versin inşallah canım...Insallah canim inşallah benim 7senedir onca tup bebek tedaviler sonrasi kendiliginden olmustu benimde içim rahat elimden geleni yaptim Allah verdi Allah aldi diyorum Saglikla zamaninda yavrunu kucagina all insallahh banada dua et lütfen tekrar olsun bebeğim
Kaybettim meleğim iAllahım yardimcin olsun takip etmek en.mantıklı bencede sıvı artıyor mu bakar bobrekler nasıl bilgi verdimi sana artık moralini yüksek tut hayurlisini işte Rabbimden buarada pıhtılaşma ile ilgili problemin varmı senin bazı şeylerde yapalım diyen olmadı mı tek dra bağlı kalma
canımmm benim Allahım sabır versin size anlatmak istersen burdayız yaz bize Allah yardımcın olsunKaybettim meleğim i
Canim cok cok tesekkur ederim guzel dileklerin icin Allah hepimizin evlatlarin bize bagislasin insallah.hally zoombi çok sevindim. Rabbim yüreğinizdeki sevgiyi kucağınıza koyuversin inşallah.Dikkat edin, güzel beslenin, dinlenin,stres yapmayın (zor ama). Böyle güzel haberlere ihtiyacımız var. Dediğiniz gibi dr lar siz uğraşmazsanız ilgilenmiyorlar bile. Onlar için tıbbi bir olay sadece. Ama idealist olmaları gereken bir konuda çok boşverdimci davranıyorlar. Şöyle konunun aslına eğilip araştıran perinataloglar yok malesef.
Kid-j lütfen sezaryen diye kendini üzme. 4 hatta 5 sezeryan yapan var. Hatta 4 sezaryen sonrası normal doğum yapan var. SSVD diye bir yöntemle. O nedenle bir de onu dert edinme kendine. Hally'i dinle bence biraz dinlen ve vücudunu yeni bir oluşuma tamamen hazırla aceleci davranma. İnşallah en kısa zamanda senin de güzel haberlerini duyarız.
Kardeşim çok sevindim. İnşallah buradan daha ççooookkk güzel haberler çıkacak. Rabbim sevdiği kuluna eza verirmiş. Onları atlattık çok şükür. Rabbim kızına , kızlarımıza sağlıklı, hayırlı ömürler versin inşallah.hally zoombi çok sevindim içim kıpır kıpır oldu valla, inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınızın haberlerini de okuruz burdan Allah gönlünüze göre versin Kid-j ilk doğumum benim de sezeryandı hatta çok korkuyordum ya bu da olmazsa kaç kez sezeryan olabilirim ki diye, sonra Allah bunu da kararlamıştır dedim sadece normal doğum olsaydı daha çabuk hamilelik düşünebilirdim ama sezeryan olunca Dr um 9 ay dedi ben de Dr dinledim sonuçta endişelerle dolu bi hamilelik geçirip yavrumu kaybetmiştim hemen acele edip de risk alamazdım sabrettim 9. Ayın sonunda tekrar denediğimizde bu sefer de tiroid lerin çok yüksek çıktı 2 ay da ilaç kullandım normale döndü ve ben hiç unutamam kaderin böylesi işte 12 eylül 2014 de hastaneden Bebek ex çantasıyla çıkıp cenazeye giderken aynı kapıdan 12 eylül 2015 de elimde pozitif bi test sonucuyla çıktım ve geçtiğimiz ay sağlıklı bir kızım oldu,yarın 40 mız çıkıyor, çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin,dualarım sizinle, sabır ve tevekkül ile...
Canım benim coooook sevindimhally zoombi çok sevindim içim kıpır kıpır oldu valla, inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınızın haberlerini de okuruz burdan Allah gönlünüze göre versin Kid-j ilk doğumum benim de sezeryandı hatta çok korkuyordum ya bu da olmazsa kaç kez sezeryan olabilirim ki diye, sonra Allah bunu da kararlamıştır dedim sadece normal doğum olsaydı daha çabuk hamilelik düşünebilirdim ama sezeryan olunca Dr um 9 ay dedi ben de Dr dinledim sonuçta endişelerle dolu bi hamilelik geçirip yavrumu kaybetmiştim hemen acele edip de risk alamazdım sabrettim 9. Ayın sonunda tekrar denediğimizde bu sefer de tiroid lerin çok yüksek çıktı 2 ay da ilaç kullandım normale döndü ve ben hiç unutamam kaderin böylesi işte 12 eylül 2014 de hastaneden Bebek ex çantasıyla çıkıp cenazeye giderken aynı kapıdan 12 eylül 2015 de elimde pozitif bi test sonucuyla çıktım ve geçtiğimiz ay sağlıklı bir kızım oldu,yarın 40 mız çıkıyor, çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin,dualarım sizinle, sabır ve tevekkül ile...
Oyyy maşallah sizede aramızda iki ay var inşallah perinatolog muayyeneniz de çok güzel geçer hersey yolunda olur kafan biraz daha rahatlar benimde geçtiğimiz hafta kanamam oldu neyseki tekrarlsmadi şu an mide bulantim var onun dışında iyiyiz Dr randevularini iple çekiyorum işte böyle Allahım hayırla sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallahtezgulay canim cok tesekkur ederim, insallah biz de sizin gibi mutlu sona ulasiriz.Bu arada epeydir yazmadigimi farkettim son durumumdan bahsedeyim biraz.Bugun 17. Hafttamiza basladik Allahin izniyle..Hem arastirma hastanesinde perinatoloji de hem de ozelde takip ediliyorum,iki haftada bir muayene oluyorum.Ikili test sonucum da dahil su ana kadar herhangi bir sonuc cikmadi.ve tabi en onemlisi gecen haftaki kontrolumdr doktorum her iki bobregin olusmus ve suyun gayet iyi, onceki sikinti bu bebekte tekrarlamamis dedi. Ama haftaya perinatologum bakinca bu konu artik tamamen beni rahatlatacak. Ha bu arada gercekten cok stresli geciriyorum.Ya karnimda ölürse, ya erken dogumla kaybedersen, ya detayli ultrasonda organlarinda sorun cikarsa..butun gunum bu endise ve sorularla geciyo.Kalan 5 ayimiz nasil gececek bilmiyorum:) benden son haberler boyle. hally sen neler yaptin nasil gidiyor gebelik?
Masallah takvime gore 9.haftaya gelmissin bile:) o haftalarda kanama olabiliyormus canim neyseki devam etmemis zaten.Ben de bulantilardan neredeyse yeni yeni kurtulmaya basladim ama olsun yeterki iyi olsunlar.Oyyy maşallah sizede aramızda iki ay var inşallah perinatolog muayyeneniz de çok güzel geçer hersey yolunda olur kafan biraz daha rahatlar benimde geçtiğimiz hafta kanamam oldu neyseki tekrarlsmadi şu an mide bulantim var onun dışında iyiyiz Dr randevularini iple çekiyorum işte böyle Allahım hayırla sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Canım sen bir annesin esin de baba melek annesi babası Rabbim inşallah bidaha yasatmasin boyke acılar Allah kabul etsin 52nizi dualarinizi gönlüne göre versin inşallah Dr a nereye gitmeyi düşünüyorsun istanbul sana yakın Bahçeci ye bi görün istersen belki yapılacak testler falan vardırtezgulay zoombi hally hepinizin adına çok seviniyorum sizi okudukça içimde umut yeşeriyor tezgulay sağlıcakla büyüt yavrunu zoombi hally sizde sağlıkla hayırla zamanlı alın kucaklarınıza darısıda benim gibi bekleyenlerin başına ben henüz dr a gitmedim Ramazan geçsin gidicem artık doğum yapalı 3 ay oldu bana da muhtemelen daha bekle derler sezaryen olduğum için bugün kızımın 52siydi gün geçtikçe acım daha da artıyor yaşasaydı 3 aylık olacaktı bugün babalar gününü kutlamak varken biz 52sini okuttuk, çok korkuyorum bende inşallah bi daha tekrarlamaz en büyük sınavımız bu olur
Üniversite hastanesine de gidebilirsin tabiki ama çok detaylı bakmıyor lar yinede önden yapılması gerekenleri yaparlar ewet tup bebek merkexi ama anlaşmalı olduğu genetiks diye bi yer var orada testleri ysptiryirlar diye biliyorum özel olduğu için biraz maliyetli oluyur tabi bi arkadasdan duymuştum boğaziçi Üniversitesi genetik testlerde daha fazlasını yapmış onlara bize yıllarca doğru dürüst bişey yapmadilar sadece oyaladilar en son ankarada volkan hocayı bulduk işteAmin inşallah. Genetik testler mi yapılıyor orda ben sadece tüp bebek merkezi biliyordum orayı önce kadın doğum dr na gidicem ona bile gidemedim 40ım çıkınca zaten o sıra fenalaşmıştı Bebek, daha sonra tıp fakültelerinde yapılıyormuş genetik testler oraya giderim diye düşündüm ama bahçeci daha iyi ise oraya da gidebilirim
En azından ne üzerine yogunkasilacagi belli gibi bebekten vazgeçmek değil önlem alarak devam etmek laxim yola sen güzelce araştır eşine anlat durumu bak bu hastalıkların pgt ile tüp bebekte sağlıklı bebek sahibi olabilirsiniz inşallahEşim aslında istemiyor bişey çıksa Allah korusun vazgeçecekmiyiz çocuktan diyor ama ben çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan bayram sonrası arar bi konuşurum bizde kistik fibrozis yüksek çıkmıştı topuk kanında kesin tanı için kaka analizi yapacaklardı ama kısmet olmadı ona da bakabiliyorlarmış sanırım genetikte, birde 2 den fazla kayıpta detaylı bakıyorlarmış şaka gibi biz ne acılar çekiyoruz içimizin yangının tarifi yok onlarda bi zahmet üstlerine düşen görevi yapsınlar, Bayram'ı bi atlatalımda hem Zaman geçirmeye çalışıyorum ruhen ve bedenen hazır olmak için.
Bu arada benim sonucum belli oldu hamileyim Allahım hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip eder inşallah Allahım sonumuz u Hayır etsin bu sefer yavrularimizi sağlıklı sıhhatli eve getirmeyi nasip etsin burada sıkıntılı tum arkadaşlarımın sifasini versin
Bende böbrek agenezisiyle Bebeğimi kaybetmiştim geçen yıl. Bu yılda stresli ve korkulu bir gebelik geçirdim her an bişey olacak korkusu vardı ama çok şükür Rabbim e 8 nisan da çok sağlıklı bi kızım oldu.arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin dua edin hersey yoluna giriyor çok şükür. Stresli bi gebelik geçirdim hatta ikili testten sonra genetik inceleme için prena testte yaptırdım her an bi sorun olucakmis gibi geldi ama çok şükür şimdi sağlıcakla Kavuştuk birbirimize.iki taraflı böbrek agenezisiydi sorunumuz önceki gebeliğim. bunuda ümit olsun diye yazdim Rabbim bu konu altındaki herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bu hastalıktan da tekrarindan da korusun bebislerimizi.
hally zoombi çok sevindim içim kıpır kıpır oldu valla, inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınızın haberlerini de okuruz burdan Allah gönlünüze göre versin Kid-j ilk doğumum benim de sezeryandı hatta çok korkuyordum ya bu da olmazsa kaç kez sezeryan olabilirim ki diye, sonra Allah bunu da kararlamıştır dedim sadece normal doğum olsaydı daha çabuk hamilelik düşünebilirdim ama sezeryan olunca Dr um 9 ay dedi ben de Dr dinledim sonuçta endişelerle dolu bi hamilelik geçirip yavrumu kaybetmiştim hemen acele edip de risk alamazdım sabrettim 9. Ayın sonunda tekrar denediğimizde bu sefer de tiroid lerin çok yüksek çıktı 2 ay da ilaç kullandım normale döndü ve ben hiç unutamam kaderin böylesi işte 12 eylül 2014 de hastaneden Bebek ex çantasıyla çıkıp cenazeye giderken aynı kapıdan 12 eylül 2015 de elimde pozitif bi test sonucuyla çıktım ve geçtiğimiz ay sağlıklı bir kızım oldu,yarın 40 mız çıkıyor, çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin,dualarım sizinle, sabır ve tevekkül ile...