Canim benim Allah razı olsun rahat olmaya çalışıyorum çok şükür dediğin gibi Rabbim ne imkân verdiyse kullandım inşallah Allahım hepimizin gönlüne göre versinhally inan bir suredir girip cikip senden bu haberi bekliyordum.gercekten cok sevindim, insallah bu kez saglikli sihhatli kucagina alacaksin .Rahat ol icini ferah tut yapman gereken herseyi yaptin kotu hicbisey dusunme Allah yardimcin olsun.
Canım benim Allahım sağlıkla bebeğine kavustursun inşallah korkularin tekrarlamaz insan ister istemez korkuyur ama yinede hamileligin tadını çıkarmaya bak hiçbişey çıkmazsa boşa uzulmusum stres yapmışım dememek için bol bol sev bebislerini elini karnına koy dua et tabiki haberlesecez arada giremwdigim dönemler oluyur ama tüm gelisnelerimi yaziyorum ki birbirimize faydamiz olur diye dertlesmis oluyiruz bizi bizden başkası anlamıyor çünkühally canim ben de hamileyim 12. Haftamdayim.Sanirim iki hafta icinde bobreklerin durumu netlesecek,yani ayni sey tekrarlayacak mi gormus olacagiz .Sana stres olma diyorum ama Ben malesef en basindan beri cok stresli geciriyorum her an kaybetme korkusu var engel olamiyorum ozellikle bobrek ultrasonu gunu geldikce buaralar uyku uyuyamaz oldum ama elden bise gelmiyor .Habersiz birakmayalim birbirimizi.
Canım senin sıkıntı hangi hafta başlamıştı bir de ilk gebeliğin diye biliyordum 11.hafta ayrintiliya girmeni bu gebeliginde mi istediler biraz karıştırdım sanki ama sana tavsiyem sen işini şansa bırakma gidin genetik taramanizi yaptırın benim de hep 20li haftalarda sıvıazaldı duzelmedi böbrek hastası çıktı bebekler ve pgt yapıldığında bile 15 embriyo dan sadece 3u sağlıklı çıktı içlerinde kaubettigim bebeklerimiz gibi hasta olanları da vardı lütfen bunu dikkate alÇok teşekkür ederimzoombi aynı şeyleri yaşadığımız için beni bir tek siz anlarsınız gibi geliyor başka topiclere bakınıyorum sebepsiz bebeğini kaybedenler var sebebini bilmemek onlar için çok kötü belki, ben biliyorum sebebini daha çok korkuyorum bizde bişey var mı aynı şey tekrarlar mı diye. bende 21. Haftada bu başıma geldikten sonra önce Edirne'de bi Prof a daha sonra 23.Haftada atıl Yüksel e gitmiştim İst da belki yanlış teşhis der diye oda o Zaman bebeğin tahliyesini çapa da yapmamı ve neden böyle oldu diye incelenecekti sonraki çocukta da 11. Haftada ayrıntılıya girmemi önermişti . ikili teste çıkar mı ki ben hamileyken daha bu başıma gelmeden hem ikili hem dörtlü yaptırmıştım bişey çıkmamıştı. Evet aynen dediğin gibi ben sağ salim kucağıma almadan hatta ilk birkaç ay bile devamlı tedirgin olurum herhalde biz ne desek boş bizim için yazılan bi yazgı var ve Zaman'ı geldiğinde yaşayıp görücez rabbim inşallah Hakkı'mızda hayırlısını yazmıştır başka şeylerle sınanmayız
Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.çok sevindim.kötü düşünme dua et bu zamanını bole geçir. Dualarla geçirdim bende gebeliğim yoksa kafayı yicektim pimpiriklilikten çok şükür kızıma kavuşturulması Rabbim ama hala onun bakımında bile endiseliyim iyi bi yara açmış kaybım ama çok şükür bugüne.senin de Rabbim yardimci olsun tüm bu sıkıntıları yasıyan arkadaslarinda.ümidi kaybetmemek gerekiyormuş bunu anladım. Çok tebrik ederim tekrardanBu arada benim sonucum belli oldu hamileyim Allahım hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip eder inşallah Allahım sonumuz u Hayır etsin bu sefer yavrularimizi sağlıklı sıhhatli eve getirmeyi nasip etsin burada sıkıntılı tum arkadaşlarımın sifasini versin
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıklı kucağına almayi nasip etsin.bende yeni kavuştum kızıma gerçekten çok güzel.bu duyguyu Rabbim herkese de sana da yaşasın inşallah.Bu arada benim sonucum belli oldu hamileyim Allahım hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip eder inşallah Allahım sonumuz u Hayır etsin bu sefer yavrularimizi sağlıklı sıhhatli eve getirmeyi nasip etsin burada sıkıntılı tum arkadaşlarımın sifasini versin
hally canim ben de hamileyim 12. Haftamdayim.Sanirim iki hafta icinde bobreklerin durumu netlesecek,yani ayni sey tekrarlayacak mi gormus olacagiz .Sana stres olma diyorum ama Ben malesef en basindan beri cok stresli geciriyorum her an kaybetme korkusu var engel olamiyorum ozellikle bobrek ultrasonu gunu geldikce buaralar uyku uyuyamaz oldum ama elden bise gelmiyor .Habersiz birakmayalim
Hayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin.biliyorum zor bi süreç bende çok endişeli ve e stresli bi gebelik geçirdim çok şükür Kavuştuk birbirimize sende kavusacaksin inan buna ve dua et.ayrıntılı USG yi tavsiyem mutlaka perinatoloji uzmanına yaptirin aynı zaman da ikili testi de o yapsın. 15. Haftada hersey netlesecektir.bir umutta ben olayım gözünün önünde aynı şeyleri yaşayan biri olarak bugüne çok şükür. Seninde sağlıcakla kavuşman dileğiyle. .
canımmm gözünaydın bebişi öpüyorum Allahım sağlık sıhhat uzun ömür versin çok sevindim ne güzel buraya tekrar dönüş yapman da bizlere umut olduBende böbrek agenezisiyle Bebeğimi kaybetmiştim geçen yıl. Bu yılda stresli ve korkulu bir gebelik geçirdim her an bişey olacak korkusu vardı ama çok şükür Rabbim e 8 nisan da çok sağlıklı bi kızım oldu.arkadaşlar ümidinizi kaybetmeyin dua edin hersey yoluna giriyor çok şükür. Stresli bi gebelik geçirdim hatta ikili testten sonra genetik inceleme için prena testte yaptırdım her an bi sorun olucakmis gibi geldi ama çok şükür şimdi sağlıcakla Kavuştuk birbirimize.iki taraflı böbrek agenezisiydi sorunumuz önceki gebeliğim. bunuda ümit olsun diye yazdim Rabbim bu konu altındaki herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin bu hastalıktan da tekrarindan da korusun bebislerimizi.
aminnnnnnn inşallah çok saol bu sefer yavrularımızı kucağımıza alalım sağlıkla hayırla inşallahHayırlı olsun çok sevindim Rabbim sağlıklı kucağına almayi nasip etsin.bende yeni kavuştum kızıma gerçekten çok güzel.bu duyguyu Rabbim herkese de sana da yaşasın inşallah.
Çok geçmiş olsun ne denir kiCok gecmis olsun oncelikle bir hafat once bende 19 haftalik bebegimi kaybettim bir anda suyum geldi hepsi dayanailmaz bir aci gerçekten 7yil sonra olmustu kuzum biz incelemeye gonderdik siz ne yaptiniz doktor neden oldu dedi acaba
Tesekkur ederim doktor enfeksiyon olabilcegini bazen gizli enfeksiyon olabilecegini soyledi bizde pazartesi kontrole gittik 4d ultrasyonda bebegimizi gördük herşey yolundaydi persembe sabah uyandim lavobaya gittim bir anda oldu yani yavas bi su gelmesi olmadi bir anda su kesesi gelmis tabi daha once dogum falan olmadigi icin bebek düştü zannettim cunku kanda geliyordu benim arastirmalrimda genelde iki sebep oluyormus buna enfeksiyon ve rahim agzi yetmezliği Rabbim bu yavrunuzu size bagislasin kimseye bu aciyi gostermesin surekli rahiz agzi kontrolu enfeksiyon takibi yaptirmanizi oneririm insan on kere yuz kere dusunuyor neden olduki diye benim hic bi sorunum yoktuÇok geçmiş olsun ne denir kiBaşınız sağolsun Rabbim tekrarından korusun inş. Doktor suyun gelmesi için neden olarak ne dedi acaba? Sürekli sıvı akıntım var doktor normal diyor ama korkuyorum. Yaranızı deşmek istemiyorum daha önce bende 12. haftada bebeğimi kaybettim.. 12. hafta kontrolüne gittik 10. haftada kalbi durmuştu bebeğimin. Su geldiğini nasıl anladınız baya fazla mı anlaşılır derecede?
Amin canım inşallah sende doğum yaptığında Rabbimin izniyle yaz haberlerini bekliyoruz Kendine ii bak..canımmm gözünaydın bebişi öpüyorum Allahım sağlık sıhhat uzun ömür versin çok sevindim ne güzel buraya tekrar dönüş yapman da bizlere umut oldu
Amin cnm Rabbim sabır versin size de inşallah. Sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi hep inşallah.Tesekkur ederim doktor enfeksiyon olabilcegini bazen gizli enfeksiyon olabilecegini soyledi bizde pazartesi kontrole gittik 4d ultrasyonda bebegimizi gördük herşey yolundaydi persembe sabah uyandim lavobaya gittim bir anda oldu yani yavas bi su gelmesi olmadi bir anda su kesesi gelmis tabi daha once dogum falan olmadigi icin bebek düştü zannettim cunku kanda geliyordu benim arastirmalrimda genelde iki sebep oluyormus buna enfeksiyon ve rahim agzi yetmezliği Rabbim bu yavrunuzu size bagislasin kimseye bu aciyi gostermesin surekli rahiz agzi kontrolu enfeksiyon takibi yaptirmanizi oneririm insan on kere yuz kere dusunuyor neden olduki diye benim hic bi sorunum yoktu