Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Ayşe Nehir im melek oldu bırakıp gitti bizi
çook üzüldüm halbuki oğlum gibi doğup da diyalize bağlanan varmış ha gayret inşallah kurtulur demiştim ama okuyunca içim cız etti, Allah yardımcın olsun arkadaşım, sabır ve dayanma gücü versin, onlara bi gün mutlaka kavuşucaz,ben senin kadar yakınında olamamıştım evladımın, en azından yaşarken kucağıma alamamıştım, öpüp koklayamamıştım, imtihanın zor ama dayanabileni ALLAH müjdeliyor.

Çok direndi meleğim 4 ay anne karnında 43 gün bu dünyada çok direndi Rabbim sıfır su ile verdi bize onu çok güçlü bir kızdı o küçük mucizemizdi Çok istedik biz onu Allah'ıma şükürler olsun günde 2 kerede olsada kucağıma aldım emzirdim o kadar güzel bi bebekti ki Hemşireleri, temizlikçi teyzeleri pamuk diye sevdi hep onu pamuk Prenses im di o benim küçük meleğim süt kuzumdu gidişini bile bize alıştıra alıştıra gitti 3 günde 3 kere kalbi durdu.. Teyzesi meğerse o bi melekmiş biz anlayamamışız insan sureti bu kadar güzel olamazmış dedi o bir melekmiş 43 gün misafir olmuş bize sonra uçup gitmiş.. Meleğim cennet kuşum az da olsa bize annelik babalık duygusunu tattırdığın için şükürler olsun iyi ki seni doğurmuşum o güzel yüzünü görmek seni emzirmek nasip oldu.. Hastenede birkaç kez annesi bırakıp giden Melek'lere şahit oldum durmadım dışarı attım hep kendimi Allah'a yalvardım beni de bu acı ile sınama dayanamam çıldırırım ama dayanırmış insan Rabbim sabrını veriyormuş çok zor ama veriyormuş

ahhhh yavrum benim yaaa Allahım size bol sabır versin nasıl üzüldüm anlatamam başınız saolsun söyleyeck bişey bulamıyorum ama hep yanında olmuşsunuz emzirmeye fırsatınız olmuş bunları tattınız inşallah sağlıklı uzun ömürlü kardeşleri de olur bu sefer doyasıya tadarsınız annesi senin profil fotoğrafındaki mi yoksa

Evet boncuk gözlüm pamuğum Ayşe Nehir im ...şükürler olsun emzirmeyi çok istiyordum o da emmeyi çok isteyen bir bebekti Rabbim nasip etti

Evet boncuk gözlüm pamuğum Ayşe Nehir im ...şükürler olsun emzirmeyi çok istiyordum o da emmeyi çok isteyen bir bebekti Rabbim nasip etti
Allah sabır versin kardeşim. Bunun tesellisi yok. Sadece biliyoruz ki küçük meleğin seni cennet kapısında bekliyor olacak. Rabbim bu güzel gecenin hürmetine en kısa zamanda kucağına bir evlat daha versin inşallah. Senin, Hülya'nın ve bekleyen diğer kardeşlerimizin.

Allah sabır versin. İnşallah Allah sağlıklı bir gebelik nasip eder en kısa zamanda.

Hayırlı kandiller Allahım hepimizin gönlüne göre versin acilarimizi hafifletsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin maddi manevi sıkıntılarımızı gidersin inşallah
Ayşe nehir de gerçekten pamuk gibiymis inşallah ahirette bol bol seversiniz oğlum Çağan ve kızım zeynep nisam a arkadaş olsun tatlis minnaklar bu dünyada sevemedik öteki tarafta yiyip bitirecez sizi kızlar dua edin yarın transfer im var iki embriyo konulacak inşallah yavruoarimi bu sefer sağlıkla hayirla kucağımiza alırız aminn

hally kandil gecesi bu gece senin icin de bol bol dua edecegim.Allahim cok saglikli hayirli evlatlar nasip etsin sana.Gelismeleri mutlaka yaz lutfen.

saol Allah razı olsun haber ederim tabiki on iki gün sonra sonuç belli olacak inşallah güzel haberlerle dönerim inşallah

Allah razı olsun teşekkürler inşallah bir daha hiçbirimiz böyle acılar tecrübe etmeyiz içimde çok büyük bir boşluk var günden güne büyüyor

hally sonuçlar nasıl? Rabbim bu mübarek günlerin hatrına hayırlı haberler sunsun sana inşallah.

Allah razı olsun teşekkürler inşallah bir daha hiçbirimiz böyle acılar tecrübe etmeyiz içimde çok büyük bir boşluk var günden güne büyüyor
Aminnn Allahım kimseye yasatmasin günler geçtikçe daha çok için yanıyor etrafindakiler bebekler hamileler çok yoruyor canını acıtıyor taaa ki tekrar hamilelik düşünüp hamile kalana kadar. canım kendine dikkat et Allaha emanet ol

Cok gecmis olsun oncelikle bir hafat once bende 19 haftalik bebegimi kaybettim bir anda suyum geldi hepsi dayanailmaz bir aci gerçekten 7yil sonra olmustu kuzum biz incelemeye gonderdik siz ne yaptiniz doktor neden oldu dedi acaba

Merhaba melek anneleri hally nasılsın sonuçların Nasıl hayırlı haberler alırız inşallah tezgulay sen hamileymişsin sanırım Allah sağ salim kucağına almaya nasip etsin. kızlar benim daha çok yeni ama şimdiden ya ikincisinde de aynı şey olursa diye korkular sarıyor bundan sonra Nasıl bi süreç izlemeliyim hangi testleri yaptırmalıyım kızıma otopsi yapılmadı sorulmadı bile ama gerçi bizde kıyamazdık zaten birde benim sezeryan oldu tezgulay seninde sezeryanmış ne kadar bekledin en az 6 ay diyorlarmış ben henüz Dr a hiç gitmedim bana kalsa ben uzun süre cesaret edemem ama yaşımız geçiyor eşim bi an önce olsun ancak acımız bi nebze öyle geçecek diyor

Merhaba canım geçen gün yazmıştım ama nasıl olduysa burada goremeyince şaşırdım öyle hemen hamile kalın diyenlere inanmayın benim gittiğim drlar bana ikinci bebegimin de kaybina sebep oldular diyebilirim hepsinde aynı şey olacak değil ya tekrar gebe kal dediler sonuç genetik problem çıktı sizin bebeğiniz hayatta iken belki belli olmuştur bi teşhis kondumu ona göre hareket edin eğer teşhis yoksada gidin kendiniz yaptırın istanbula yakinsin orda bahcecinin yönlendirdiği genetik Dru na gidenler çok onu bi araştır derim

Bu arada benim sonucum belli oldu hamileyim Allahım hayırlısı ile kucagimiza almayi nasip eder inşallah Allahım sonumuz u Hayır etsin bu sefer yavrularimizi sağlıklı sıhhatli eve getirmeyi nasip etsin burada sıkıntılı tum arkadaşlarımın sifasini versin

hally inan bir suredir girip cikip senden bu haberi bekliyordum.gercekten cok sevindim, insallah bu kez saglikli sihhatli kucagina alacaksin .Rahat ol icini ferah tut yapman gereken herseyi yaptin kotu hicbisey dusunme Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…