canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan burda sıvısı azalıp da yazan tüm arkadaşlarıma dua ediyorum ne olur düzelsin çocuklarını onlara bağışla diye ama bazen kaderin önüne geçemiyoruz Allahım sabır versin inşallah kaç haftalıkken kaybettin normal mi doğurttular[/QU
16 haftalık kaybettim bebeğimi.. evet kaderin önüne geçilmiyor, sabredip tefekkül etmekten başka çare yok.. ama gerçekten çok zor bir sınav.. mevlam yaşatmasın kimselere, yaşayanlara da boll sabır versin. alma süreçleri normal doğum gibi başladı, alttan ilaç verdiler ve sancılanıp kanamayla çocuğumu düşüreceğimi söylediler.. fakat söylenen çok şükür ki olmadı. suyu olmadığı için bebeğimi düşüremedim. 17 saatlik hastane macerası sonucunda, mecburen bayıltıp kürtaja aldılar.. hamdolsun ki sancım,acım çok olmadı ve en büyük tesellim yavrumun yere düştüğünü görmemek oldu. bir malımızı alsalar çingar çıkartırız, canımı aldılar hiç bir şey söyleyemedim ,yapamadım
mevlam böyle uygun gördü çünkü.. bizleri bekleyen meleklerimizin olması da çok güzel bir duygu.. Mustafa'ma kavuşacağım günü iple çekiyorummmm