Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

metElacım öncelikle sabrının mükafatını veren rabbime şükürler olsun.. ne mutlu sana.. uzun zamandır senin sürecini takip ediyorum. ve az da olsa ümidim yeşeriyor.. ben de 16 haftalık hamileyim. yaklaşık 1 ay kadar önce sıvı azlığı tanısı koyuldu. 4 dr gördü ve herkesin yorumu aldırmam. fakat ben mevlam kalbini durdurana kadar benimle dedim ve kabul etmedim.. etmeyeceğim.. 2 hafta önce suyum 50 ml ölçüldü sınırın 40 olduğunu söylediler. fakat yaşama şansını vermiyorlar oğluma bugün dr randevum var şu güzel günler geceler hürmetine güzel şeyler duyursun mevlam cemi cümlemize (( bol su ve havuç suyu kürü ile yoluma devam ediyorum. her gece bebişimin hareketlerini hissetmeden uyumuyorum.. hala umut edeceğim bir canlının varlığını hissetiren mevlama şükürler olsunn... çok korkuyorummm(

öncelikle rabbim herkeslerin yardımcısı olsun.. bende aynı durumdayım suyum 50 ml 16 haftalık hamileyim.. sana suyun sınırda diyen dr seviyenin kaç olduğunu söyledi mi? 2 türlü anılıyor bu ölçümler .. bana 50 ml dedi acaba birlikte kaça tekabul ediyor? çok merak ediyorumm..

artık benim de bir meleğim olduu( bebeğimi kaybettim çok üzgünüm..mevlam diğer arkadaşların yardımcısı olsun. çok zor bir süreçç...

artık benim de bir meleğim olduu( bebeğimi kaybettim çok üzgünüm..mevlam diğer arkadaşların yardımcısı olsun. çok zor bir süreçç...
Gecmis olsun canim Zor bir surec gercekten burada cogumuz yasadik ayni seyi Allah yardimcin olsun cabuk toparlanirsin insallah.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm inan burda sıvısı azalıp da yazan tüm arkadaşlarıma dua ediyorum ne olur düzelsin çocuklarını onlara bağışla diye ama bazen kaderin önüne geçemiyoruz Allahım sabır versin inşallah kaç haftalıkken kaybettin normal mi doğurttular

kardeşim sen Allah'ın takdirine inandın ve meleğin O'nun biçtiği ömrü yaşadı anne karnında da olsa. Allah taşıyamayacağı yükü vermez kuluna. Biz buna inanarak yaşıyoruz. Başka bir tesellisi yok çünkü bu durumun. Rabbim inşallah en kısa zamanda bu dünyada da elini tutacak bir evlat nasip etsin sana.

metEla iyiyim şükür inşallah güzel haberler yazmak isterim en kısa zamanda sen nasılsın nasıl gidiyor hayat

Allah'a şükür. Bir sıkıntımız yok. Kızım 16 aylık oldu ama hala boğazımda yumruk var, gitmiyo o.. Süt ve yumurta alerjisi var. şükür diyorum Rabbim verdiğin hastalıklara şükür. İnsanın şükretmeye çok sebebi varmış. Sıkıntı sandıkların başkalarının duasıymış,anlıyorum.

hally İnşallah senden de güzel haberler bekliyorum. Vardır Allahın takdir ettiği bir zaman ki rahminde oluşan kistler belki de bunun göstergesi. Ya da Rabbin o rahmi tamamen arındırarak bir geleceğe hazırlıyor. İnşallah şu güzel mübarek günlerin hürmetine Rabbim seni evlatla nasiplendirsin. Dediğin gibi uzmanlar bu konuda çok yetersiz. İdealsizlik var bence. Benim suyum azaldı hatta bitti demişti dr. 19'a kadar düşmüştü (anhidramnioz) doğduktan sonra bi bakın di mi nedenine bi gel araştıralım deyin. Denmedi. Normal bir süreçmiş gibi kontroller yapıldı sadece. Yine de bu konuda rastladığım en iyi uzmanlardı ankara Üni. Tuncay Bey ve Doruk Bey. Gerçi etdaviye yönelik bir şey yapılmadı takipti sadece ama aldırmadığım için dalga geçer gibi davranan dr bile olmuştu.
tezgulay çççoookk sevindim. Bak Allah ne güzel umutlar yeşertiyo. Sağlıkla huzurla kucağına al inşallah. Rabbim bir daha öyle acılar yaşatmasın.

Arkadaslar ne olur yardimcimolun.15+3 gunluk gebegim.2 yil normal yolla denedik.gitmedigimiz hastane kalmadi.sonunda tup bebek tedavim sonucu gebe kaldim.gecen hafta 2 li taramam oldu hersey normaldi.o gunde consiyetini ogrendim kizimin.adini da hatta bade koydum.bu taramanin akabinde 3 4 gun sonra aksam 20 gun sivim bosaldi cok hafif kanla birlikte.Allahtan hastane eve yakin 5 dk hastaneye gittik.Allahtan da hocam oradaydi.hemen odasina aldi muayne etti cocuk büzülmüş iki büklüm olmusþu hemen antibiotukler brbek zarar gormesin diye antibiotikler yspildi.sonra odaya cikardilar takibe aldilar.cunku bebegimin kalbi atiyor hala.6 gunum suan.bebegim yatis pozisyonuna geldi ragim agzim kapali.benim anlamadigim ne vsr.ysrdimci olun.ilk gebeligim.cok kotuyum.bebegimi kaybetmek istemiyorum.hergun 3 bardak taze havus suyu icip 3 4 adet armut yiyorum.ne yspmaliyim.yataktan kslkamiyorum hastane de yatiyorum tskibim yspiliyor.sivim bir turlu 6 gundur yukselmedi.

Bu sivi yukelir mi ? Buna ne sebep olur.bu durumda olan yakin bir kisi var mi.bana yardimci olun.Allah aşkına.tuvaletimi bile ördeğe yspiyorum.yayakyan kalkmiyorum.6 gundur.sizce bu sivi yukselir mi.ne yapmaliyim.hocsya kalsa alalim diyor.bu cocukta bence sivi geldiyse sakatlik var diyor.

çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım sıvı gelmesi farklı bi durum burda genelde amniyon sıvısının artmaması sebebiyle olan arkadaşlar var hocada bu çocuk sakat diyene kadar sebebini bulup ona yönelik tedavi yapsın bi zahmet ya

Insn bekliyorum 2 saate gelecek bugun karar verecek.aslinda hoca yasamaz diyor.bende kalbi atiyoru.o kadar ugras verdik.beklemek de istiyorum.ama form da okuduklsrim herkes ksybetmis gebeligini.kafam allak bullak.surekli agliyorum.Allahıma sıgınıyorum.insallah bugun sivi olusmustur.son havuc suyumu da ictim.bebegimi sevdim

Allah yardımcın olsun arkadaşım, amniyo sıvısı gelip de hastanede yatarak tedavi gören antibiyotik (annenin mikrop kapmaması için) ve serumla iyileşen ve eski sağlığına kavuşan arkadaşlarım var aranızdaki fark onların gebelik haftaları biraz daha ileriydi hatta erken doğum olur diye korktular ama bebekleri sağlıkla dünyaya geldi, inşallah dayanırsınız bebeğin böbrekleri bu haftalardan itibaren çalışmaya başladığı için keseyi yine sıvıyla (kendi çişiyle) doldurmaya başlayacaktır,iyi haberlerini bekliyoruz

Yani benim evet gebelik.haftam.cok erken insallah kurtaririm.bebegimin ilk geldigimde hastaneye sıkışmıstı simdi ise yatis pozisyonunu almis.rahim agzim kapali.enfeksiyon yok.fakst sivi yok en onemlisi.havuc suyu iyi grlir.armu ye dediler.bu yazdigin bana ne iyi geldi.dua edin nr olursunuz bana.cok ihtiyacim var.hersy cok iyidi.hala da oyle.kusmu bulsntim hic olmadi super gidiyordu hersey.ikili taramam bunda 10 gun onceydi.superdi sonuc.akintim da yok.suan.acaba yattigim icin mi bilmiyorum ama akintim hic yokinsallah amniyo sivim artar.dua ediyorum surekli

Bir de şunu ögrenmek istiyorum arkadaslar.amniyo sivisi bu hafta da artsn kurtulan var mi ???

Bir de şunu ögrenmek istiyorum arkadaslar.amniyo sivisi bu hafta da artsn kurtulan var mi ???
Merhaba arkadaşım. Benim de 16 haftadaydı sanıyorum sıvım azaldığında ama bende sıvı gelmesi olmamıştı. Nedensiz(?) bir sıvı kaybıydı. Her gün taze havuç suyu içtim saba ve akşam. Fakat önemli olan nokta havuçların kabuklarını soymamandır. hikmeti ona vermiş Rabbim. bu bir süre devam edebilir. ben ilk başlarda 40ml su ile hastaneye gitmiştim ve 19 a kadar düşmüştü. dr artık kaybediyoruz demişti ama yaşamı ve ölümü veren ALLAH vadesini de belirlemiştir diye aldırma taraftarı olmadım hiçbir zaman. İnşallah yavrunu sağlıkla kucağına alırsın. benim bebeğim için de yaşamaz doğsa bile doğumdan hemen sonra ölür, yaşarsa kas/iskelet spazmlarıyla yaşar demişlerdi. Allahtan ne gelirse kabul ettim ve Rabbim bana sağlıklı bir evlat nasip etti. İnşallah sen de o dr un yüzünü karartırsın.

Son düzenleme:
Ama bende ki olay direk sivim bosadi az denecek kadar.bende havuc suyu ictim 9.gundur hastanedeyim.hep.ictim armut yedim ama sivim yukselmedi.o delik kapanmadi sanirim.sizma da olmadi ama sivim yukselmedi.yani sivinin olmamasi bebegi gormemize engeldi ultrasonda.gorunmuyordu zor seciliyorsu bebek.suan da aldirmak.zorunda kaldim kalbi atarken.sende ki sivi azalmasi.bende sivi kalmadi malesef.melek oldu kizim.badem.yani o sakatlik olayini cok tskili kaldim cunku sivi yok dnecek kadar az ki.buyumez gelismez ama kalbi atiyor dediler.aldirdim bademi.bade bebek suan melek.oteki dunya da gorusmek uzere.uzgunum.cookkkk

Çok geçmiş olsun canım Bade güzel kızın cennet kardeşleri var Allahım sabır versin ilk gebeliğin miydi bebis var mı başka

Çok geçmiş olsun canım Bade güzel kızın cennet kardeşleri var Allahım sabır versin ilk gebeliğin miydi bebis var mı başka
Malesef yok hala hastaneseyim can sıkıntısından giriyorum siteye.ilk bebekti 38 yasindayim.kader.kismetin onune gecilemiyor.6 ay normal yolls deneyecegim.sonrasinda bakacsgim.maddi olarakta yikildik.ama once saglik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…