Maşallah yaaa çok güçlü oluyorlar Rabbim gücunu artirsin diyalizi karnından mi yapıyorlar periton diyalizi mi normalde Dr açması laxim diye biliyorum istanbulda yakın size olmazsa oraya yonlendirebilirler Allahım yardımcınız olsun sen kendine de dikkat et canım doğum yaptın nirmal mi oldu sezeryan mı bebeğini görmek istediğini soykesen gostermexler mi tanıdık falan bulunca olabilir aslında uygun kıyafetler giyip ankarada bile 5dk gösteriyorlar diÂmin inşallah Allah'ıma bin şükür Allah bana çok güçlü bir kız nasip etmiş Edirne de diyaliz yolu açacak hemşirenin bi yakını ölmüş bizde anlamadık Edirne'den Çorlu ya geldi ambulans herşey hazırdı iki büklüm Halim'le kapıda bekledim iki sn göreyim diye Kocaman tıp fakültesinde başka hiç mi hemşire yok bunu yapabilecek Dr yapamazmıydı sanki neyse hayırlısı böyleymiş dedik benimde 21. Haftada belli oldu ateşlenmiştim griptim kontrolümüze iki gün vardı Nasıl ilaç kullanayım diye soracaktık bebeğin suyunun kalmadığını öğrendik hergün iki bardak havuç suyu içtim ama artmadı böbrekle alakalı olduğu için. inşallah en yakın Zaman'da sağlıklı bebeğiniz olur kötü Zaman'larınızı bir nebzede olsa unutturur
canım bundan 1buçuk sene önce amniyon sıvım azalmıştı benim hatta bitmek üzereydi ama sızıntı değildi bendeki. sebebi yoktu daha doğrusu. Ben günde 2 bardak havuç suyu içtim. sen de dene istersen. burda önemli olan havucun dışını soymaman. bolca yıkayıp suyunu içmelisin. inşallah sana da fayda sağlar.Aranizda amniyon sıvısı sizdigi icin sivi azligi yasayan var mi? Ne kadar dayaniyo veya iyilesiyo mu, hic bi yerde tecrube etmis birini bulamiyorum
çok geçmiş olsun tabiki düzelip sağlıkla çocuğunu doğuranlar var havuçsuyu kullananlar oldu işe de yaradı şeker hastalığınız yoksa deneyebilirsinizMerhaba kızlar. .23 +0 da bizde suyumuzun azaldığını öğrendik. Diyarbakıra perinotoloji uzmanına sevk edildik aynı gün gittik.bir anomaliye rastlanmadı fakat suyumuzun 8 cm olduğunu öğrendik. Ne yapacaz ne olacak.bizim gibi olup da düzelme var mi
metEla, hally uzun süre girmemiştim yazılanları okudum, metEla herşey yolunda sanıyorum kızın büyüyordur Allah cümlesine sağlık versin, hülyacım Allah sana da kolaylık nasip etsin inan hep dualarımdasın, burdan güzel haberlerini alıcaz inşallah,benim de size bir haberim var hamileyim oğlumdan sonra bir kız bebek bekliyorum bu kez, üstelik doğuma da az kaldı diyebilirim,32. haftadayım, bebeğin gelişimi ve amniyo sıvım vs herşey yolunda çok şükür, insan bazen inanamıyor mucizelere,başımızdan acı bir olay geçti inşallah bi daha bana ve kimselere yaşatmasın Rabbim.hally nasılsın kardeşim? iyi haberlerini bekliyorum inşallah
Prensesiniz bir an önce iyulessin inşallah annesine babasına kavussun kan değerleri de toparlarsa annesi emzirirsin açığı kapatursiniz çok sevindim eve cikacaginiz günler yskin olsun inşallah hep aklimdasin Allah yardimciniz olsunhally merhaba giremedim uzun süre biz çapa ya sevk edildik böbrekleri kontrol altında olsun diye 2 gün orda kaldık kızımı orda kucağıma ilk defa aldım altını değiştirdim her saat başı diyaliz yaptık fakat kateterinde sorun çıktı ufak bi operasyon geçirmesi lazımdı ve yoğun bakın ünitesinde olması gerekirdi solunum ihtiyacı olacağından ama çapada yeni daoğan da yer olmadığı için başka hasteneye sevk edildik şuan yine küvezde sadece 2 gün kızımla birlikte olabildim şimdi ayrılık daha zor neyse iyi olsynda şimdilik haberler fena değil 15 gündür idrar çıkısı olmamıştı şuan 3- 5 cc var bi yudum çişin beni bu kadar Mutlu edeceğini hiç tahmin etmezdim kan değerleri düşük biraz toparlanınca emzireceğim inşallah bu arada Çapa'da anestezi uzmanı bu değerlerle ameliyata alırsam bi dha uyanmaz git anneyi teselli et demiş eşime şuan bile yaşaması mucize demiş ama kızım ameliyattan 1 sonra kendine gelmiş çok şükür minik savaşçı bi Prenses im var benim Rabbim bağışlasın tüm yavruları
Canim benim 16. Haftasinda kontrole gitmistim.o zaman.cikti.bebegin sivisi 3 ay otomatik.kendi.yapiyormus. sonrasi keseye idrarini yapiyormus erkek bebekti.pipisinde bir darlik vardi idrarini keseye yapamadigindan mesanesi sisti bobreklere baski yapmaya basladi.zamanla bobrekleri.harap oldu ve suyu azalmaya.basladi.dr.lar bir an once aldirmam.gerektigini söyledi lakin aldirmadim sonuna kadar
gittim.gitmedigim dr kalmadi.nereye gittiysem olumsuz cevap aldim.sonra ehli sunnet bir dr buldum rahatlatti.beni.35. Haftada dogum gerceklesti bebegim 6 saat yasadi vefat etti ve tibbende bir neden bulunamadi milyonda bir gorulen bir vakkaymis dua edelim.birbirmize inseallah Rabbim de bebekte bizden razidir
Icımiz aciyor ama rabbim böyle hayırlı görmüş.rabbim hepimizin yüzünü saglikli bir bebekle güldürsün inş.
Kizlar öncelikle suna inanıyorum ki dünya dua üstüne. Her zman dua edin. Bizim için hayırlı olanı Allah biliyo. Biliyorsunuz bana 16. Haftadan itibaren hep bebeği kaybedecegim söylendi. Sakat olabilir dendi. Hasta doğabilir dendi. Benim şahsi kararimdi her şeye tamam dedim. Ama denedim. Havuç suyu içtim. Su azalmasına karşı care olsun diye. Allahın izniyle oldu. Doğuma giderken Meryem Süresini okudum. Fatma Ana Eli Otu varmis onu suya bıraktım. Koluma insirah süresini yazdım ezbere bilmiyodum çünkü. Bir savaşa gider gibi hazırladım kendimi. Ama Rabbime güvendim. Bu güven bana evladimi vereceği umudu için değil "tasiyamayacagim yükü vermezsin" inancıydı. Doğum masasında da o tarifsiz acının hemen sonrasında kafamı kaldırıp "yaşıyor mu?" Diye sordum. Bunu kimse anlayamaz sizden başka. Ve 2 ay oldu hala hergün aklımda doktorların dedikleri yankilaniyo. Hala içim urperiyo.
Rabbim bu acıları son buldurur inşallah. Rabbim yüreğinizde evlatlariniza ayırdığınız o yeri en kisa zamanda doldurur inşallah.
Kizlar öncelikle suna inanıyorum ki dünya dua üstüne. Her zman dua edin. Bizim için hayırlı olanı Allah biliyo. Biliyorsunuz bana 16. Haftadan itibaren hep bebeği kaybedecegim söylendi. Sakat olabilir dendi. Hasta doğabilir dendi. Benim şahsi kararimdi her şeye tamam dedim. Ama denedim. Havuç suyu içtim. Su azalmasına karşı care olsun diye. Allahın izniyle oldu. Doğuma giderken Meryem Süresini okudum. Fatma Ana Eli Otu varmis onu suya bıraktım. Koluma insirah süresini yazdım ezbere bilmiyodum çünkü. Bir savaşa gider gibi hazırladım kendimi. Ama Rabbime güvendim. Bu güven bana evladimi vereceği umudu için değil "tasiyamayacagim yükü vermezsin" inancıydı. Doğum masasında da o tarifsiz acının hemen sonrasında kafamı kaldırıp "yaşıyor mu?" Diye sordum. Bunu kimse anlayamaz sizden başka. Ve 2 ay oldu hala hergün aklımda doktorların dedikleri yankilaniyo. Hala içim urperiyo.
Rabbim bu acıları son buldurur inşallah. Rabbim yüreğinizde evlatlariniza ayırdığınız o yeri en kisa zamanda doldurur inşallah.