Allah razı olsunAllah yardımcın olsun inşallah gitiiğinde herşey düzelmiş olur
Kromozomlarda sıkıntı çıktı hem eşimde hem bende heterozigot mus bobreklerde yetmezlige sebep oluyirmus canım tedaviside pgt ile sağlıklı embriyo bulup gebelik oluşturmak insallah tedaviye baslayacaz dua edin olur muSenebi neymiş
Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah yuzunuZu guldursunKromozomlarda sıkıntı çıktı hem eşimde hem bende heterozigot mus bobreklerde yetmezlige sebep oluyirmus canım tedaviside pgt ile sağlıklı embriyo bulup gebelik oluşturmak insallah tedaviye baslayacaz dua edin olur mu
Aminnn inşallah Allah razı olsun Rabbim sizinde gonlunuze göre versinRabbim tez zamanda nasip etsin inşallah yuzunuZu guldursun
Hally seni surekli takip ediyorum son durumunu merak da etmistim.daha once de yazismistik zaten.bahsettigin genetik bozukluk nasil bir testle ortaya cikti? Benim durumumdan sonra bebege otopsi yapilmasi disinda genetik bolumune de yonlendirildik ve bende kan pihtilasmasi var mi diye bakildi hem de esimle bana kromozon analizi yapildi,bahsettigin testler bunlar mi acaba?Aminnn inşallah Allah razı olsun Rabbim sizinde gonlunuze göre versin
Bu gelişmeler çok yeni geçtiğimiz hafta belli oldu ancak buraya yazabildim burdaki herkes bilgilensin diye yardimci olmak için hrp yazdım inşallah yazacam da yakında güzel güzel haberler de paylasiriz inş umarım biz pıhtılaşma baktirdik daha önce kromozom analizi de yapıldı ama bu yapılan tahlil burada yapilan bi tahlil değil yurtdışında yapıldı kapsamlı bir tahlil ozeller yaptırıyor sadece iki Bebeğimi de kaybettikten sonra o kadar çok araştırıp sorusturdum Rabbim sonunda bir yol gösterdi çok şükür inşallah herkes derdinin dermanini en kisa zamanda bulur sormak istediğiniz bişey olursa yardimci olmaya çalışırım ins birilerine faydam olur Allaha emanet olunHally seni surekli takip ediyorum son durumunu merak da etmistim.daha once de yazismistik zaten.bahsettigin genetik bozukluk nasil bir testle ortaya cikti? Benim durumumdan sonra bebege otopsi yapilmasi disinda genetik bolumune de yonlendirildik ve bende kan pihtilasmasi var mi diye bakildi hem de esimle bana kromozon analizi yapildi,bahsettigin testler bunlar mi acaba?
Aminnn inşallahgüzel haberlerle dönmek çok isterim sizlerdende güzel haberler alırım inşallah testin adını bilmiyorum canım Dr sekreterine şunu şunu isteriz dedi öyle bize bi kagit verilmedi çıkan sonuçta almanca ne hastalığına sebep olduğu yazıyo renal tubuler displazi diyeCok tesekkurler hally verdigin bilgiler ve iyi dileklerin icin.Testin adini yazarsan arastirmak isterim..Pgt surecine baslayacaksin sanirim dualarim seninle insallah cok guzel haberler verirsin.
Bıraz gec yazdım ama sağolasın prunes, hally Rabbim sana ve burdakı herkese hayırlı saglıklı bı evlat versin ınsallah.. buyuk harfle yazmak ıstedıgım seyler var burayı okuyan herkese umut olsun dıye, BEBEGIM 19, HAFTALIKKEN DOKTOR ULTRASONDA BAKIYOR VE NEREDEYSE SUYU BITMIS SENı SEVK EDECEM DIYOR UNIVERSITE HASTANESINE SEVK EDIYOR VE ORADA COCUGUMA BURUN KEMIGI UFAK.,SUYU BITMIS, KALBI DELIK ,BAGIRSAKLARI PARLAK BUYUK İHTİMALLE DOWN SENDROMLU SU ALCAZ KARNINDAN DIYORLAR bende hastaneden kacıyorum baska bir doktor neler soyledi ınanamazsınız SU AZ OLDUĞU ICIN BIR KOSEYE SIKISACAK ELİ AYAGI BIRI UZUN BIRI KISA OLACAK,YUZU DUZ OLACAK! BÜYÜK IHTIMAL KARNINDA OLECEK OLMEZ HAMILELIK DEVAM EDERSE DOĞAR DOGMAZ AKCIGER YETMEZLIGINDEN OLECEK, SON BI KAC HAFTANIZ VAR IYI DUSUNUN VE COCUGU ALDIRIN BOSUNA HAMILELIK YASAYACAKSIN DEDİ Bı anne ıcın ne kadar zor bı dusunun bı dusunun su soylenenlerı ama bır an bır saniye bıle dusunmedim aldırmayı Allahım ın verdigi canı kalbi atan bı canı oldurmek bızemı kalmış bu benim dusuncem tabi ama benim bır cocugum daha var onun hastalanmayacagının garantisini kim verebilir yada benim yada esımın
Lütfen anlatmaya devam et ben çok kötüyüm anlattığın için allah razı olsun sendenSonra ramazan bayramından ıkı gun once bır baska doktor bu bebek uc gun ya yasar ya yasamaz dedı yatıs yapacaklardı vazgecdıler, bayramım zehır oldu.. sonra burda bı komşumuz var o abi ıstıhareye yattı ve Allah'ın izniyle olumlu dedi,Rabbim ısledıgınız bır gunahtan dolayı tevbe etmenizi istiyor yada sizi sevdiginden sizi sınıyor dedi ve bıze bazı ayet ve dualari 2 hafta boyunca okuyup suya ufleyın dedi aynı zamanda havuc suyu ıcmeyede basladim Rabbimın hikmeti amniyon sıvısını artıran tek sey bildiginiz gıbı ilacı dahi yok bunun, kardiyologa gittik bebegın kalbi delik evet dedı ıkı kere gittim biz aynı zamanda dua etmeye devam edıyorduk
Ayrıca hangi dualar ve istihareyi ne niyetle kildirdin bana da söyler misinSonra ramazan bayramından ıkı gun once bır baska doktor bu bebek uc gun ya yasar ya yasamaz dedı yatıs yapacaklardı vazgecdıler, bayramım zehır oldu.. sonra burda bı komşumuz var o abi ıstıhareye yattı ve Allah'ın izniyle olumlu dedi,Rabbim ısledıgınız bır gunahtan dolayı tevbe etmenizi istiyor yada sizi sevdiginden sizi sınıyor dedi ve bıze bazı ayet ve dualari 2 hafta boyunca okuyup suya ufleyın dedi aynı zamanda havuc suyu ıcmeyede basladim Rabbimın hikmeti amniyon sıvısını artıran tek sey bildiginiz gıbı ilacı dahi yok bunun, kardiyologa gittik bebegın kalbi delik evet dedı ıkı kere gittim biz aynı zamanda dua etmeye devam edıyorduk
Kaç gün sonra gittin yıldız suyu arttı? zaten duyguluyum son zamanlar şu an zor tutuyorum ağlamak için. Aldirmayacam bende bebeğimi. Ne kadar sürelerle kontrole gittin?Rabbimın hikmeti her gittigimde yavrumun suyu milim milim arttı su arttıkça ben aglayıp sukredıyordum, eşimle kardıyolaga gittik ucuncu gıdısımızdı baktı baktı bılıyormusun güzel anne delik falan yok kapanmış dedi anlatamam ya anlatamam o anın güzelliğini eşimle sarılıp agladık cıkınca, sonra bebegimin suyu istenilen seviyeye geldi burun kemiği falanda kucuk gorunmuyordu, ama bebegim pek kilo almamaya basladı alıyordu ama az, derken 39+2de sezeryanle dogum yaptım bebegim 1.990 gr dünyaya geldi zayıf oldugu ıcın sekeri dustu ve 6 gun kuvezde yattı zayıflığı dısında hıc ama hıc bır sıkıntısı yok cok sukur su an iki aylık ve bılıyormusunuz bana gulumsuyor genetik doktoruda endokrin cı de gordu yavrumu bı sıkıntı olmadıgını soyledi elhamdulillah LÜTFEN LÜTFEN BEBEGINIZDEN VAZGEÇMEYİN ONUN KALBI ATIYOR SIZI DUYUYOR VE HISSEDIYOR SİZE BIR ZARARI YOKSA ALDIRMANIZ FINAL BUNUN VEBALI VAR, HIC BIRIMIZIN GARANTISI YOK KI,.
Ayrıca bobrekleri yok dediler mi sana daRabbimın hikmeti her gittigimde yavrumun suyu milim milim arttı su arttıkça ben aglayıp sukredıyordum, eşimle kardıyolaga gittik ucuncu gıdısımızdı baktı baktı bılıyormusun güzel anne delik falan yok kapanmış dedi anlatamam ya anlatamam o anın güzelliğini eşimle sarılıp agladık cıkınca, sonra bebegimin suyu istenilen seviyeye geldi burun kemiği falanda kucuk gorunmuyordu, ama bebegim pek kilo almamaya basladı alıyordu ama az, derken 39+2de sezeryanle dogum yaptım bebegim 1.990 gr dünyaya geldi zayıf oldugu ıcın sekeri dustu ve 6 gun kuvezde yattı zayıflığı dısında hıc ama hıc bır sıkıntısı yok cok sukur su an iki aylık ve bılıyormusunuz bana gulumsuyor genetik doktoruda endokrin cı de gordu yavrumu bı sıkıntı olmadıgını soyledi elhamdulillah LÜTFEN LÜTFEN BEBEGINIZDEN VAZGEÇMEYİN ONUN KALBI ATIYOR SIZI DUYUYOR VE HISSEDIYOR SİZE BIR ZARARI YOKSA ALDIRMANIZ GUNAH BUNUN VEBALI VAR, HIC BIRIMIZIN GARANTISI YOK KI,.