Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Çok sağol hally, bana kaç tane doktor umutlanma olmaz bu çocuk dediler benim hayatımı riske atacak bir durum olmayınca asla ama asla aldırmayi dusunmedik, hele doktorun bir tanesi doğar doğmaz ölür cigerleri gelisemez suyun azligindan demisti, bi tanesi 3 gun ya yasar ya yasamaz karninda ölür dedi,sabrettik dua ettik suyum artmaya kalbindeki delik daha karnimdayken kapanmaya başlamıştı çok şükür saglikli şekilde doğdu, hz.musaya denizi yardiran Rabbim Her şeye kadir yeterki onun verdiği canı hasta diye aldirmayalim
Sizi tebrik ediyorum dr lar bu kadar kötü konuşsa yaşaması için bu kadar çaba göstermedi sanırım .ama siz sonuna kadar çabaladiniz çok güzel bir annesinin Tebrikler.

27 kasımda sezeryanla doğum yaptım bebeğim 1.990 gr doğdu minik kuşum, 4 gün kuvezde kaldi şeker düşmesine karşı önlem amaçlı, şimdi bende bebeğimde iyiyiz elhamdulillah, bebeğime özürlü dediler yasamaz dediler aldir bu çocuğu dediler iyi ki iyi ki vazgecmemisim bebeğimden, çocuğuna özürlü denen varsa lütfen aldirmasinlar
Yildiz sen aklima geliyodun ara ara simdi gordum dogum yaptigini. Cok sevindim senin bebegininde saglikli olmasina. Bizim hastane seruvenimiz biraz uzun surdu. Yipratici bir surecti. Insallah bir daha yolumuz dusmez. Allah saglik versin diye hep dua ediyorum bebegime butun hastanede yatan bebeklere. Siz nasilsiniz simdi dogumdan once soylenen seyler yokmus dimi. Bizim topuk testi biraz yuksek cikti sadece. Bunada sukur minnosum 2 aylik oldu bile. Seninle ayni zamanlarda ayni sorundan ayni kaygilari yasadik. Simdi gule gule saglikla biyutmeyide nasip etsin ins rabbim.
Darisi burayi okuyup umutsuzluga dusup bir umut arayan arkadaslara gelsin. Hep dedik doktorlar ne derlerse desinler Allahij dedigi olur. Selametle...

Masallah canim iyi dayandin. Cok guclu olacak ins senin minnosda. Benim kizim halen kuvezde belli degil ne zaman cikacagi. Allah saglik versin ins hepimize
Merhaba prunes Bende 15 haftalık gebeyim bebeğinin suyu bitmiş dedi doktorlar su an su 38 mm civarında . Yarın gel aldıralım dediler ama bebeğimin gelişimi normal bi sıkıntı yok sadece suyu cok az. Bende inancımı yitirmiyorum. Allah aşkına bana akıl verin ne yapayım Ben içimde kalbi atan bi bebeği öldürmem. Ne yapayım

Canim benim kendini üzme. Suyun miktarını söyledi mi doktor? Benim suyum 16 haftadan itibaren 80 den 50 ye 40 a kadar düştü. O dönemde gebeligi sonlandırmak gerektiğini söylediler bana ama kabul etmedim. hatta bir ara 19 a kadar indi ki dr bana artık kaybediyoruz bitti dedi. Ben her gün sabah ve akşam taze sıkılmış havuc suyu içtim. Taze taze sık katı meyve sıkacağı varsa. Ben sikamadigim zaman satan yerlerden aldım. Çok etkili mi bilmiyorum ama havuc suyu ile kahvaltı veya yemegin arasında 1 saat olsun. 1 saat önce veya sonra.
Her şeyden önemlisi Allaha Sığın. O bizim için en iyisini bilir. Ben kendimi üzücü sonuca alistirmak için bir çok düşünceye kaptırmıştim. Ben suyun azaldığını öğrendiğim Filistin bombalanmisti ve bir çok anne evladının cansız bedenini basmıştı bagrina. Ondan daha mı fazla yanacak canın kokusunu bilmedigim bir evlat için dedim. Elbette ki yanacakti canım ama bu durumla karşılaştığım için acilardan acı beğenmek zorunda kalmıştım.
Ama Allaha Şükür ki Rabbim bana evladimi bağışladı. Hem de dr larin soyledigi karsilasabilecegim bir çok aksiligin hiçbiri olmadan. Inşallah bundan sonra da bir aksilik le karşılaşmam. Ne çok yazdım kusura bakmayın.
Rabbim sana da diğer arkadaslarima da saglikla evladını kucağıniza almanızi nasip etsin. Bol bol da su iç faydası var mı bilmiyorum ama iç.
metEla bana da akıl ver allah aşkına benim bebeğimin de suyu bitmiş diyorlar 15 haftaşık gebeyim ve su düZeyi 38 mm doktorlar yarın gel alacaz dediler fakat gelişiminde bi problem yok . Ne yapayım dua edin bana yardım edin Perişan oldum ağlamaktan

Gitmedim canım aldırma bebeğimi elimden sadece dua etmek geliyor 1 hafta sonra gidecem sen de dua et lütfen[/QUOTE

Ediyorum canim etmez miyim yasadim ben de, seninkinin sonu iyi biter insallah , bolca dua et ama kontrollere de git sonucta senin sagligin da onemli.

Canim benim 19.haftada ultrasonda bakildiginda su neredeyse hic yoktu.Bir onceki muayenem 1 ay oncesinde oldugu icin su ne zaman azalmaya basladi bilmiyorum.Almak zorunda kaldilar. Patoloji raporunda bobrekleri ile ilgili sorun oldugu yaziyo ama kimse tam sebebini soyleyemiyor.Insallah seninki duzelir Allahtan umit kesilmez tabiki.

Canim benim 19.haftada ultrasonda bakildiginda su neredeyse hic yoktu.Bir onceki muayenem 1 ay oncesinde oldugu icin su ne zaman azalmaya basladi bilmiyorum.Almak zorunda kaldilar. Patoloji raporunda bobrekleri ile ilgili sorun oldugu yaziyo ama kimse tam sebebini soyleyemiyor.Insallah seninki duzelir Allahtan umit kesilmez tabiki.
sanırım benim de öyle ıki doktordan biri bobrekleri var dedi biri yok dedi.

Yaşarken mi aldırdın canım gelişim problemi var mıydı Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin sana insallah
Amin canim hepimize insallah.Aynen ilk doktor bobrekler var dedi;sonraki yok dedi,patolojide de atrofik diye yazdi ne demek bilmiorum galiba cok ufak olusmus.Yasarken aldirdim malesef, hic bir problemi yokty.Almaliyiz artik sana zarar verecek dediler.

Sana ayrıntıları haber edecem inşallah duani eksik etme Rabbim sabır versin benı en iyi den anlarsin

merhaba arkadaşlar çok geçmiş olsun Allahım sabır versin hepimize şimdi size burdan duyurmak istediğim bir şey var konuyu açan benim biliyorsunuz ilk bebeğimi 2009da kaybettim bu sıvının bitmesi yüzünden aradan 6yıl bitti yedinci yıla girdik sonunda sebebini uzun uğraşlar sonucunda bulduk Allahın izniyle lütfen bu sıkıntıyı yaşayanlar genetik drlarına başvurun imkanınız varsa özellere gidin bizim genetik problemimiz olduğunu öğrendik yıllar sonra bebeğimize güya otopsi yapmışlardı ama ordada göremediler maalesef 5tane üniversite hastanesine gittik onlarda bulamadı sonunda kendi çabamızla gittiğimiz genetik profu bunun sebebini buldu kadın doğumcular coraspirin kullan tekrar hamile kal dediler neyseki dinlememişiz onları kızlar sizlere sesleniyorum lütfennnnn bu yazıyı okuyanlar eğer tekrar gebelik düşünüyorsanız genetiğe görünmeden hamile kalmayın derim

çok geçmiş olsun canımm

merhaba arkadaşlar çok geçmiş olsun Allahım sabır versin hepimize şimdi size burdan duyurmak istediğim bir şey var konuyu açan benim biliyorsunuz ilk bebeğimi 2009da kaybettim bu sıvının bitmesi yüzünden aradan 6yıl bitti yedinci yıla girdik sonunda sebebini uzun uğraşlar sonucunda bulduk Allahın izniyle lütfen bu sıkıntıyı yaşayanlar genetik drlarına başvurun imkanınız varsa özellere gidin bizim genetik problemimiz olduğunu öğrendik yıllar sonra bebeğimize güya otopsi yapmışlardı ama ordada göremediler maalesef 5tane üniversite hastanesine gittik onlarda bulamadı sonunda kendi çabamızla gittiğimiz genetik profu bunun sebebini buldu kadın doğumcular coraspirin kullan tekrar hamile kal dediler neyseki dinlememişiz onları kızlar sizlere sesleniyorum lütfennnnn bu yazıyı okuyanlar eğer tekrar gebelik düşünüyorsanız genetiğe görünmeden hamile kalmayın derim
Senebi neymiş

X