Gebelikte bebeğinin böbreklerinin büyümesi ve amniyon sıvısının azalması sonucu bebeğ

Ben 34 haftami bitirdim ve dun dogum yaptim kalabalik bi ekiple. Elhamdulillah iyi gecti ameliyatim doktorum bile tedirgindi belli etmesede ben hem plesenta previaydim hem riskli gebeliktim saldur suldur kanayarak sularim akarak gittim doguma. Ameliyatimda riskliydi. Allaha sukurler olsun bebegin durumuda benim durumumda beklenenden iyi. Bebek 1500 dogdu. Simdi yogun bakimda yatacak bir sure arastiracaklar suyu neden bitti herhangi bir enfeksiyon varmi diye. Rabbim dualarimizi kabul etti. Her kim darda zorda kaldiysa tum hamilelerin yardimcisi olsunn insallah..
Yogun bakima gormeye gittim oyle kucukler var ki Allahin kudretini daha iyi anliyorsun minnacik bedene nasil can vermis 600 700 gr bebek nasil elini kolunu hareket ettiriyor. Kimse umutsuz ve duasiz olmasin. Bana doktorlar en bastan beri bu hamilelik gitmez dediler ama Rabbim ol dedi ve oldu. Rabbim omur verirde bundan sonrasinida saglikla hayirla yasamayi nasip eder insallah erken dogumun komplikasyonlarida soz konusu. Tum hasta dertli bebeklerin uzerinden Rabbim rahmetini ayirmasin. Gelismeleri tekrar yazarim...

Çok geçmiş olsun arkadaşım bebeğin de sağlıklı uzun ömürlü olsun insallah.

Aynı şeyleri yasamisiz bende bebeğimi kaybettim bu hafta öyle zorkı 5aylikdi yavrum idrar yapamadığı böbrekler büyüdüğü için gebelige son verildi

Aynı şeyleri yasamisiz bende bebeğimi kaybettim bu hafta öyle zorkı 5aylikdi yavrum idrar yapamadığı böbrekler büyüdüğü için gebelige son verildi
Çok geçmiş olsun cnm ben yaşayalı tam 3yıl oldu 13kasımda kayettim ama şuan dünya tatlısı bi oğlum var inş sende meleğinin kardeşini kucağına alırsın umudunu kaybetme hep drençli ol seni çok çok ii anlıoyorum ben üçüncüsünde kuçağıma bi evlat alabildim tüm melek annelerine rabbim bunu tattırsın

Iki bebeginizdemi hidronefroz dan kaybettin iz alınmasını sizmı istediniz

Yildiz dogum yaptinmi hayirli haberler ver insallah

Arkadasim bana da surekli kucuk bebek dediler. Son zamana kadar 2200 gr i gecmiyo diyorlardi. Kizim 3220gr doğdu. Allaha Şükür sanki hic badire atlatmamis gibi. Icini ferah tut. Hem farz et ki haklilar olsun cani yerinde saglikli olsun da varsin zayif olsun

Aaa hayirli olsun Rabbim sağlıkli huzurlu mutlu bir omur versin yavruya.
hally bak az da olsa mucizeler devam ediyo. Rabbim sana da en kisa zamanda nasip eder insallah. Gecen yıl bu zamanlar doğuma 1 ay vardi ve ben bebgim doğacak mi nefes alacak mi diye düşünüyordum. Bir ay sonra yaşını kutlayacagim. Allah herkesin gönlünü ferahlatsin.
Bu arada biyolojik degil de kalbiyolojik anneler var... evlat edinenler... o da bir dogum şekli... face de Elif Adanin Annesi adinda bir sayfa okudukca evlat edinesi geliyor insanin. Keske imkanim olsa...
Arkadaslar bebegini kucagina alanlara goz aydinligi diliyorum. Almamis annelere ise tez zamanda Rabbimden bir hediye diliyorum.

Henüz doğum yapmadım doktor um 39u gecmesi n diyor suni sancı verecek belkide hayırlı sı diyorum bekliyorum işte., prunes senin bebekin sağlığı nasıl çıktı mı kuvezden

Henüz doğum yapmadım doktor um 39u gecmesi n diyor suni sancı verecek belkide hayırlı sı diyorum bekliyorum işte., prunes senin bebekin sağlığı nasıl çıktı mı kuvezden
Masallah canim iyi dayandin. Cok guclu olacak ins senin minnosda. Benim kizim halen kuvezde belli degil ne zaman cikacagi. Allah saglik versin ins hepimize

Merhaba kızlar prunes gozunuzaydin canım sağlıkla en kisa zamanda bebisin kuvezden çıksın mutlulukla evinize gidin inşallah . Yıldız arkadaşımız da hayirlisiyla kavussun ins bebeğine. Metela teşekkür ederim iyi temennilerin için ins bizlerde sıkıntısiz bir şekilde tekrardan gebe kalıp bebegimizi sağlıcakla kucagimiza alırız Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

27 kasımda sezeryanla doğum yaptım bebeğim 1.990 gr doğdu minik kuşum, 4 gün kuvezde kaldi şeker düşmesine karşı önlem amaçlı, şimdi bende bebeğimde iyiyiz elhamdulillah, bebeğime özürlü dediler yasamaz dediler aldir bu çocuğu dediler iyi ki iyi ki vazgecmemisim bebeğimden, çocuğuna özürlü denen varsa lütfen aldirmasinlar

Gozunuzaydin çok sevindim iyi olmanıza kocaman maşallah size ve bebeginize buraya bu güzel notu dusmeniz çok umut verici oldu teşekkürler ins hepimiz birgün sağlıkla bebeklerimizi kucagimiza alırız

Merhaba arkadaşlar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sorunsuz bir şekilde doğmayi nasip etsin benimde suyum sınırdaydi ama doktorum hep yetiyor diyodu şimdi biraz daha azalmis suyum rabbime hamd olsun gelisimi suanda iyi ama doktorum biraz daha azalirsa erken doğum olur dedi fakülte hastanesine gitmemi araştırılması gerektigini söyledi formu okudum umut oldunuz bana rabbimm yavrularimizi sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

Çok sağol hally, bana kaç tane doktor umutlanma olmaz bu çocuk dediler benim hayatımı riske atacak bir durum olmayınca asla ama asla aldırmayi dusunmedik, hele doktorun bir tanesi doğar doğmaz ölür cigerleri gelisemez suyun azligindan demisti, bi tanesi 3 gun ya yasar ya yasamaz karninda ölür dedi,sabrettik dua ettik suyum artmaya kalbindeki delik daha karnimdayken kapanmaya başlamıştı çok şükür saglikli şekilde doğdu, hz.musaya denizi yardiran Rabbim Her şeye kadir yeterki onun verdiği canı hasta diye aldirmayalim

Çok şükür 32 olmuşsun :) inş sağ salim kavuşursun.

Kızlar geçen yıl ben de burda umut aradım ama olmadı. 27 haftada kaybettim bebeğimi. Suyunun azlığına sebep bulamıyorlardı. Bebeğimde de bende de bir şey bulamadılar. Kaybettikten sonra akıllarına geldi doktorların. Trombofili varmış, yeterli kan akımı olmadığı için böbrekler olması gerektiği kadar çalışamıyormuş. İkinci gebeliğimde kan sulandırıcı iğne ve aspirin kullandım ve çok şükür hiç sorun yaşamadan aldım kızımı kucağıma. Şimdi 4 aylık oldu :) darısı bekleyen herkese inş. Yazma amacım eğer bebeğinizde bir sebep yoksa buna rağmen de susuzluk problemi varsa ve ailede kayıp gebelik varsa genetik pıhtılaşmaya da baktırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…