Çok geçmiş olsun arkadaşım bebeğin de sağlıklı uzun ömürlü olsun insallah.Ben 34 haftami bitirdim ve dun dogum yaptim kalabalik bi ekiple. Elhamdulillah iyi gecti ameliyatim doktorum bile tedirgindi belli etmesede ben hem plesenta previaydim hem riskli gebeliktim saldur suldur kanayarak sularim akarak gittim doguma. Ameliyatimda riskliydi. Allaha sukurler olsun bebegin durumuda benim durumumda beklenenden iyi. Bebek 1500 dogdu. Simdi yogun bakimda yatacak bir sure arastiracaklar suyu neden bitti herhangi bir enfeksiyon varmi diye. Rabbim dualarimizi kabul etti. Her kim darda zorda kaldiysa tum hamilelerin yardimcisi olsunn insallah..
Yogun bakima gormeye gittim oyle kucukler var ki Allahin kudretini daha iyi anliyorsun minnacik bedene nasil can vermis 600 700 gr bebek nasil elini kolunu hareket ettiriyor. Kimse umutsuz ve duasiz olmasin. Bana doktorlar en bastan beri bu hamilelik gitmez dediler ama Rabbim ol dedi ve oldu. Rabbim omur verirde bundan sonrasinida saglikla hayirla yasamayi nasip eder insallah erken dogumun komplikasyonlarida soz konusu. Tum hasta dertli bebeklerin uzerinden Rabbim rahmetini ayirmasin. Gelismeleri tekrar yazarim...
Teşekkür ederim yıldızekici amin inşallah rabbim sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Garip izmirli çok çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah bebeğini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin insallah, evet prunes seni merak ediyoruz
Aynı şeyleri yasamisiz bende bebeğimi kaybettim bu hafta öyle zorkı 5aylikdi yavrum idrar yapamadığı böbrekler büyüdüğü için gebelige son verildimerhaba.bebeğimi 2ay önce multikistik displastik böbrek ve amniyo sıvının bitmesi nediyle 24haftalıkken sonlandırılma kararı alındı ve bebeğimi kaybettim.ilk gebeliğimdim. 16.haftada böbrek büyümesi ve sıvı azalması var dendi dr merve biçer ilk teşhisi koymuştu. daha sonra birçok doktora gittik belki yanılma vardır diye.en son ege doğum evi sonlandırma kararı aldı.ogün dünyam başıma yıkıldı sanki.güvenemeyip dr. fuat akercan a gittik , bu tür bebeklerin kesinlikle yaşamadığını bebeğin alınmasını söyledi. ege üniversitesindede heyet kararınla alınma kararı alındı ve normal doğum yöntemiyle bebeğimi doğurdum. o anlar o çektiğim acılır hiç aklımdan gitmiyor. bebeğimi göremedim görseydim dayanamazdım.inş bir daha bebeğim olur. . çok zor günler geçirdim. bu tür problem yaşayıp daha sonra sağlıklı bebeği olan anneler lütfen yazsın. hergün ağlıyorum unutamıyorum bebeğimi.rabbim böyle uygun gördü. meleğim şuan daha güvenilir yerde. öyle avutuyorum kendimi.
Çok geçmiş olsun cnm ben yaşayalı tam 3yıl oldu 13kasımda kayettim ama şuan dünya tatlısı bi oğlum var inş sende meleğinin kardeşini kucağına alırsın umudunu kaybetme hep drençli ol seni çok çok ii anlıoyorum ben üçüncüsünde kuçağıma bi evlat alabildim tüm melek annelerine rabbim bunu tattırsınAynı şeyleri yasamisiz bende bebeğimi kaybettim bu hafta öyle zorkı 5aylikdi yavrum idrar yapamadığı böbrekler büyüdüğü için gebelige son verildi
Iki bebeginizdemi hidronefroz dan kaybettin iz alınmasını sizmı istedinizÇok geçmiş olsun cnm ben yaşayalı tam 3yıl oldu 13kasımda kayettim ama şuan dünya tatlısı bi oğlum var inş sende meleğinin kardeşini kucağına alırsın umudunu kaybetme hep drençli ol seni çok çok ii anlıoyorum ben üçüncüsünde kuçağıma bi evlat alabildim tüm melek annelerine rabbim bunu tattırsın
Arkadasim bana da surekli kucuk bebek dediler. Son zamana kadar 2200 gr i gecmiyo diyorlardi. Kizim 3220gr doğdu. Allaha Şükür sanki hic badire atlatmamis gibi. Icini ferah tut. Hem farz et ki haklilar olsun cani yerinde saglikli olsun da varsin zayif olsunSaol arkadasim bilgilendirdigin icin. Bazen doktorlarin kotu konustugu durumlarda bile buradan bi umut cikariyoruz kendimize.
Benim bebegim cok sukur 33 haftasini bitirdi. Su az oldugu icin kilosu az hala 1500 kg. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin. Artik dua ederken zor hamilelik gecirenler icinde dua ediyorum. Bizim bebekler Rabbimin mucizesi. Burada kim kim kaldik suyu az olup doguma yaklasan?
Yildiz seni merak ettim bebegin buyudumu dogum tarihin bellimi?
Aaa hayirli olsun Rabbim sağlıkli huzurlu mutlu bir omur versin yavruya.Ben 34 haftami bitirdim ve dun dogum yaptim kalabalik bi ekiple. Elhamdulillah iyi gecti ameliyatim doktorum bile tedirgindi belli etmesede ben hem plesenta previaydim hem riskli gebeliktim saldur suldur kanayarak sularim akarak gittim doguma. Ameliyatimda riskliydi. Allaha sukurler olsun bebegin durumuda benim durumumda beklenenden iyi. Bebek 1500 dogdu. Simdi yogun bakimda yatacak bir sure arastiracaklar suyu neden bitti herhangi bir enfeksiyon varmi diye. Rabbim dualarimizi kabul etti. Her kim darda zorda kaldiysa tum hamilelerin yardimcisi olsunn insallah..
Yogun bakima gormeye gittim oyle kucukler var ki Allahin kudretini daha iyi anliyorsun minnacik bedene nasil can vermis 600 700 gr bebek nasil elini kolunu hareket ettiriyor. Kimse umutsuz ve duasiz olmasin. Bana doktorlar en bastan beri bu hamilelik gitmez dediler ama Rabbim ol dedi ve oldu. Rabbim omur verirde bundan sonrasinida saglikla hayirla yasamayi nasip eder insallah erken dogumun komplikasyonlarida soz konusu. Tum hasta dertli bebeklerin uzerinden Rabbim rahmetini ayirmasin. Gelismeleri tekrar yazarim...
Masallah canim iyi dayandin. Cok guclu olacak ins senin minnosda. Benim kizim halen kuvezde belli degil ne zaman cikacagi. Allah saglik versin ins hepimizeHenüz doğum yapmadım doktor um 39u gecmesi n diyor suni sancı verecek belkide hayırlı sı diyorum bekliyorum işte., prunes senin bebekin sağlığı nasıl çıktı mı kuvezden
Çok şükür 32 olmuşsun :) inş sağ salim kavuşursun.Merhaba arkadaşlar rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sorunsuz bir şekilde doğmayi nasip etsin benimde suyum sınırdaydi ama doktorum hep yetiyor diyodu şimdi biraz daha azalmis suyum rabbime hamd olsun gelisimi suanda iyi ama doktorum biraz daha azalirsa erken doğum olur dedi fakülte hastanesine gitmemi araştırılması gerektigini söyledi formu okudum umut oldunuz bana rabbimm yavrularimizi sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin inşallah
Inşallah canım Rabbim korusun yavrularimiziÇok şükür 32 olmuşsun :) inş sağ salim kavuşursun.