Faydası olursa ne mutlu bana Allahım hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin ins bizlerde şu an bu sıkıntı ya derman arayanlar arasindayiz henüz gebelik düşünmüyoruz bile sen hangi hastaneye gidiyorsun drun hiç sıvı takviyesinden bahsetti mi yapalım deme do miSaol arkadasim bilgilendirdigin icin. Bazen doktorlarin kotu konustugu durumlarda bile buradan bi umut cikariyoruz kendimize.
Benim bebegim cok sukur 33 haftasini bitirdi. Su az oldugu icin kilosu az hala 1500 kg. Rabbim hepimize hayirli saglikli dogumlar nasip etsin. Artik dua ederken zor hamilelik gecirenler icinde dua ediyorum. Bizim bebekler Rabbimin mucizesi. Burada kim kim kaldik suyu az olup doguma yaklasan?
Yildiz seni merak ettim bebegin buyudumu dogum tarihin bellimi?
Ben istanbuldayim. Doktoruma guveniyorum dediginin dogruluguna inaniyorum. Isinin ehli bir bayan ozel muayenehane hekimi. Perinatoloji uzmanina da gittim testlerim tetkiklerim yapildi. Cok sukur birsey cikmadi. Sebepsiz bendeki. Plesental bir bozukluk yani. Ben teklif ettim karindan su verilmesini ama bazen burada kolay kolay okuyoruz oyle yapildi duzeldi falan diye. Ama bazi seyler oyle kolay degilmis. Cok iyi bir perinatoloji uzmanina gitmistim kendi doktorumda oda onaylamadi o islemi. Enfeksiyon ihtimali cok yuksekmis hayatin tehlikeye girer dedi. Birse artik tercih edilen bir yontem degil dedi perinatolog. Suyu verdik bebek o suyu 2 saat icinde hoop yuttu sonra ne olucak dedi. Biz yaptirmadik bilgim bu sekilde. Sizede hayirli zamanda bi hamilelik nasip etsin ins Rabbim. Herseyin bir zamani bir dogrusu varda biz bilemiyoruz gucunuz yetmiyor...Faydası olursa ne mutlu bana Allahım hayırlısı ile kucağına almayi nasip etsin ins bizlerde şu an bu sıkıntı ya derman arayanlar arasindayiz henüz gebelik düşünmüyoruz bile sen hangi hastaneye gidiyorsun drun hiç sıvı takviyesinden bahsetti mi yapalım deme do mi
Benimde oyle arkadasim kilosu az. Suyunu kac olcuyorlar artik senin? Ciger gelistirici igne oldunmu? Ben bu hafta olucam onu. Suyu az ve oncesi sezeryan old icin cok fazla kalmadi benim galiba. Rabbim hepimize saglik sihhat versin ins duaya devam....Elhamdulillah suyu daha iyi ama kilo alimi düşük 34. Haftada 1500du, bakalim bu sefer ne kadar almış, eğer kilo alımı durursa sezeryane alacak doktor.. bekliyoruz dua ediyoruz yapacak bişey yok, moraller kötü olunca insanın bişey yapısı gelmiyor doğum çantami falan daha dün hazırladım Rabbim daha beterini gostermesin..
Amin arkadaşım hayırlı haberlerini bekliyoruz rabbim bebeişini sağlıkla bağışlaşın sana.Bu hafta olur diye dusunuyorum 35 e girince aliriz diyordu. Bende istiyorum artik. Yarin belli olur kontrolum yarin. Cok stresliyim. Allahim insallah saglik versin. Benim bebegin kafasi cok kucukmus 35 e giriyorum ama kafa 27 haftayla uyumlu. Zaten her tarafi 3 hafta falan kucuk ama kafa baya geride. Insallah zeka yonunden problem olmaz. Nette cok kotu seyler okuyorum. Allah rizasi icin dua edelim birbirimize zorda darda olan hamilelere. Rabbim yardimcimiz olsun.
Bu hafta olur diye dusunuyorum 35 e girince aliriz diyordu. Bende istiyorum artik. Yarin belli olur kontrolum yarin. Cok stresliyim. Allahim insallah saglik versin. Benim bebegin kafasi cok kucukmus 35 e giriyorum ama kafa 27 haftayla uyumlu. Zaten her tarafi 3 hafta falan kucuk ama kafa baya geride. Insallah zeka yonunden problem olmaz. Nette cok kotu seyler okuyorum. Allah rizasi icin dua edelim birbirimize zorda darda olan hamilelere. Rabbim yardimcimiz olsun.