selam canım nasılsın uzun oldu ben buraya girmeyeli, ve 10 gün sonra tam 1 yıl olacak doğum yapalı
doktor 9 ay hamilelik yok demişti artık tekrar niyetine giriyoruz Allah ne zaman nasıl nasip eder bilemem inşallah senin hally nin ve diğer kızların güzel haberlerini alırız
Diğer anne adaylarının da yaşadıklarını okudum Allah gayret kuvvet versin hepinize hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin zordur hamilelikte mücadele etmek ama rabbim ne yazdıysa onu yaşıycaz sakın pes etmeyin sonun kadar elinizden geleni yapın ben nerdeyse son 2 ay sıfır suyla idare ettim ve 7 aylık doğum yaptım elinde ayağında hiç bi deformasyon ya da yapışıklık vs yoktu tertemiz parlak bi oğlum olmuştu ama benimkinin böbrekleri hiç çalışmadığı için kaybettik ve bu da detaylı ultrasında vs anlaşılmıyor sadece cvs yapılarak tahmin yürütülecekti onu da biz istememiştik eğer bebeğinizin böbreklerinde sorun yoksa (doğduktan sonra 3 saat içinde çiş yapması beklenir) ve erken doğum riskine karşı ciğer geliştirici iğne oluyorsanız korkmayın ister 700 ister 800 gr olsun Allah onun ömrünü yazdıysa küvezde de büyür