- 22 Temmuz 2015
- 63
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende doktordan geldim bugun. Amniyoinfuzyon artik yapilan tavsiye edilen birsey degilmis. Onu anlatti perinatoloji uzmani. Enfeksiyon kapma ihtimalin olur buseferde sen zor duruma dusersin dedi. Yani yapilacak tek sey dua ermek. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Saglikla hayirli dogumlar nasip etsinDoktorum söyledi karindan su verme islemini ama tavsiye etmem diyede ekledi bakalım ne olcak bekliyoruz..
Tahlil sonuclarimi aldim ne kan pihtilasmasi ne farkli birsey hicbirsey cikmadi. Bugun kontrole gittim doktora su bitmis anhidramnios olmussun dedi. Benim umudum var ama icimede huzun cokmuyor degil. Doktorum sende bir problem yok bebekde var dedi ama 15 gun onceki ilk detayli taramada cok sukur bebekde birsey cikmamisti.
Eger testler temiz gelirse kordosentez yapacaklar bebegin kromizomlarina bakacaklar. Ben amniyoinfuzyon yontemini sordum doktora perinatoloji doktoru onaylarsa yaptiririz dedi. Onunda cok riskleri varmis. Bu sekildede susuz yasmasi tehlikeli. Allah yardimcimiz olsun ins dia edelim lutfen birbirimize kimseyi darda birakmasin ins Rabbim.
Siz karindan su verme yontemini dusunmedinizmi amniyon sivisi ekliuorlar keseye. Ama riskleri var yapay birsey sonucta. Bizim neye gucumuz yeter Rabbimin verdiklerinin karsisinda. Bana bu sekilde gitmez bu gebelik dendi. Allahtan umut kesilmez kesmiyorum. Allah yardimcimiz olsun ins
Sen benden ondesin. 21.haftam bitiyor benim bebek gelisimine gore ama onceden de hep 1 hafta geriden diyorlardi gec yumurtlama olmus. Sat a gore 23. Hafta. Ama ben bebek gelisimibe gore hesapliyorum hep 21 bitiyor yarin. Doktoruna sorduklarinla benide bilgilendir. Insan en ufak bir tecrubeye yol gosterilmesine ihtiyac duyuyor.Ins artar ya, benim doktorumda bebeğin 700 gr bi olsa diyor sanırım 700 grami bulunca almayi dusunuyor, normal de 2 haftada bir gidiyordum izne ayrılcakmis haftaya bir daha göreyim dedi bu sefer cok detaylı sorcam inşallah, artma olmamış ama azalmamasindan iyidir dedi en son 2 santim civarlari benimkide, seninki kaç haftalik biz 24+3 deyiz 425 gramiz siz?
Masallah ne guzel. Insallah bizde saglikla sizin gibi guzel gunler goruruz. Sizin su durumu cokmu vahimdi? Rabbim izin verirse hersey olur. Benim mesela suan yok seviyesinde. Sizin kacti kacinci haftada yukseldi hatirliyormusunuz?Benim bebegimin 22.haftada suyunun az olduğunu öğrendik.o zamanlar çok korkmustum.her gun forum sitelerini okuyordum.havuç suyu içtim sabah akşam.günde 5 litreye yakin su içtim.az hareket ettim ve bol protein aldim.her hafta Dr a gittiğimde suyunun sinirda olduğunu söylerdi.öyle öyle haftalar geçti ve Allahima binlerce kez şükür kizimi kucagima aldim.uzun yazdim kusura bakmayin.ama benim gibi forum sitelerini takip eden ve moral arayan insanlara bir ümit olsun istedim.
Gercekten cok zor durum. insallah bundan sonraki hamileliginiz sıkıntısız gecer. Kan pihtilasmasi felan varmiydi sizde benimki gibi sebepsizmi oldu su bitmesi? Sizin kac haftada su bitmisti kacinci haftada digum yaptiniz uzmek istemem tekrar cok gecmis olsunbins...Rabbim hakkinizda hayirlisi ne ise onu nasip etsin kizlar inanin geçen sene hamilelgim hep aglayarak gecti hep capaya git gel aldir bu bebegi dedikce psikolojim iyice alt ust oldu Dedilerki yok 3 gun icinde bu bebek duscek daha fazla susuzluga dayanamaz sudur budur esim her ise gittiginde ya duserse korkusu vardi hep agladim ve susuz iki bucuk ay yasadi karnimda sanciyla doguma girdim.doğumdan sora kaybettim yine agladim zor gunler gecirdim kizlar rabbim yardimciniz.olsun
bilmiyorum ki kacinci haftada 700e tamamlar benim bebeğin gelişimi de 2 hafta kadar geride normalde 6 aylık bebeGn kiloşu daha yuksek oluyor, hayırlısi hakkımızda,Sen benden ondesin. 21.haftam bitiyor benim bebek gelisimine gore ama onceden de hep 1 hafta geriden diyorlardi gec yumurtlama olmus. Sat a gore 23. Hafta. Ama ben bebek gelisimibe gore hesapliyorum hep 21 bitiyor yarin. Doktoruna sorduklarinla benide bilgilendir. Insan en ufak bir tecrubeye yol gosterilmesine ihtiyac duyuyor.
Benim doktorumun boyle hastasi ( 20. Haftadan once suyu biten) olmus. ama 24 haftada artmis suyu yine sinirdaymis erken dogumla almislar suan saglikli bir cocugu varmis. Sonucta bizim kaderimizde ne varsa onu yasayicaz. Ins hayirli yazilar yazmistir rabbim. Kac haftalikken 700 gr oluyor acaba erken dogumda cok riskli sonucta
İnsallah canım bundan sonra sikintisiz bir hamilelik geciririm ve saglikla sihhayle alirim yavrumu 17 li haftalarda azalmaya basladi kan pihtilasmam var bunun icin hergun coraspin ve igne yedim zaten pihtilasmadan dolayi kaybetmedim.23 lu haftalarda su tamamen bitti .35 te sancim başladı normal dogum yaptim 7 saat yasadi vefat etti suyu olmadigindan ciğerleri de gelismedi ama bu tabloyu cok oncesinden cizmislerdi ama oglum icin elimden geleni yaptiim lakinki kaderimiz ayrilmakmis Allahtan gelen herseye amenna inseallah sefaatine nail olurum suan tek temennim.bu.Gercekten cok zor durum. insallah bundan sonraki hamileliginiz sıkıntısız gecer. Kan pihtilasmasi felan varmiydi sizde benimki gibi sebepsizmi oldu su bitmesi? Sizin kac haftada su bitmisti kacinci haftada digum yaptiniz uzmek istemem tekrar cok gecmis olsunbins...
İnsallah canim seni o kadar İyi anliyorumkii Gecen sene hep aglayarak gecti nefes alamiyordumm o derece yaniyaniKıyamam ya çok duygulandim okurken, inan inan o çok mutludur cennette annesi daha masumcuk günahsız Rabbim sefaatci edecek sana insallah, benim bebeğimede pek umutlu bakmiyorlar ama onun canına kiymak bize düşmez, bir belirsizlik içinde Günlerimiz geçiyor,. Rabbim hayr etsin