- 26 Kasım 2013
- 1.381
- 2.607
çok teşekkür ederim düşüncen ve tavsiyen için. Benim için de bir kaç defa yatış dediler ama sonra biraz daha kıdemli doktorlar sanırım umut görmedikleri için yatışa gerek yok dediler. Çalışıyorum bir taraftan da gebe raporu almama 8-9 hafta kaldı. Aslında iş yerimle konuşup hamile ve emziren kadınlar için günde 7,5 saatten fazla çalıştırılmamalarına yönelik yönetmelikten bahsedeyim de erken çıkayım diye düşünüyorum ama çok da bu tür haklarımı söyleyebilen biri de değilim.metEla mümkün olduğunca yattmaya çalış sadece tuvalete gitmekten başka bişey yapmayanlarda var gittiğim bi prof benim hastam olsaydın seni hastaneye yatırır sıvı tedavisi ile yatış verirdim dedi ama benim kendi gittiğim dr yatış bile vermedi arkadaşımın 32.haftada azaldı o yatışa geçti onunkisi düzeldi sonrada doğuma aldı dru ben iki kez sezeryan oldum umarım bir sıkıntınız olmazsa sende ve bebekte normal doğumda ısrar et bişey sormak istersende burdan haberleşelim genelde insanlar sıkıntısı varken buraya yazıyor ama düelince bidahada uğramıyor inş senin hem herşey yoluna girer hem de bize burdan umut olursun
Bahsettiğin doktor genetik testi kan ile mi yapıyor? Bir kaç yerde okudum artık amniyosentez yerine farklı bir kan testi ile de genetik sıkıntılar açığa çıkarılabiliyomuş.