- 26 Kasım 2013
- 1.381
- 2.607
arkadaşlar merhaba bende 23.01.2014 te 19 haftalık oğlumu amniyo sıvısının bitmesinden dolayı kaybettim tam 1 ay oldu. bebeğim tüp bebekti tam 7 yıl sonra kavuşmuştum oğluma.. nasıl oldu neden oldu hiç anlamadım 15 gün önce doktorda kontroldeydim herşey çok normal bebeğin gayet sağlıklı dedi çok fazla akıntım olduğu için bir fitil yazıp yolladı..ben kendim çamaşırımda ıslaklık hissetmeye başladım sanki karnımda inmeye başlamıştı hemen doktora gittim benim yüzüme bu bebeği kaybediceksin dedi bütün dünya orada başıma yıkıldı ne zorluklarla kavuşmuştum ona nasıl kıyabilirdim ama olmadı 3 gün sonra doğum yaptım.. şimdi çok endişeliyim acaba tekrar hamile kalabilirmiyim aynı şeyleri tekrar yaşarmıyım dıye. ALLAH hepimizin yardımcsı olsun inşallah sağlıklı evlatlar alırız bizde kucaklarımıza
Çok üzüldüm arkadaşım.
Gecen gun annem tv de duymuş saraçoğlu amniyon sivisini artirmak icin bir kur aciklayacagini söylemiş 2 hafta sonra. Ben 19 haftalik hamileyim ve anne karnındaki su çok çok azaldı. her an bebegimi kaybedebilirim. Bu yüzden saraçoğlu netten aradım ve bir bayanla konuştum. Testere disli Aslan percemi ve havuc suyu kuru önerdi. Dun 8 kg havuc aldim simde de aktara gidip otu alicam.Ise yarar umarım 1 hafta sonra kontrolüm var.