merhaba arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. bende bebeğimi kasım 2012 kaybettim 23 haftalıktı multikistik displastik böbrek ve amnıyon sıvısı bitmişti.sonlandırıldı. genetik araştırmalarda hiç bir şey çıkmadı tesadüf dendi. altı aylık korunma süresi sonunda hazıranda tekrar hamile olduğumu öğrendim. bu sefer kese var ama içinde bebk yok dediler tekrardan kürtaj oldum anlatılması çok zor hissettiğim duygularımın. ikinci kez yıkıldım. doktorum sende kan pıhtılaşması olabilir 3. sefer işimizi şansa bırakmayalım iğne vuralım dedi. emin olmak için ege üniversitesinde kan pıhtılaşma testi yaptırdım evet kan pıhtılaşmam çıktı. şuan 1,5 aydır kan sulandırıcı corasprin ve folik asit kullanıyorum. gebe kalır kalmaz iğneye başlıyacakmıyız. inşallah bu sefer bebişimizi kucağımıza alırız. rabbım tüm melek annelerine sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. yaşamayan hiç kimse bizi anlayamaz. meleğim kızım sanki haln karnımdaymış gibi hissediyorum onu her gecen gün dahada özlüyorum. yaşaşaydı 6 7 aylık olacaktı