• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte bebeğin kilosu lütfen yardım...

Lova

yâ Allah yâ Muhammed kuzularim size emanet.
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
761
48
323
31+1 haftalık hamileyim ve kilosu 1660 gr doktor normal diyor ama bana azmış gibi geldi.coraspin kullanıyordum onu bıraktım iki haaftadır ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama çok tedirgin oldum tecrübeli anneler cevap verebilir mi ?

meraba arkadaşım öncelikle bebeğinin kilosunun gayet normal olduğunu söyleyim.çünki ben 33 haftalık hamileyken bebeğimin kilosu 1980 gramdı ve doktor olması gerekenden daha iyi olduğunu söylemişti.şu anda tam 39 haftalık hamileyim ve bebeğim 3 kilo.bence endişelenmene gerek yok,önemli olan sağlığı ve gelişimi.

saol canım cevabın için bakalım haftaya gittiğimizde nolcak

saol canım cevabın için bakalım haftaya gittiğimizde nolcak

hayırlısı olur inşallah canım.bende bugün doğum var diye gittim ama hiç bi sorun çıkmadı.açılmam da yokmuş sancım da.bana göre var ama o da doğuma yakın olurmuş zaten.çatı muayenesi yaptılar ve şu anda hiç rahat değilim,canım baya acıdı çünki.sonrasında kanlı bi akıntı geldi ama heralde normaldir diye düşünüyorum.ağrılarım başlarsa hemen hastaneye gidicem,herşeyin hayırlısı olsun bakalım...

endişelenmenize gerek yok.son haftalara yaklaşınca bebeğiniz daha hızlı kilo alacaktır. içinizi ferah tutun ve hamileliliğinizin keyfini sürün:)

31+1 haftalık hamileyim ve kilosu 1660 gr doktor normal diyor ama bana azmış gibi geldi.coraspin kullanıyordum onu bıraktım iki haaftadır ondan mı kaynaklı bilmiyorum ama çok tedirgin oldum tecrübeli anneler cevap verebilir mi ?

normalde 31 haftalık bebek ağırlığı 1650 dir zatten ortalamada. endişelenmene gerek yok.
ayrıca ultrason cihazı bebeğin haftasına göre belirli gr yanılması oluyor.yani bu söylediğiniz kilo net kilo değil. ölçülere göre tahmini kilosu. bana doğum öncesi 4 kilo dediler ama 250 gr eksikte olur fazladaa olabilir dediler.3950 doğurdum... tuttu yani az bişeyyy...

hayırlısı olur inşallah canım.bende bugün doğum var diye gittim ama hiç bi sorun çıkmadı.açılmam da yokmuş sancım da.bana göre var ama o da doğuma yakın olurmuş zaten.çatı muayenesi yaptılar ve şu anda hiç rahat değilim,canım baya acıdı çünki.sonrasında kanlı bi akıntı geldi ama heralde normaldir diye düşünüyorum.ağrılarım başlarsa hemen hastaneye gidicem,herşeyin hayırlısı olsun bakalım...
Allah bi defada kurtarsın sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
endişelenmenize gerek yok.son haftalara yaklaşınca bebeğiniz daha hızlı kilo alacaktır. içinizi ferah tutun ve hamileliliğinizin keyfini sürün:)
canım çok saol cevabın için:54::54::54:
normalde 31 haftalık bebek ağırlığı 1650 dir zatten ortalamada. endişelenmene gerek yok.
ayrıca ultrason cihazı bebeğin haftasına göre belirli gr yanılması oluyor.yani bu söylediğiniz kilo net kilo değil. ölçülere göre tahmini kilosu. bana doğum öncesi 4 kilo dediler ama 250 gr eksikte olur fazladaa olabilir dediler.3950 doğurdum... tuttu yani az bişeyyy...

hey maşallah A llah esirgesin tosuncuk doğurmuşssun sende:nazar::nazar::nazar:

bende 28 haftalığım benimde bebeğimin kilosu 1.200gr :) bencede seninkide gayet sağlıklı

her bebegin gelisimi farkli canim üzme kendini son aylarda zaten kilo aliyorlar özellikle son haftalarda..

benimki de 24 haftalik şimdiden bir kilo olmuş ama bizde genetik boyumuz uzun hep kemik ağar çekiyor :)

Back
X