Gebelikte bebeğin karın çevresi geri olan

Gerilik 2 hafta oldu doktor dopler kan protein tahlili yaptırdı temiz çıktı genetik böyle sanırım protein ağırlıklı beslen soluna yat dedi haftaya kontrol var

Ben bugun doktora gıttım normalde problem yoktu ama bugun baktıgında 10 gun gerılık var dedı ekstra bır tahlıl ıstemedı 1 ay sonra bakalım dedı.
Testınız normal cıktıgına gıre sanırm sadece bıraz zayıflık durumu mu oluyor bebek ıcın.Siz baya sonuna da gelmıssınız hamileligin

Ben bugun doktora gıttım normalde problem yoktu ama bugun baktıgında 10 gun gerılık var dedı ekstra bır tahlıl ıstemedı 1 ay sonra bakalım dedı.
Testınız normal cıktıgına gıre sanırm sadece bıraz zayıflık durumu mu oluyor bebek ıcın.Siz baya sonuna da gelmıssınız hamileligin
Aynen diğer kızımda 2350 doğdu zaten bence normal

Biraz zayif dogar sadece oglumda da 10 14 gunluk bi gerilik gozukuyordu 39. Hafta da 3160 gr dogdu

Masallah 3200 gbı dogmus zaten normal de okadar oluyorlar sanırım
Aynen zayıf denmesine rağmen iyi doğdu ama doğmadan bi kaç gün önce ultrasonda 2400 gözüküyordu. Ultrason bilgileri her zman net bilgi vermiyor o yüzden takılmayın hiç

Merhaba bayanlar umarım yardımcı olabilirsinz 38 haftalık hamileyim artık günümü bekliyorum ama 20.haftadan beri bebeğimin katın çevresi 2 buçuk hafta geriden geliyor ama kan akısı damar oluşumu normal.doktorum normal haftasını beklemeyeceğini erken müdahale edebileceğini söyledi.sizin doğumlarınız nasıl oldu? Normal doğum mu? Sezeryan mı? Kaçıncı haftalarda doğum yaptınız?

Merhaba bayanlar umarım yardımcı olabilirsinz 38 haftalık hamileyim artık günümü bekliyorum ama 20.haftadan beri bebeğimin katın çevresi 2 buçuk hafta geriden geliyor ama kan akısı damar oluşumu normal.doktorum normal haftasını beklemeyeceğini erken müdahale edebileceğini söyledi.sizin doğumlarınız nasıl oldu? Normal doğum mu? Sezeryan mı? Kaçıncı haftalarda doğum yaptınız?
Merhaba, ben sadece kisa sureli karin cevresi geri diye yasadim 39. Haftada su azaldigi icin sezeryan dogum yaptim 3250 dogdu sorun olmadi

Merhaba ben 35 haftaligim bebeğim de karın çevresi küçüklüğü var doktor hareketlerine ve beslemene dikkat et dedi haftalık takip edeceğiz dedi siz doğum yaptınız mi yaptıysanız kaç haftalık yaptınız doğumdan sonra problem oldu mu

Back
X