gebelikte başdönmesi

3MELEKANNESI

ikinci çiçeğimiz yolda. .sağlıkla gel inşallah♥
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
6.511
59
158
kızlar gebelikte başdönmeniz nezaman başladı?ve nasıl bir dönme tarif eder misiniz?nekadar sürüyor başladığı anda?gün içinde devam ediyor mu?

ben hiç baş dönmesi yaşamadım canım, sanırım gebelikte baş dönmesinin tansyonla alakası var. Hayırdır yoksaaaaa :CüvCüv:

canım ben 20 haftalık hamileyim ama şu ana kadar hiç baş dönmesi yaşamadım. tansiyonla alakası olabilir. benim tansiyonum hep normal çıkıyor 12/8 gibi genelde. eğer tansiyonun normalse seninde baş bönmesi gibi bir sorunun olmaz umarım. sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.

ben hiç baş dönmesi yaşamadım canım, sanırım gebelikte baş dönmesinin tansyonla alakası var. Hayırdır yoksaaaaa :CüvCüv:

ay sersoycum sen burada mıydın?allah gönderdi.canım sorma ya ben hayatımda hiç böyle bir gün yaşamadım.acaip bir haldeyim.sanki şişe şişe alkol almışım .evin içinde yürürken sağa sola çarpa çarpa gidiyorum neredeyse.buün okula seminere gittim.seminer bitti.dışarı çıktık.ayaküstü konuşurken.dengesiz olduğumu farkettim.eve kendimi attım yatağa bir uzandım duvarlar fır fır dönüyor sanki.tam 4 saat oldu hala devam ediyor.ya gebelikte olduğunu pek sanmıyorum ama.daha iğnelere bile başlamadım.ama ne bilim acaba dedim.gerçekten çok garibim ya.ayakta duramıyorum.başım yana düşecek sanki.çıldıracağım neredeyse.böyle tansiyon mu olur ya.

güzelim biliyosun gebelik vücudun kimyasını baştan başa değiştiriyor o yüzden mide bulantıları baş dönmeleri her gebede olmamakla beraber bi çoğunda görülür bende baş dönmesi 5buçuk aylık olmama rağmen devam ediyor tansiyonum düşüyor benim ki ondan kaynaklanıyor
tansiyonun düşükse bol tuzlu bi ayran iç ve yere yatıp ayaklarını yukarıya kaldır bi duvara falan daya bu şekilde bir müddet bekle geçmezse bi dr'a danış tatlım geçmiş olsun
gebemisin canım ben anlamadım inşallah öylesindir tatlım a.s.

vala canım bende hiç başdönmesii yaşamadım.sanırsam bu birazdan hurafe gibi geliyor bana.yada belkide yaşayanlar vardır.ki benim tansiyonum düşük olmasına rağmen yaşamıyorum.

zeynepcim a.s.yok canım yaa.yani en azından ben öyle biliyorum.bebek çalışmalarındayız şu an ama.bu ay iğne teadvim var.ama acaba bir süpriz olabilir mi diyorum.iyi dileklerin için sağol gülüm.allah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
vala canım bende hiç başdönmesii yaşamadım.sanırsam bu birazdan hurafe gibi geliyor bana.yada belkide yaşayanlar vardır.ki benim tansiyonum düşük olmasına rağmen yaşamıyorum.

kııız pembeeeeeeeee belkide yaşayanlar vardır ne dimek güzelim:roflol:
yaşıyoruz ki anlatıyoz demi senin tansiyonun kaç bakiiim tansiyonunu de bana neden dönmüyo senin başın diyeyim sana gulüm a.s.
gebelik nasıl gidiyor panterim a.s.

kuzucum bakarsın Rabbim rahmet ayı hürmetine seninde gönlüne göre verir
inşallah tedavinde olumlu sonuç alırsın aslına bakarsan inşallah tedaviye gerek kalmadan olur bitanem
Rabbim yar ve yardımcın olsuna.s.
iyi dileklerin için sağol bitanem a.s.

gebelikte belirtiler arasinda bas donmesi de geliyor ama bende bu zamana kadar hic bas donmesi olmadi...ama tansiyonum dusuk olunca cok donuyor....
hamilelik kisiden kisiye degisiyor...

bende şu an 26 haftalık hamileyim,
tansiyon düşmesine bağlı baş dönmelerim oluyor 1 haftadır,miğde bulantımda oluyo ara ara,ama çok kötü bişe ya geçsin gitsin başımı tutamıyorum resmen,strestende baş dönmesi olabiliyor tabi bende hepsi var,dinlenerek ve düşünmemekle azaltıyorum ben.

Merhaba görür musunuz bilmiyorum ama nasil oldu gecti mi bende son aylarda hic durmadan bas donmesi yasiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…