Gebelikte baş ağrısı

kard12455

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2022
1.443
3.096
53
26
Kızlar selam geçen hafta çarşamba günü 12+3 ye şiddetli baş ağrım akabinde kusmalarım oldu ertesi gün hafifledi cuma günü tamamen yoktu. Dün yine hafif hafif başladı bugün yine şiddetlendi ensem kulaklarımın arkası alnım mahvetti beni tansiyon mu migren mi sinüzit mi bilmiyorum sinüzitim alevlenmiş durumdaydı en son burnum hep tıkalı akıntı oluyor bazen ama baş ağrısı benı endişelendiriyor bilinen bir migren geçmişimde yok yaşayıp doktorundan yorum alan var mı ben söyledim geçen cuma herhangi bir şey demedi günde 3 taneye kadar Parol içebilirsin dedi çözümü olan varsa lütfen yardımcı olabilir mi kafayı yemek üzereyim

Merhaba nasıl oldun? Bende 2-3 haftadır bazı günler daha şiddetli olmak üzere bas ağrısı yaşıyorum. Uyandıktan uyuyana dek süren günlerim var. Alnım, başım, ensem bazen omuzlarıma iniyor. Her sabah burun akıntısı, gece burun tıkanıklığı.. Alerjim vardı doğum öncesi + sinüzitte sanırım bunlardan dolayı yaşıyoruz. Doktorum normal dedi. Ben parol içmekten çekiniyorum. Gripken içmiştim ama her gün her gün içmek zorunda kalacağım o yüzden geri duruyorum. Alnıma kantaron yağı sürüyorum ve omuzlarıma masaj ile çözmeye calısıyorum.

Merhaba perşemve gününden beri ağrım yok çok şükür gerçekten çok çok zordu kusmadan bulantıdan bile insallah geri gelmez. Benim doktorum da normal kan hacmin artıyor damarlar genişliyor dedi. Benim 3 hafta kadar haftada 2 3 gün olacak şekilde devam etti çok şiddetlendiğini mecburen Parol içtim doktor da günde 3 defaya kadar içebilirsin dedi

Merhaba baş ağrınız oldu mu tekrar

Merhaba 4. Ayı bitirmekle beraber sonlandı arada bi streslenince yaşadım o kadar
Benımde ay ı şekilde geçen gün yine bi ağrı oldu endişelendim eski günler geri geldi diye o yüzden bi sormak istedim

Parol bende almak istiyorum ama zararlı mı diye tereddüt ediyorum doktorunuz gebelikte bir sakınca gördü mü acaba parol için şiddetli baş ağrım var günlerdir geçmek bilmiyor

Parol bende almak istiyorum ama zararlı mı diye tereddüt ediyorum doktorunuz gebelikte bir sakınca gördü mü acaba parol için şiddetli baş ağrım var günlerdir geçmek bilmiyor
Parol gebeler için tek güvenli ağrı kesici yine doktorunuza danışın tabi ama benımkı günde 3 taneye kadar içebilirsin demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…