- 26 Aralık 2020
- 322
- 131
- 18
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende biraz araştırdım. Kan pıhtılaşmasından KorkuyorumSanırım bazı gebelikte olan bir şeydi adını hatırlamıyorum ama okumuştum bir yerde en doğru tanıyı doktor koyacaktır. İnşallah kötü bir şey değildir![]()
Strese sokma kendini sakın unutma ki bebeğine en zararlı şey stres. Sakin bir şekilde yarını bekle çaresi vardır mutlaka en kısa zamanda atlatırsın inşallah.Evet bende biraz araştırdım. Kan pıhtılaşmasından Korkuyorumdaha çok başındayım genelde son haftalarda bayanlar kaşıntı sıkıntısı yaşamış. Anlamadım
![]()
İnşallah kuzum. Yine de korkuyor insan. SağolasınStrese sokma kendini sakın unutma ki bebeğine en zararlı şey stres. Sakin bir şekilde yarını bekle çaresi vardır mutlaka en kısa zamanda atlatırsın inşallah.
Benim gecen haftalarda oldu ve baya kasidigim icin hafiften kizardi morarei benek benek oldu. Birkac gun nemlendirici surdum duzeldi. 3.ayda catlak kremine basladim, hafif bacaklarima da suruyorum nemlensinler siye.9+2 haftalık hamileyim. Üç gündür iki bacağımda da hafif kaşıntılar vardı. Bugün morarma var. Nokta nokta şeklinde ve elleyince acıyor. Yarın doktora gideceğim. Acaba gebeliğinde böyle bir durum yaşayan var mı ? Korkuyorum.
Tabii ki haklısın ama gebelikten önce benim de bacak kaşıntım vardı kırmızı kırmızı benekler oluşuyordu nemlendirici süre süre cildimi düzelttim kuru bir cildin varsa ondan kaynaklı da olabilir kötüye yorma hemen bir de su içmene dikkat et günde en az 2,5-3 ltİnşallah kuzum. Yine de korkuyor insan. Sağolasın![]()
Evet bende de benek benek morarma kaşınma var. Kaçıncı haftadasın canım. Doktorunla görüşmüş müydün bu konuyuBenim gecen haftalarda oldu ve baya kasidigim icin hafiften kizardi morarei benek benek oldu. Birkac gun nemlendirici surdum duzeldi. 3.ayda catlak kremine basladim, hafif bacaklarima da suruyorum nemlensinler siye.
Evet canım cildim kuru maalesef. Yine de emin olmak için gideceğim cildiyeye. Krem verecekse de belki kendi önerir. Belki tahlil yapar her ihtimale karşı öyle daha rahatlarım.Tabii ki haklısın ama gebelikten önce benim de bacak kaşıntım vardı kırmızı kırmızı benekler oluşuyordu nemlendirici süre süre cildimi düzelttim kuru bir cildin varsa ondan kaynaklı da olabilir kötüye yorma hemen bir de su içmene dikkat et günde en az 2,5-3 lt
Ah seninde cildin de benim gibi kuru sürekli nemlendir ben haftada sadece 1 bardak su içiyordum hamilelikte çoğalttım tabi ama nemlendirici kullandığım zaman rahatlıyorum sadece sürmesem bende de kaşıntı oluyor gebelik öncesi cilt kuruysa gebelikte daha çok kuruyor maalesef kiEvet canım cildim kuru maalesef. Yine de emin olmak için gideceğim cildiyeye. Krem verecekse de belki kendi önerir. Belki tahlil yapar her ihtimale karşı öyle daha rahatlarım.
Hergün kullandın mı canım benim nemlendirici. İnşallah rahatlatır beni de. Çok sağolAh seninde cildin de benim gibi kuru sürekli nemlendir ben haftada sadece 1 bardak su içiyordum hamilelikte çoğalttım tabi ama nemlendirici kullandığım zaman rahatlıyorum sadece sürmesem bende de kaşıntı oluyor gebelik öncesi cilt kuruysa gebelikte daha çok kuruyor maalesef ki
Canım ben 12. Haftamdan beri artık düzenli sabah akşam kullanıyorum nemlendirici, çatlak bakım yağı, sarı kantaron yağı, bebe yağı bir de kakao yağıHergün kullandın mı canım benim nemlendirici. İnşallah rahatlatır beni de. Çok sağolBaşka birşey olmasın da bu halledilir
![]()
Benim 12.haftada oldu bu durum. Doktordan sonraki gun basladi. Nisan annelri topiginde bi arkadas daha ayni sorunu yasadi, doktoruna sordu. Gebelikle alakasi yok bol sutuketin nemlendirici surun demis. Bende onu uyguladim ve iki uc gune gecti.Evet bende de benek benek morarma kaşınma var. Kaçıncı haftadasın canım. Doktorunla görüşmüş müydün bu konuyu
Başka birşeyden değildir değil mi. Morluk olunca beni tedirginleştirdi aslında.Benim 12.haftada oldu bu durum. Doktordan sonraki gun basladi. Nisan annelri topiginde bi arkadas daha ayni sorunu yasadi, doktoruna sordu. Gebelikle alakasi yok bol sutuketin nemlendirici surun demis. Bende onu uyguladim ve iki uc gune gecti.
Mutlaka alacağım teşekkürlerCanım ben 12. Haftamdan beri artık düzenli sabah akşam kullanıyorum nemlendirici, çatlak bakım yağı, sarı kantaron yağı, bebe yağı bir de kakao yağıCildim kuru ve çatlamaya müsait olduğu için neyin engellediğini duyduysam aldım
nemlendirici olarak neutrogena visibly renew vücut losyonu kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor haberin olsun
![]()