Gebelikte aşırı bulantı ve kusma yaşayanlar var mı? Neler yapıyorsunuz?

Serap111

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2024
68
-138
32
9.haftadayım aşırı derecede bulantı ve öğürme oluyor. Kusma her zaman olmuyor ama öğürüyorum sürekli. Ne yesem fayda etmiyor. Psikolojik olarak da çok zorlanıyorum. Sürekli bir karamsarlık bir hüzün hali. Sanki başıma çok kötü şeyler gelmiş gibi.

Aynı durumdayiz, inşallah bikac haftaya geçecek, sabret yani cogunlugun başına geliyor gebeliğin bu haftalarında, yalnız değilsin, tuzlu ayva rahatlatır, yemeğe çok abanma, minimum tut yediklerirni ağır şeyler yeme, bebek yediğimiz yemekle beslenmiyor şu donemde kandan gerekli besinleri alabiliyor, ruh halimiz bozuk, herşey beta hızlı yükseldiği için oluyor, bikac haftaya düzene girecegiz, bı hava al, hafif yürüyüş yap, sevdiğin şeylerle ugras dikkatin dağılsın biraz odağını değiştir bende dokuzuncu haftadaym bu arada 8+3

Bende 5.haftada başlamıştı hep istifra sonra yatis yaptirmistim 3gun kaldım ona rağmen geçmedi malesef hala da devam ediyor

Şuan 21.haftadayım ama sizin haftalarınızda o kadar kötüydüm ki eşime sürekli keşke sen hamile olsaydın ben artık dayanamıyorum diyordum. Hatta polikinlik önündeki hastalara bile sinir oluyordum onlar nasıl mutlu diye. Bir nebze iyi gelen şeyler zencefil çayı ama en son onu da kusunca bir daha içememiştim o zamana kadar yine iyi geldi. Birde ayva o sıralar ayva bulması zordu ama mideme bir o iyi geliyor diye ayva bulmaya çalışıyorduk bu ikisini tavsiye edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…