Gebelikte anksiyete

marteneden

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
9
1
33
Merhaba. Hemen konuya giriyorum. Gebeliğimi ögrendiğimin gecesi uyku sorunları yaşamaya başladım. Sabahları sıkıntıyla uyandım önceleri sonra hiç uyuyamamaya başladım. Aslında planlı bır gebelikti ama bende gebelik anksiyetesi baş göstermis . Uykusuzluk anksiyetemi tetıkledı. 10 haftaya kadar ilaçsız gelebıldım ama çok zor zamanlar yasadım halada yaşıyorum içimdeki sıkıntı geçmek bilmilmıyor ilaç dozu çok düşük etkı etmedı daha. Yazmakta kı amacım benim gıbı olan gecelerle konuşmak bilmiyorum bunları yazarken bıle zorlanıyorum 🥺

Merhaba. Hemen konuya giriyorum. Gebeliğimi ögrendiğimin gecesi uyku sorunları yaşamaya başladım. Sabahları sıkıntıyla uyandım önceleri sonra hiç uyuyamamaya başladım. Aslında planlı bır gebelikti ama bende gebelik anksiyetesi baş göstermis . Uykusuzluk anksiyetemi tetıkledı. 10 haftaya kadar ilaçsız gelebıldım ama çok zor zamanlar yasadım halada yaşıyorum içimdeki sıkıntı geçmek bilmilmıyor ilaç dozu çok düşük etkı etmedı daha. Yazmakta kı amacım benim gıbı olan gecelerle konuşmak bilmiyorum bunları yazarken bıle zorlanıyorum 🥺
Gebelik öğrendikten sonra bende gece uyuyamamaya başladım, sabahta eşimin evden çıkma sesini duyduğum gibi gözüm açılıyordu ve uyuyamiyordum
(Ama bunu problem yapmadim hiç
Yani niye uyuyamiyorum a girince insan gece daha afakanlar basiyor
Internetten komik filmler açın izleyin
Örgü örün bir yandan
Ya da inançlı biriyseniz bi namaz kılın, aşırı rahatlatıyor )
Ailemden uzakta yaşadığım için yaklaşık 3 -4 hafta böyle geçti
Ailem ziyarete geldi, bende kaldı bi 10 gün
Gelmeleriiyle uyku düzenim normale döndü
Gittiler, şuan yine normalim çok şükür
Sizde size iyi gelebilecek şeyi dusunun ve onu yapın
Geçmiyorsa da psikolog kesinlikle

zor zamanlardan kastınız nedir acaba? ne tarz zorluklar yaşadınız, yaşıyorsunuz?

zor zamanlardan kastınız nedir acaba? ne tarz zorluklar yaşadınız, yaşıyorsunuz?

Gebelik öğrendikten sonra bende gece uyuyamamaya başladım, sabahta eşimin evden çıkma sesini duyduğum gibi gözüm açılıyordu ve uyuyamiyordum
(Ama bunu problem yapmadim hiç
Yani niye uyuyamiyorum a girince insan gece daha afakanlar basiyor
Internetten komik filmler açın izleyin
Örgü örün bir yandan
Ya da inançlı biriyseniz bi namaz kılın, aşırı rahatlatıyor )
Ailemden uzakta yaşadığım için yaklaşık 3 -4 hafta böyle geçti
Ailem ziyarete geldi, bende kaldı bi 10 gün
Gelmeleriiyle uyku düzenim normale döndü
Gittiler, şuan yine normalim çok şükür
Sizde size iyi gelebilecek şeyi dusunun ve onu yapın
Geçmiyorsa da psikolog kesinlikle
Yürüyüş yapıyorum günlük ev işlerıyle uğraşmaya calısıyorum. Atkı öluyorum. Ama ataklarda bunların hiç birini yapacak gücüm olmuyor. İnanın çok şey yapmaya calisiyorum

Yürüyüş yapıyorum günlük ev işlerıyle uğraşmaya calısıyorum. Atkı öluyorum. Ama ataklarda bunların hiç birini yapacak gücüm olmuyor. İnanın çok şey yapmaya calisiyorum
Evet atak geçirince insanın üzerinden kamyon geçmiş gibi oluyor ,kolunu kaldıracak hali olmuyor biliyorum
Derin nefes alıp 3 kerede verin
Daha önce de yaşadığınızı ve her seferinde atlattiginizi dusunun ve çok sevdiğiniz komik dizi ya da film açın

Evet atak geçirince insanın üzerinden kamyon geçmiş gibi oluyor ,kolunu kaldıracak hali olmuyor biliyorum
Derin nefes alıp 3 kerede verin
Daha önce de yaşadığınızı ve her seferinde atlattiginizi dusunun ve çok sevdiğiniz komik dizi ya da film açın
İnşallah teşekkür ederim biraz daha ıyıyim daha iyi olmayı umut ediyorum

X