• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gebelikte alttam muayene..

emus

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2013
217
0
16
İstanbul
gebelikte alttan muayene olan varm? ben riskli diye biliyorum ama doktor bakalım dedi bende tamam dedim 12 haftalık hamileyim bu arada..riski yokmu dedim yok dedi..daha net görnmek için bakmış öyle dedi..

Bir zararı yok olsa doktorlar bu riski göze alırlarmı hiç..hatta kuzenim yurt dışında yaşıyor orda ilk 3 ay karından hiç bakmıyorlarmış bile..Ama bazı düşükler alttan muayene sonrası olunca insanlar bununla bağdaştırabiliyormuş yani alttan muayene olduğum için düştü zannediyorlarmış doktorumda alakası yok dedi...

almanyada bende doguma kadar altan muane ederdi..kızım sımdı 4 yasında nerdeyse..bir zararı olsa doktor yapmaz..

5 haftalik hamileydim heralde doktorum vajinal ultrason yapmisti cok sukur bugunlere geldim.risk olsa doktorlar yapmaz diye dusunuyorum

sağolun kızlar yorumlarınız için.. ya ben 8 haftalıkken düşük tehlikesi yaşadım baya bir kanamam olduama 1 gece sürdü ertasi günler temiz bişi yok.. ondan kafama takıldı ilşkiyide yasakladı bilmiyorum neden öyle yaptı diye altan muayene yaptı diiye neyse bakılıyorsa sorun yok ozaman..

Doktorum bana da alttan muayene yapmıştı bebişi o şekilde daha rahat görüyorlar bi sakıncası yok

Evet canım daha net görmek için vajinal muayene yapılıyo

Kimi insanda fazla kasılma oluyor bu da kesenin oynamasına sebep oluyor. Yoksa yolu açıyor, keseye dokunuyor vs. Sebepten ötürü değil... Onun için bazı doktorlar çok gerekmedikce bakmıyor. Arkadaşımin doktoru ona onermemis mesela.... ben de mecbur kalmadıkca istemem çünkü cidden ben de dokununca bile kasiyorum kendimi....

Back