Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa teşekkür ederim görselle gösterdiğin içinAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah13.haftadayım ve belirgin sekilde alt karnım var. bu sekildeyim. içeri çekemiyorum denedim. yani üst taraf çekiliyor ama alt tarafta oynama olmuyor çok
aa öyle bir dava mı vardı? öff ciddiye alıp yanıtladım benHamile değilsiniz
3 ay önce fafenk yapan üstüne 4 kere adet olan bi ablaaa öyle bir dava mı vardı? öff ciddiye alıp yanıtladım ben
ya sazan gibi düstüm ya3 ay önce fafenk yapan üstüne 4 kere adet olan bi abla
Bu soruyu kendim için sormadım ne diye böyle cevap veriyosun anlamadım ben3 ay önce fafenk yapan üstüne 4 kere adet olan bi abla
Bende öyleydim artık önceki konularına bakıyorumya sazan gibi düstüm ya
Kim için sordunuz?Bu soruyu kendim için sormadım ne diye böyle cevap veriyosun anlamadım ben
Seni ilgilendirir mi soru sordum adam gibi cevabını vereceksen ver ne diye milleti eleştirip yargılıyosun benim anlamadığım soru da mı soramayacağız hesap benim soru benim bu kadar rahatsız oluyosan yazmazsın yani bu kadar basit ama ısrarla alay edip laf atıyosunKim için sordunuz?
Yo soru sorabilirsiniz, ben de diyorum ki 3 ay önceki ilişkiden sonra 4 kere regl olduğunuz için hamile değilsinizSeni ilgilendirir mi soru sordum adam gibi cevabını vereceksen ver ne diye milleti eleştirip yargılıyosun benim anlamadığım soru da mı soramayacağız hesap benim soru benim bu kadar rahatsız oluyosan yazmazsın yani bu kadar basit ama ısrarla alay edip laf atıyosun
Mune fafenk nedir ne kadar terbiyesiz yorum bakar mısınız3 ay önce fafenk yapan üstüne 4 kere adet olan bi abla
Jsjsjsnsnss şu durumda güldürdün beni valla ne diyim kız3 ay önce fafenk yapan üstüne 4 kere adet olan bi abla