Gebelikte alt değer yüksekliği(Karaciğer enzim yükselmesi) yaşayan var mi?

kbrbsr16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2014
623
166
36
Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim alt değerim 127 normal değer en fazla 50 üstü bu şekilde Karaciğer enzim Değeri yükselen var mi?

Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim alt değerim 127 normal değer en fazla 50 üstü bu şekilde Karaciğer enzim Değeri yükselen var mi?

Selam,ben de 16 haftalık hamileyim.Bugün rutin tahlillerimi yaptırdım.Benim alt değerim 60,75 çıktı.Doktor üniversite hastanesi gastroentoroloji bölümüne sevk etti.Makarna,ekmek,pilavı çok azaltmalıymışız.Meyve ve yeşil sebze bol tüketmeliymişiz.

Benimde değerlerim normale dönmeye başladı ilaçla kontrol edilebilir dedi dahiliye ye gittim bende bi sorun oluşturmaz dedi doktor inşallah seninde normale döner canım enginar da çok iyi geliyor bide bol su ben dikkat ettim 2 günde düştü değerim

Kullandiginiz bazi vitamin ve ilaclarda degerleri yukseltebiliyor.ozellikle progestan falan kullandiysaniz .

Canım çok sağol.Şu an öyle korktum ki internette okuya okuya bir hal oldum.Gebelik zehirlenmesi filan yazıyor.İnan çok endişe ettim.Bu arada kan sulandırıcı hibor iğne,coraspin kullanıyorum.Bi de elevit ve folikasit.Ne dersin canim.Acil doktora gidi mi?

Bende ilk öğrendiğimde çok korktum internette okuduklarımdan sonra hele napıcağımı şaşırdım dahiliye ye yönlendirdi doktorum ama adam çok önemsemedi bu Değerler bebeğe zarar vermez dedi yükselirse tehlike oluştururmuş kullandığın ilaçlar Yüzünden yükselmiş olabilir bana ilaç kullanıyosan bırak Demişti üzme kendini boş yere ama içine sinmiyosa git görün bi doktora

Ayyyy çok sağol canım benim,içimi ferehlattın.Allah razı olsun.Bebeklerimizi sağsalim kucağımıza alırız inşallah.Allaha emanet ol canım bebişinle,ailenle.

Canım senin değerin 2 günde kaça düştü?Ben de bugün bir doğum uzmanına göründüm.1 hafta sonra tekrar tahlil yaptır dedi.İnşallah düşer normal seviyeye.Bir de hangi ilacı kullandın düşmesi için?

Canım 128 di benim değerim 70 e düştü ilaç kullanmadım ben bol enginar limonlu salata bide su içtim canım

Kizlar ne olur yardim edin alt 227 ast 54 cikti.7 jaftalik ikiz gebeyim karaciger ultarasonumda safra kesesinde tas cikti haftaya tahlili tekrarlicam eger yukselirse ameliyat olucakmisim cok tedirginim.benim gibi olan varmi

Benimde alt 86 çıktı ama 7 haftalık hamileyken 11 di 11 hafyalıkta 86 çıktı bol enginar meyve ve su içicem 2 haziran da tekrar bakılacak bakalım inşallah sorunsuz ilerler hamileliğim hep dua ediyorum

Benimde alt 86 çıktı ama 7 haftalık hamileyken 11 di 11 hafyalıkta 86 çıktı bol enginar meyve ve su içicem 2 haziran da tekrar bakılacak bakalım inşallah sorunsuz ilerler hamileliğim hep dua ediyorum
Canım sen naptın tekrar kan verdin mi benimde alt değerim 50 çıktı daha Dr görmedi düştümü senin değerin ?

Kızlar benimde ast ve alt çok yüksek. 117
19. Hafta gebeliğimde. Bu zamana kadar omega vitamin demir hapı ve progestan kullandım. Ondan mı yükseldi acaba. I. Haftalıkken yokmuş yükseklik.haftaya Yine kan vercem. Düşürmek için ne yapayım? Yardım lütfen

Merhaba ben de enzim yüksekliği var ilaçları bıraktım bekleme sürecindeyim sizin nasıl oldu ve enzimler yüksekken kaşıntılarınız oluyor muydu?

Merhaba ben de enzim yüksekliği var ilaçları bıraktım bekleme sürecindeyim sizin nasıl oldu ve enzimler yüksekken kaşıntılarınız oluyor muydu?
Merhaba kac haftaliksiniz degerlerniz kactqn kaca dustu? Benimde 29. Haftada asiri kasintim vardi 68 49 cikmisti ilaca basladim her hafta azar azar dustu suan 13 14 alt ast kasintilarim dq nerdeyse bittikadin dogum dr u 37 38 de alalim gastreolog bekleyebiliriz 40 haftayi dedi suan 35+6 yiz

Benim 76ya 37 çıktı ayaklarımın kenarları kaşınıyordu bitek ilaçları bıraktım üç gündür ama içinde kan sulandırıcı iğnem de var kaşıntım azaldı ama şimdi de bebek için endişeleniyorum bişey olmuş mudur diye benim ctesi günü düşüp düşmediğine bakılıp teşhis koyulcak

Benimde en çok ayaklarim kenari kasiniyordu yara olmuştu kasimaktan ilaçtan sonra geçti değerlerin de az az düştü seninde düşmüştür ilaci neden biraktin dr mu dedi kaç haftalik bebeğin bana gastreolog bu değerler çok yuksek değil bebeği etkilemez 300 500 gibi yuksek rakamlar onemliymis korkma bisey olmaz Allah un izniyle değerlerin de düşmüştür zaten ama ilaci biraakma yükselebilir tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…