• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte akıntı😖

azlazer

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2023
537
874
23
23
Kızlar 28 haftalık hamileyim beyaz akıntım var 1 haftadır gün içerisinde iki üç defa bir kaç damla şeklinde geliyor aranızda böyle olan hamişler var mı bu durumu yaşayan yanma kaşıntı herhangi bi rahatsızlık yok sadece öyle akıntı var beyaz

Kızlar 28 haftalık hamileyim beyaz akıntım var 1 haftadır gün içerisinde iki üç defa bir kaç damla şeklinde geliyor aranızda böyle olan hamişler var mı bu durumu yaşayan yanma kaşıntı herhangi bi rahatsızlık yok sadece öyle akıntı var beyaz
Benim başından beri var doktora sorduğunda, kokusuz beyaz ve sarımsı akıntıların normal olduğunu söyledi. Kokulu kaşıntılı yeşilimsi akıntılar problemmiş 🌸

Hamilelikle alakası yok vajına kendini temizliyor normal hatta iyi bir akıntı beyaz akıntı fakat kokulu yada kaşıntılı olursa enfeksiyon vardır

Daha da artabilir korkulacak bı durum yok, bı çeşit savunma mekanizmasi, doğuma hazırlık vucudun temizlik yapıyor gibi düşün, gayet normal

Selamlar bende 16 haftalık gebeyim günlük ped kullanıyorum akıntılara karşı
Fakat kokmaya başladı acaba pedden mı kaynaklı ve rengi tuhaf bir akıntı oluştu pedde ama peçete ye silince böyle birşey olmuyor yok
Siz neler kullanıyorsunuz

Selamlar bende 16 haftalık gebeyim günlük ped kullanıyorum akıntılara karşı
Fakat kokmaya başladı acaba pedden mı kaynaklı ve rengi tuhaf bir akıntı oluştu pedde ama peçete ye silince böyle birşey olmuyor yok
Siz neler kullanıyorsunuz
Ben başta günlük pedi bıraktım zararlı diye. Yıkanabilir ped kullandım. Ama bende mantar şikayeti olduğu için bir süre sonra kaşıntım başladı hiç nemli durmaması gerekiyodu. Havlu peçete kullanmaya başladım. Yeşilimsi ve kokuluysa doktoruna söyle enfeksiyon olabilir.

Ben başta günlük pedi bıraktım zararlı diye. Yıkanabilir ped kullandım. Ama bende mantar şikayeti olduğu için bir süre sonra kaşıntım başladı hiç nemli durmaması gerekiyodu. Havlu peçete kullanmaya başladım. Yeşilimsi ve kokuluysa doktoruna söyle enfeksiyon olabilir.
Yok yeşilimsi değil sarı gibi ama belli bile değil aşırı açık renk iç camaşırımda beyaz akıntı ama pedimde tam tersi sarı gibi ve kokuyor çok

Back
X