Gebelikte akıntı

Gebelikte akinti normal.diyorlar ben de.ona.guvenmistim.doktoruna kultur aldir enfeksiyon olma.ihtimali de var gecmis olsun.insallah.cikmaz canim
Birkaç gün önce kan idrar ve hormonlara bakıldı bir şey çıkmamıştı. Geç döllenme filan olabiliyor diyorlar buradakiler de. Kasığım ağrıyor göbeğimin sağ alt tarafı ve bel ağrısı

Ben de 4+3 üm inanılmaz sulu akıntım var kan mı geldi diye lavaboya koşuyorum renksiz kokusuz su şeklinde akıntı. Bazen beyaz oluyo çok rahatsız edici 😠

Bende hamileyim bende de akıntı çok bazen o kadar yoğun oluyo ki idrar kaçırıyorum sanıyorum ama normal dedi sorun yok dedi .
Sağol canım içimi ferahlattın. Kramplarım oluyo bi de arada batma şeklinde ağrılar. Sürekli değil ama bazen baya şiddetli oluyo.

Sağol canım içimi ferahlattın. Kramplarım oluyo bi de arada batma şeklinde ağrılar. Sürekli değil ama bazen baya şiddetli oluyo.
Ben şuan 12+4 haftalık hamileyim ilk zamanlar çok zorlandim sancılarım agrilarim oldu kanamam oldu ama şimdi her şey yolunda ilk dönemler dr ne yasasak normal diyo zaten şükür ki devam etmedi

Back
X