Merhaba herkesi 17+5 günlük hamileyim. 2-3 haftadır su gibi kokusu, rengi, kıvamı olmayan akıntım var. İç çamaşırım terlemiş gibi nemli oluyor. Bebeğin suyu mu diye muayene oldum, test yaptırdım bebeğin suyu çıkmadı. Fakat bu su her geldiğinde ben aynı korkuyu yaşıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebelikte Akıntı
- Konu Sahibi picolatte
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 9.724
- 8.306
- 113
- 28
Yani sizin kremsi ve rengi beyaz mı ? Benim öyle değil ondan endişeleniyorum rengi yok kıvamı da yok bildiğiniz su yani sizin öyle mi?normal gayet. bende de cok yoğun akıntı vardı 8.hafta sonrasında. hala daha var. beyaz kremsi akıntıyla geliyor ama kontrollerde amniyon sıvısı ve rahim ağzı gayet iyi durumda. endişe etmeyin. gebelikte yoğun akıntı cok normal.
- 5 Ocak 2022
- 1.037
- 1.772
- 83
Merhaba bende de kremsi beyaz akıntı yoğun olarak geliyor 21.haftadayım. Beyaz akıntının etrafında da geniş bir ıslaklık oluyor. Araştırmalarıma göre sarı ve korkulu olmadığı sürece akıntı olması çok normal. Siz de baktırmışsınız bebeğin suyu değilmiş içiniz rahat olsun bence.
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
Nerelerdesin doğurdun munormal gayet. bende de cok yoğun akıntı vardı 8.hafta sonrasında. hala daha var. beyaz kremsi akıntıyla geliyor ama kontrollerde amniyon sıvısı ve rahim ağzı gayet iyi durumda. endişe etmeyin. gebelikte yoğun akıntı cok normal.
- 6 Mart 2024
- 9.724
- 8.306
- 113
- 28
beyaz akıntı ile beraber renksiz akıntı da geliyor bende. çok da yoğun geliyor. bazen akıntı olurken dahi hissediyorum. ama dediğim gibi su ana kadar kontrollerim hep normal çıktı.Yani sizin kremsi ve rengi beyaz mı ? Benim öyle değil ondan endişeleniyorum rengi yok kıvamı da yok bildiğiniz su yani sizin öyle mi?
- 6 Mart 2024
- 9.724
- 8.306
- 113
- 28
doğurmadım yaa hala 29.haftadayız dahaNerelerdesin doğurdun mu
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
Aslı herkes doğurmuş gibi sanki sen kaldın bir tek ya niye öyle oldu banadoğurmadım yaa hala 29.haftadayız daha
- 6 Mart 2024
- 9.724
- 8.306
- 113
- 28
inanır mısın ben de aynı hissediyorumAslı herkes doğurmuş gibi sanki sen kaldın bir tek ya niye öyle oldu bana
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
valla ya artık zaman ileriye akabilir mi yavinanır mısın ben de aynı hissediyorum
- 6 Mart 2024
- 9.724
- 8.306
- 113
- 28
dua edin bol bol hemen gecsin valla yoksa kafayı yicemvalla ya artık zaman ileriye akabilir mi yav
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
Ediyorum da dua kotam bitti bitecek ağağaağbir ara seni hiç göremedim doğurdu galiba dedimdua edin bol bol hemen gecsin valla yoksa kafayı yicem
- 6 Mart 2024
- 9.724
- 8.306
- 113
- 28
yok ya kafa dinledim bi ay kadarEdiyorum da dua kotam bitti bitecek ağağaağbir ara seni hiç göremedim doğurdu galiba dedim
- 6 Temmuz 2023
- 5.901
- 23.237
- 268
İyi yapmışsınyok ya kafa dinledim bi ay kadar
Merhaba herkesi 17+5 günlük hamileyim. 2-3 haftadır su gibi kokusu, rengi, kıvamı olmayan akıntım var. İç çamaşırım terlemiş gibi nemli oluyor. Bebeğin suyu mu diye muayene oldum, test yaptırdım bebeğin suyu çıkmadı. Fakat bu su her geldiğinde ben aynı korkuyu yaşıyorum. Bu durumu yaşayan var mı ?
Pazartesi bende de oldu. doktora kan tahlilimi atmıştım hem de bunu sordum, o da tahlile göre vajinal enfeksiyon ama yine de takip et endişen devam ederse test de yaparız dedi. günlük antibyotik kullandım. Takipteyim. Bakalım
Sizin dümdüz su mu diğerlerinin dediği gibi beyaz kıvamlı mı ?Pazartesi bende de oldu. doktora kan tahlilimi atmıştım hem de bunu sordum, o da tahlile göre vajinal enfeksiyon ama yine de takip et endişen devam ederse test de yaparız dedi. günlük antibyotik kullandım. Takipteyim. Bakalım
dümdüz su gibiydi hatta iş yerindeydim pantolonum bile işemiş gibi ıslaktıSizin dümdüz su mu diğerlerinin dediği gibi beyaz kıvamlı mı ?
Kaçıncı haftanız acaba ?dümdüz su gibiydi hatta iş yerindeydim pantolonum bile işemiş gibi ıslaktı
17 haftalıkKaçıncı haftanız acaba ?