gebelikte ağrı lutfen yardım?

XtUrkiyem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2008
608
1
slm arkadaslar 4 aylık hamıleyım 2 3 gundur arada agrı gırıp cıkıyor bu normalmı bazende kramp tarzında batma gıbı ama cok kısa suruyo gecıyor korkuyorum bebegıme bırsey olurmu yardımmcı olun lutfen?

2hafta sonra randevum yaa ıns kotu bısı yoktur kan hıc gelmedı amaa korkuyorum:KK43:

Bak bu durumu hic hafife alma canim, tedbirini almalisin.
2 haftaya kadar , neler neler olur ( Rabbim esirgesin, maksadim kafani karistirmak degil ama, tedbirli olup, Takdiri Rabbim'e birakman canim), kan gelmedi diyerekden kendini telasa sokmuyor ve dinginlestiriyorsun bu cok iyi ama, sonucun da icimizde canimizdan bir parca var.. Hic ihmal etme derim ben, doktorun dese ki: Cok normal, gelmeni gerektirecek bi olay degildi ( gibi tarzinda dahi olsa ) hic degilse, yüregini icini rahatlatmis olursun..
Ihmale alma canim, bizi de bak habersiz birakma..

hamılesın rahmın buyuyo gerılıyo ara ara agrın olucak tabı ama sanırım senınkı bıraz sıddetlı. bencede doktorunu ara ıcın rahat etsın ıhmale gelmez...

canım 2 hafta sonra randevum var kanamam yok deyip geçiştirme içimizde bir can taşıyoruz ihmale gelmaz bu tür şeyler bence hemen git doktoruna

Gebeliğin 3. ve 4. aylarından kasık bölgelerinde bıçak saplar gibi keskin bir ağrı hissedilebilir. Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı)
OP. DR. DıNÇER YILDIRIM

normalmiş endişelenme

cnm ağrı normal alsına bakarsan ama tedirginliğin sürecekse gerildikçe sen bebişte sorun teşkil edicektir anelerin en ufak tedirginliği bebişleri çok huzursuz ediyor içini ferahlatmak adına bir tel et druna gerekirse çağıracaktır zaten allahım hayırlısıyla tamalamayı nasip etsin inş. tüm hamilelelere

Gebeliğin 3. ve 4. aylarından kasık bölgelerinde bıçak saplar gibi keskin bir ağrı hissedilebilir. Hareket etmekle, aniden ayağa kalkmakla bu ağrı birden şiddetlenebilir. Bu ağrının sebebi rahmin büyümesine bağlı rahim etrafındaki bağların ve ligamentlerin gerilmesidir. (Round ligament ağrısı)
OP. DR. DİNÇER YILDIRIM

normalmiş endişelenme

evt canım doktorumu aradım şiddetlı olmadıgı ve azda olsa kan gelmedıgı surece korkma dedı rahmım buyudugu ıcın arada anı hareketlerde sancın olur dedı adet gunlerınde bıle agrım olabılmesı normalmıs ıcım rahatladı aslında bunu huy halıne getırdım ben ya doktora gıtmeme az kaldıgı zaman kendı kendıme endıseler yaratıyorum sankı bebegıme bısı olmus gıbı onu kaybetmekten cok korkuyorum cok endıselıyım herkese cokk tşkler arkadaslar

X