• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelikte ağızda tatsızlık

kaktusella

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2024
72
44
3
30
Kızlar ağzım inanılmaz tatsız sanki demir yemişim tüm gün 😂 Ve bu beni çok rahatsız ediyor sürekli ağzıma bir şey atma ihtiyacı duyuyorum. Siz bu belirtiyi yaşadınız mı, nasıl başa çıkıyorsunuz 🥹

Kızlar ağzım inanılmaz tatsız sanki demir yemişim tüm gün 😂 Ve bu beni çok rahatsız ediyor sürekli ağzıma bir şey atma ihtiyacı duyuyorum. Siz bu belirtiyi yaşadınız mı, nasıl başa çıkıyorsunuz 🥹
Ağızda metal tadı çok oluyor hamilelerde😂 hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın

Yok başa cikmiyoruz saliyoruz gittiği yere kadar gidiyor 😂 ya tatlar keskin ya hiç yok, boşver takılma 🤣🤣

Ayy sonuna kadar böyle mi sürüyor yoksa geçer mi 3.ayın sonunda filan 😂
Ben 21deyim aynı, biraz önce yedim birşeyler ama ağzım bı tuhaf 😂oğlumda doğuma kadar gitti son aylarda da mide yanması ikiye katlandı yeme içme iskenceydi 🤷🏻‍♀️ amann zor işler ya, Allah kolaylık versin 😂😂

Ben 21deyim aynı, biraz önce yedim birşeyler ama ağzım bı tuhaf 😂oğlumda doğuma kadar gitti son aylarda da mide yanması ikiye katlandı yeme içme iskenceydi 🤷🏻‍♀️ amann zor işler ya, Allah kolaylık versin 😂😂
Allah kolaylık versin hepimizee. Ben sakız filan çiğniyorum bi süre öyle geçiştiriyorun

Back